ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на къде?
ЛЕВСКИ-Сливен ,без проблемна победа 3/4:0.Но след това какво,на каде и със кого.Да, добре по всичко личи че ще играем във ЛЕ ,но как,със кого и защо? Трябват нов треньор,нови футболисти,нов собственик и много пари.Как ,ще стане това?
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
Re: ЛЕВСКИ-Сливен,а след това какво и на каде?
"Каде ли?" При Батков 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Как накъде...старата песен на нов глас - БАТКОВ ВЪН !

- Captain Stottlemeyer
Най-напред, да не бързаме с победата над Сливен!
До Европа ни делят още поне 90 минути! Имаме обещание от страна на Гонзо, че треньорът на "Левски" ще бъде ясен след 15-ти май, т.е. след 1 седмица. Най-вероятно Локо Мз ще отпраши към "Б" група, а там има добри наши играчи. Може би, повтарям може би, и Бандаловски и Домовчийски ще се върнат в отбора. Собственикът - хубав или лош, той е засега. Не съм чул някой като Роман Абрамович да пита за нас.
Пари!? Понастоящем във България всички отбори са закъсали. Дори "Литекс" са обявили (доколко е вярно, не мога да твърдя), че нямало да правят лятна селекция. Техен си проблем.
Лига Европа е пред нас, а парите са там. Така че, топката е пак в краката на мъжете със сини фланелки! Останалото са празни приказки и заяждания на дребно по форумите.
Лека нощ! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Синият Болярин
- Контакти:
Не ги подценявайте. В Ловеч загубиха само 1:0, от цска злощастно паданаха 1:0 в София, защото последните минути изтърваха 2-3 страхотни положения, а от Локомотив София паднаха 2:0, но държаха равен 15 минути преди края. На всичкото отгоре ни победиха есента. Трябва да се подходи много трезво за тоя мач, а след това вече ще се мисли какво следва.
Едно влизане в групите на УЕФА ще ни помогне да си запазим отбора, че даже и малко да го подсилим, но на второто не се надявам особено
Сдадохме титлата с голяма разлика, жалко. Обаче да не забравяме, че и след рекордната разлика при подвизите на Лупи нещата изглеждаха отчайващи, но успяхме веднага да си върнем първото място. Сега го сдаваме, но ако се възстановим писихически имаме шансове. Не мога да съм оптимист при тези резултати, но Левски си е Левски. Нека ни отписват.
Едно влизане в групите на УЕФА ще ни помогне да си запазим отбора, че даже и малко да го подсилим, но на второто не се надявам особено

Сдадохме титлата с голяма разлика, жалко. Обаче да не забравяме, че и след рекордната разлика при подвизите на Лупи нещата изглеждаха отчайващи, но успяхме веднага да си върнем първото място. Сега го сдаваме, но ако се възстановим писихически имаме шансове. Не мога да съм оптимист при тези резултати, но Левски си е Левски. Нека ни отписват.
След това??? НИЩО!! Дори и с нов треньор и нови фудболисти ни трябва време,нищо не става само с желание.
Почти сам сигорен ,че ЛЕВСКИ повече ще продава от колкото да купува,ще се отървем от мечо,сашо,Сърмов за които ще се радвам,Йовов е пътник(лошо),Жо-също..и тека имаме си само Гаджев. Кой ще вкара левски в европа?????? новия защитник от берое?? или невероятния голмаистор на локо пл. Хаиде да не се заблойдаваме. Сигорен сам,че Левски ще бъде там кадето му е мястото но трябва време
Почти сам сигорен ,че ЛЕВСКИ повече ще продава от колкото да купува,ще се отървем от мечо,сашо,Сърмов за които ще се радвам,Йовов е пътник(лошо),Жо-също..и тека имаме си само Гаджев. Кой ще вкара левски в европа?????? новия защитник от берое?? или невероятния голмаистор на локо пл. Хаиде да не се заблойдаваме. Сигорен сам,че Левски ще бъде там кадето му е мястото но трябва време
- santiliana
Не съм сигурен, че ще е безпроблемна победата над Сливен. Наш`те "маймуни" дотука ни докараха, че да се шашкаме за всеки мач, дали няма да се издънят за пореден път. А иначе на въпроса: - от лятото май пак ще сме си същите и като че ли - ще ставаме още по-слаби. Поне докато собственика е същият... Не очаквам абсолютно никаква селекция от към качество, за треньор нищо чудно да си оставят Сухия или най-много някой, който да е послушковец на Гонзо... Абе , изобщо- трагична работа сме. И се питам- за какво е нужно да се натискат за Европата, като там ще ни бият като "тъпан" на селски мегдан. Та наш`те два паса не могат да си дадат като нормалните футболисти...Само Батков ще намаже, щото ще се задържи още време на Герена и ще прибере париците от ЛЕ. За мен, колкото и мазохистично да звучи, по- добре беше да не се класираме за ЕКТ. Толкова безличен, сив и лишен от емоция Левски, не си спомням наистина... Трябват КРУТИ и КРАЙНИ мерки и да се започва на чисто- с нов собственик (което скоро няма да стане), нов треньор и мноооого нови и качествени играчи. Само така може да се постигне нещо значимо, всичко друго е бож лаф...
Само ЛЕВСКИ !!!
Само ЛЕВСКИ !!!
-
- Контакти:
2:0 За нас.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
хубава тема,но много бързо я опорочиха,дори и да не бием -Локото отдавна сдаде багажа и няма да победи в ПЛОВДИВ,НО АЗ НЕ ЗА ТОВА ЩЕ ПИША.Много важни въпроси задава автора и за жалост май на никъде няма да идем лятото.Най страшната ми прогноза отпадане позорно-и познатото до болка -не няма да го казвам.Изненадата която може да настъпи-няма да е от новия тренер вервайте ми,а само от нов собственик,защото Левски е болен откъм ГЛАВАТА.абе спирам защото не виждам как скоро ще се възстановим.Едно знам Аз винаги ще съм с отбора.
LEVSKI_FOREVER