Боримиров: Ясен не става за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Боримиров: Ясен не става за Левски

Мнениеот NO MERCY » 21 май 2010 12:19

Изображение

По повод назначението на Ясен Петров в Левски бившият спортен директор на сините Даниел Боримиров бе потърсен. Ето какво заяви той...

„Не познавам Ясен Петров, не съм работил с него. Не мога да говоря предварително, но смятам, че Левски му е прекалено голям. Ако сте запознати с характеристиката му, ще видите, че той не се задържа много в отборите, в които работи, което не е добър атестат. Няма никакви успехи и резултати като треньор, и то с няколко отбора. Дано да успее, пожелавам му го, той е млад все пак. Лично за мен обаче това е поредната грешка на ръководството през този сезон. Ако беше българин, най-удачният вариант за треньор на Левски щеше да е Илиан Илиев, но така и не се разбра защо той не отиде на „Герена" и заради кого. Иначе като цяло смятам, че на Левски му трябва чужд треньор с авторитет. Такъв, който да респектира футболистите в съблекалнята и да е име във футбола. Не е изключено с назначаването на Ясен да се хвърля прах в очите на хората и Гонзо да продължи да командва парада от треньорската скамейка. Всичко е възможно в Левски, убедихте се в това през последната 1 година. Онзи ден слушам на Гонзо едно изказване как Левски бил изпълнил целта си. Ако целта е класиране за Лига Европа, значи приоритетите на сегашното ръководство доста са се променили. Нали обещаваха един различен Левски?! Че е различен, е вярно, само че от негативна гледна точка. Лично аз съм песимист за бъдещето на този отбор под управлението на сегашното спортно-техническо ръководство. Много неща са сбъркани, особено що се отнася до селекционната политика. Не ми се коментира продажбата на Хичо и Сърмов в Касъмпаша", заяви разочарованият Боримиров.

dodo7271
Контакти:

Re: Боримиров: Ясен не става за Левски

Мнениеот dodo7271 » 21 май 2010 12:32

А Боримиров дали става за Левски?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

georgisd
Контакти:

Мнениеот georgisd » 21 май 2010 12:36

Смятам, че има доста истина в изказването на Боримиров!
Ясен беше добър футболист, но като треньор не впечатлява! ;)

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 21 май 2010 12:38

Слагам си ръката на сърцето и признавам, че Борето е много прав в случая. Малък е варианта да имаме по-добър "Левски" през есента, ако и селекцията е мижава. Впрочем очертава ли се нещо сериозно да дойде на "Георги Аспарухов"!?!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 21 май 2010 12:41

Хем не го познава, хем не е играл с него, но въпреки това според него, назначаването му е грешка... :roll:
В случая Боримиров просто иска да разкритикува за нещо Гонзо, чуди се, чуди се... и се сети за назначаването на Петров.
Ясен Петров е интелегентен човек, който съм убеден, че ще направи всичко възможно да се докаже. Аз му пожелавам успех (колкото и странно да звучи от устата на цесекар), просто защото най-после в Левски ще бъде треньор, опитващ се да се докаже с работа, а не с плюене по ЦСКА, че да може да се хареса на дебилната част от публиката на Левски (която съставлява сериозен процент, между другото).

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 май 2010 12:43

Гуу написа: че да може да се хареса на дебилната част от публиката на Левски (която съставлява сериозен процент, между другото).

А дебилната част от публиката на Цска ( която съставлява 99 %, между другото) ;)
[offtopic]Забрави ли тези в Мездра? :mrgreen:[/offtopic]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 21 май 2010 12:44

Как разбра той, че не става?
като Петров не е провел и 1 мач с отбора.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 май 2010 12:44

Гуу написа:Хем не го познава, хем не е играл с него, но въпреки това според него, назначаването му е грешка... :roll:
В случая Боримиров просто иска да разкритикува за нещо Гонзо, чуди се, чуди се... и се сети за назначаването на Петров.
Ясен Петров е интелегентен човек, който съм убеден, че ще направи всичко възможно да се докаже. Аз му пожелавам успех (колкото и странно да звучи от устата на цесекар), просто защото най-после в Левски ще бъде треньор, опитващ се да се докаже с работа, а не с плюене по ЦСКА, че да може да се хареса на дебилната част от публиката на Левски (която съставлява сериозен процент, между другото).

Алооо, преди да храчиш кръв от злоба и да наричаш дебилна публиката на Левски, добре е да видиш същите хора сред агитката на ЦСКА. И на теб изобщо някой иска ли ти мнението за треньора на Левски?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 21 май 2010 12:49

Абе не знам, болно ме е начина, по който Мустака изрита Борето! Защото той и на 38 години тичаше най-много и се раздаваше за отбора. Човек, който наистина обича Левски. А го разкараха защо? За нов Левски, за не знам си какво....
Наистина не е хубаво да критикува постоянно, но замислете се, и вие да бяхте, щеше да ви е криво!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 май 2010 12:49

Боримиров докато някой отбор не го вземе на хранилка при себе си, няма да се спре да плюе по Гонзо. Хем не познава Ясен, хем не бил играл с него, ама раздава компетентно мнение

Върни се в “Левски”