Може би съм нарушил ,някои правила ,но от днес нека ни бъде простено без мачове един месец може би ще има доста подобни теми като моята.
Гигов утре казва истината за Локото,дали остава или не.Интересното е че взе сериозно да се шушука за сделка между Гигов и Батков,от друга страна Тара е много нетърпелив на трансферния пазар-вярно е Ники и Сърмата заслужават трансфер,но дали това е отбора за тях и дали двамата са съгласни на този ход на Тара.Трети човек спряган за Левски още няма-това с Лафчис е несериозно,та си мисля че скоро ще има извънредна новина в Гонг.
Да не забравяме думите от снощи на Гонзо-,,когато му дойде времето,,.Това са думи на човек,който дори не знае своето бъдеще.
Левски-Гигов,Батков,или някой друг.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Левски-Гигов,Батков,или някой друг.
LEVSKI_FOREVER
Re: Левски-Гигов,Батков,или някой друг.
Аз съм "за" Гигов.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
ilsengard написа:Аз пък съм "за" Батков !
Доколкото знам адвоката и Гигов имат някакви съвместни бизнеси, вкл. за въртолети, оръжия, заменки и подобни, така че не е изключено да направят някаква врътка, защото последния месец криминалното ни класиране за ЛЕ нещо ми намирисва
АЗ СЪМ ПЪК "ЗА" ТОМОВ ДА СЕ ВЪРНЕ ПРИ ВАС .... ТИ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ?!!?!?
- delqnski47
- Контакти:
zlatan написа:Може би съм нарушил ,някои правила ,но от днес нека ни бъде простено без мачове един месец може би ще има доста подобни теми като моята.
Гигов утре казва истината за Локото,дали остава или не.Интересното е че взе сериозно да се шушука за сделка между Гигов и Батков,от друга страна Тара е много нетърпелив на трансферния пазар-вярно е Ники и Сърмата заслужават трансфер,но дали това е отбора за тях и дали двамата са съгласни на този ход на Тара.Трети човек спряган за Левски още няма-това с Лафчис е несериозно,та си мисля че скоро ще има извънредна новина в Гонг.
Да не забравяме думите от снощи на Гонзо-,,когато му дойде времето,,.Това са думи на човек,който дори не знае своето бъдеще.
Батков няма да продава Левски,защото клубът ще играе някакви мачове в Европа,ще има парички за трансфери,за билети,за TV права и какво ли още не!Целта беше Левски да не играе в Европа и тоя мустакатия да остане на сухо!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Аз съм фен на Локо и честно да ви призная предпочитам Гигов да се измита от Надежда. Нека за в бъдеще отбора да играе честно и ако ще да изпадне в А окръжна група. През всичките тези години на управление в Локо Сф, бяха някакви врътки, тънки сметки и накрая тази простотия ни дойде в повече. Той има много пари и ако от това зависи винаги можеше да подпомогне отбора за да стане шампион, както го направиха Литекс, Локо ПД, Славия, но Гигов не и защо. Да не би случайно да имаме по-слаби играчи или треньори? Никога не постави титлата за цел и всяка година гледаме комедии и си скубеме косите, че видиш ли все за малко не става. Молете се ако ви стане президент да преследва и спортни цели, защото в локото престоя му от към футболна гледна точка беше съмнителен а от към финанси не знам, какво е спечелил и какво загубил.
delqnski47 написа:Батков няма да продава Левски,защото клубът ще играе някакви мачове в Европа,ще има парички за трансфери,за билети,за TV права и какво ли още не!Целта беше Левски да не играе в Европа и тоя мустакатия да остане на сухо!
Батков няма да остане никога на сухо, а ти незнам какъв фен си щом искаш отбора да остане извън ЕКТ! И тоз "мустакатия" както ти го наричаш е най-успешния президент, донесъл ни толкова епопеи по европейските терени и трябва да сме му благодарни и да му се кланим
- Blue Monster
- Контакти:
ilsengard написа:Незнам за какъв Томов говориш при условие че тук сме фенове на Левски и темата е за ПРЕЗИДЕНТ НА ЛЕВСКИ, цска-то не ме интересуват ако ще и папата да им е президент, ние сме Левски и трябва да мачкаме! Факт е, че Т. батков е най-успешния президент на отбора ни, донесе ни много радост и трябва да сме му благодарни и да му се кланим
Когато клубът вървеше напред, виждаше се развитие и т.н. наистина трябва да се благодари на Батков, но през последните 3 сезона аз виждам само и единствено падане на долу! Вижда се,че адвоката няма свежи пари за трансфери и бизнеса му изнемогва, така че в този момент е по-добре да продаде клуба на някой с повече средства от него.

Нещо не ми харесва тази работа с Гигов. Той е от Славия, собственик е на Локомотив, беше кандидат за президент на ЦСКа, сега щял да влиза в Левски. Сбъркана работа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Според мен това са само слухове които се коментират напразно,защото Борат няма да продава ! Поне не сега,в крайна сметка додрапахме до Европа,а това значи някакви пари в Левски => Мустака остава !
П.П. Защо му е на Гигов да идва в Левски ?
П.П. Защо му е на Гигов да идва в Левски ?

- bigbonusprize
- Контакти:
delqnski47 написа:Батков няма да продава Левски,защото клубът ще играе някакви мачове в Европа,ще има парички за трансфери,за билети,за TV права и какво ли още не!Целта беше Левски да не играе в Европа и тоя мустакатия да остане на сухо!

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!