Нужен ли е нов вратар в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Нужен ли е нов вратар в Левски?

Мнениеот santiliana » 18 май 2010 19:50

Пускам тази тема, защото през изминалия сезон всички забелязахме, че Гошо Петков започва да губи от уменията и качествата си, които дълго време го правеха №1. Не знам поради каква причина- дали поради липса на мотивация, дали от възрастта започва да забавя реакциите си(което е и нормално), но вече си мисля, че трябва да се привлече нов вратар. Божката Митрев си мисля, че започна да сваля нивото много силно и на него не може да се разчита кой знае колко. За Цецо Димитров да не говорим. Просто на Левски му е нужен вратар, който да внася спокойствие както в съотборниците си, така и на нас- привържениците на синия тим. Добри варианти за привличане са Данчо Господинов, Тодор Тодоров, вратаря на Пирин (сега не му се сещам за името) и Пиргов от Черно море. Но като, че ли най- ми допадна това момче от Черноморец (Поморие). Хем е много млад, хем вече има и опит. На финала за купата ми напълни душата и се надявам дано Гонзо да е забелязал таланта му. Това е моето мнение, вие какво мислите по тази тема?

Само ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Re: Нужен ли е нов вратар в Левски?

Мнениеот santiliana » 18 май 2010 20:01

Да се поясня- вратар, който при евентуална контузия (недай Боже) или наказание на Гошо да бъде достоен негов заместник.И при първа възможност да застане на вратата.Иначе на всички ни е ясно, че Петков все още е №1...Но все пак трябва да се мисли и за в бъдеще
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 май 2010 20:02

santiliana написа:Да се поясня- вратар, който при евентуална контузия (недай Боже) или наказание на Гошо да бъде достоен негов заместник.И при първа възможност да застане на вратата.Иначе на всички ни е ясно, че Петков все още е №1...Но все пак трябва да се мисли и за в бъдеще

Божката Митрев е човекът за когото говориш-той е бъдещия титулятен вратар на Левски ;)

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 18 май 2010 20:03

Определено твърдо ДА на един вратар почнат ли да му вкарват от 30-40 метра гол,той вече не става, аз съм за Божката да пази от новия сезон ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 май 2010 20:07

Лошото е, че и на Божката му вкарват от "Халите". Само си припомнете гола на Мездра- почти от тъч линията- 30-тина метра...А и някак си не е сигурен- нито при центрирания, нито при излизания...
и направил небето синьо!

pazlama
Контакти:

Мнениеот pazlama » 18 май 2010 20:09

Вратари си имате вие (при това добри).На ваше място за нападението щях да се притеснявам.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 18 май 2010 20:10

pazlama написа:Вратари си имате вие (при това добри).На ваше място за нападението щях да се притеснявам.

Много правилно :) :) :)

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 18 май 2010 20:12

niki87 написа:
santiliana написа:Да се поясня- вратар, който при евентуална контузия (недай Боже) или наказание на Гошо да бъде достоен негов заместник.И при първа възможност да застане на вратата.Иначе на всички ни е ясно, че Петков все още е №1...Но все пак трябва да се мисли и за в бъдеще

Божката Митрев е човекът за когото говориш-той е бъдещия титулятен вратар на Левски ;)

Тоя Митеев не е вратар, НЯМА ВРТАР ПОД 185 см

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 май 2010 20:15

niki87 написа:Не :!:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”