Ако бях достатъчно нагъл и безкомпромисен щях да се поровя из форумът и да намеря едно мнение което писах преди има няма седмица отностно "грандиозната селекция" на Левски.
Щях да го направя но няма, не защото не искам да кажа : "аз нали ви казах", а защото в момента се чувствам някак странно предаден. Всъщност колкото и да вярвах, че никой няма да дойде в Левски това лято, тайничко се надявах да бъркам тотално и някъде към 9.06 наобяд да прочета в сайта как Гонзо представя 5-мата нови играчи готови да запълнят дупките на старият отбор. Едно е да искаш, друго е да можеш а трето и четвърто е да го направиш. Явно в Левски нещата се покриват до едно. Явно много им се иска на хората там, и явно още на две се препъват. Какво остава за три и четри.
Не мога да разбера след като не могат да привлекат играчи от сорта на Борносузов, Младенов, Иванов, Дембеле, Тодоров и прочие, защо не залагат на по-именити играчи като Индзаги, Дел Пиеро, Тоти, Адриано и т.н. така и така крайният ефект ще е съшият поне да четем и да си представяме как някои звезден пенсионер ще дойде да порита на Герена.
Аз съм малко старичък, не съм играл футбол от 10-на години ( на голямо игрище ), но все пак съм юноша на клуба и нямам големи финансови претенции, българин съм, свободен агент. Що не ме вземете мен. Поне с Щърков да си правим компания. Пък и на бройка ще се докарат трансферите това лято. Едно е да кажеш взех един, друго е "привлякох двама класни играчи да засилят конкуренцията".
Ей такива работи не мога да понасям. Като не могат да си вършат работата да напускат и други да идват.
Като няма кой, вземете мен!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Като няма кой, вземете мен!
Добре бе ма*ка му стара...............нямате пари нямате!Постоянно от години се пише как ДЮ формации спечелили турнири,купи и т.н. което значи че има таланти във всички възрасти.Защо поне един не видяхме такъв бе?Убеден съм че на едно такова момче бихме гласували повече доверие отколкото на Щърков,Тъча,Жоро Музиканта,Антонов и т.н.Ако не се лъжа мин година всички школи на Левски бяха шампиони.И какво от това??????????Какъв стимул да имат тия деца да играят след като никой от тях не е заминал в А отбора???????
- vladitol
- Контакти:
ministur написа:Добре бе ма*ка му стара...............нямате пари нямате!Постоянно от години се пише как ДЮШ формации спечелили турнири,купи и т.н. което значи че има таланти във всички възрасти.Защо поне един не видяхме такъв бе?Убеден съм че на едно такова момче бихме гласували повече доверие отколкото на Щърков,Тъча,Жоро Музиканта,Антонов и т.н.Ако не се лъжа мин година всички школи на Левски бяха шампиони.И какво от това??????????Какъв стимул да имат тия деца да играят след като никой от тях не е заминал в А отбора???????
Всички го знаем и сме наясно какво трябва да се прави,но само на баткоФ и на гонзо не е

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- metodito
- Контакти:
Наско атакува с всички възможни средства. Просто... мръсното си е мръсно. Опорочените трансфери са най-малкото, което ще видим от него.
metodito написа:Наско атакува с всички възможни средства. Просто... мръсното си е мръсно. Опорочените трансфери са най-малкото, което ще видим от него.
Този Наско голям човек ще излезе. По голям от Гонзо. Ако е така да вземе да го смени. На нас средняци не ни трябват. Някой ги атакува и те свалят гащи и реват като цесекар след 7 на 1. Ако Наско стой зад тези "трансферни удари" то за какво говорим тогава. Да здава поста Гонзо, и да ходи да си рита на малки вратички.
Впрочем и за това не става като гледам резултата. То за някой неща освен желание и акъл си трябва.
Не знам откъде научихте официално,че точно тези играчи са сигурни за Левски за да се ядосвате.В сряда ще разберем всичко...
mor написа:Не знам откъде научихте официално,че точно тези играчи са сигурни за Левски за да се ядосвате.В сряда ще разберем всичко...
Аз научих от Гонг.
- IVAN.CYPRUS.BLUE
Добре де , в сряда,в сряда,ами ако нищо ново няма в сряда??Аз мисля в четвъртак всички да си ходят ,Батков и цялата компания
около него ,директори,треньори и други.Да остане само чистачката за да измете след тях че да е чисто за новото ръководство с новият собственик.А ние ще сме пак същите фенове милиони ,верни на любимият отбор,жадни за победи на всеки стадион.
ЛЕВСКИ не е Батков,Гонзо или Наско .ЛЕВСКИ това е БЪЛГАРИЯ тов сме ние българският народ.
около него ,директори,треньори и други.Да остане само чистачката за да измете след тях че да е чисто за новото ръководство с новият собственик.А ние ще сме пак същите фенове милиони ,верни на любимият отбор,жадни за победи на всеки стадион.
ЛЕВСКИ не е Батков,Гонзо или Наско .ЛЕВСКИ това е БЪЛГАРИЯ тов сме ние българският народ.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
IVAN.CYPRUS.BLUE написа:.ЛЕВСКИ това е БЪЛГАРИЯ тов сме ние българският народ.
А тия от другите отбори не са ли Българи? Аз познавам чат пат по някои друг заблуден другоотборец и досега все съм си мислил, че и те са Българи. Поне на такива мязат.
То те за да се махнат, някой трябва да им го каже в очите, че са тотален провал и времето им свърши, само че това няма кой да го стори