Това вече е друго нещо!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Това вече е друго нещо!
След направената от мен забележка (критика) онзи ден за пропуска в поставянето на логото на Найки на рекламното табло по време на интервюта и пресконференции, ЯВНО от ръководството на Левски са си взели поука и вече нещата са така, както трябва да са. Вчера при церемонията по повод раздялата с Бардон и днес при пресконференцията на Ясен вече е видна промяната- "отметката"на Найки гордо се пъчи до емблемата на Левски. Това вече е професионализъм. И така трябва да бъде. Понякога от малките неща се постига ГОЛЯМАТА ЦЕЛ...
Re: Това вече е друго нещо!
santiliana написа:След направената от мен забележка (критика) онзи ден за пропуска в поставянето на логото на Найки на рекламното табло по време на интервюта и пресконференции, ЯВНО от ръководството на Левски са си взели поука и вече нещата са така, както трябва да са. Вчера при церемонията по повод раздялата с Бардон и днес при пресконференцията на Ясен вече е видна промяната- "отметката"на Найки гордо се пъчи до емблемата на Левски. Това вече е професионализъм. И така трябва да бъде. Понякога от малките неща се постига ГОЛЯМАТА ЦЕЛ...
Значи ръководството чете форума

Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- santiliana
santiliana написа:След направената от мен забележка (критика) онзи ден за пропуска в поставянето на логото на Найки на рекламното табло по време на интервюта и пресконференции, ЯВНО от ръководството на Левски са си взели поука и вече нещата са така, както трябва да са. Вчера при церемонията по повод раздялата с Бардон и днес при пресконференцията на Ясен вече е видна промяната- "отметката"на Найки гордо се пъчи до емблемата на Левски. Това вече е професионализъм. И така трябва да бъде. Понякога от малките неща се постига ГОЛЯМАТА ЦЕЛ...
...и в този ред на мисли- вие какво ще кажете: Не допуска ли Ясен грешка като не взе в групата за Правец Боби Табаков, Генев и Балджийски? Аз лично смятам, че трябваше вече да им се даде шанс в титулярния състав. Те са на по 20 години и сега беше момента за налагане...
- Trueplayer
- Контакти:
santiliana написа:santiliana написа:След направената от мен забележка (критика) онзи ден за пропуска в поставянето на логото на Найки на рекламното табло по време на интервюта и пресконференции, ЯВНО от ръководството на Левски са си взели поука и вече нещата са така, както трябва да са. Вчера при церемонията по повод раздялата с Бардон и днес при пресконференцията на Ясен вече е видна промяната- "отметката"на Найки гордо се пъчи до емблемата на Левски. Това вече е професионализъм. И така трябва да бъде. Понякога от малките неща се постига ГОЛЯМАТА ЦЕЛ...
...и в този ред на мисли- вие какво ще кажете: Не допуска ли Ясен грешка като не взе в групата за Правец Боби Табаков, Генев и Балджийски? Аз лично смятам, че трябваше вече да им се даде шанс в титулярния състав. Те са на по 20 години и сега беше момента за налагане...
Най-правилното решение беше това,че не ги взе точно тези двамата,особено Балджийски !
Оплаква се, че има 5-ма нападатели. Ще преотстъпи младите и ще чака на Г. Христов да вкарва, може ди.
medenka написа:Оплаква се, че има 5-ма нападатели. Ще преотстъпи младите и ще чака на Г. Христов да вкарва, може ди.
Не мисля , че ще рискува .. Смисъл, вудяхме колко гола вкара миналия сезон Христов.. аз не си спомням много. Но все пак.. 5-ма нападатели е добре.. а представете си , че има само 3ма.. 2ма от тях са контузени за някой мач.. не мислите ли, че е по-добре повече (в случея 5).. няма от какво да се оплаква.. даже се знае и че някои от тях могат да играят и на други позиции, което да се го кажа честно, е добре.. Мое мнение..
Щом като на компютъра му е излязло ,че ще ползва 5 човека в наказателното поле,значи схемата на игра ще бъде отново 4-3-3 като 1 централен ,2 крила и един плеймейкър,който да стой зад нападателите ,а 5 човек може би ще бъде в случай ,че някой се контузи.
Да изчакаме да видим кой ще отпадне от групата за втория лагер. Може и още нови да има.
Търсят се защитници.

Балджийски трябваше да е в групата за Правец.
Много от Вас разбирачите, може би не вярват, но най- качественото ново попълнение за следващия сезон се казва Георги Христов. С Дарко и Гара Дембеле, ще направят голям тандем, ако няма контузени .
- миро антонов е пътник, как изобщо го броят за нападател незнам.???
- миро антонов е пътник, как изобщо го броят за нападател незнам.???