Страницата "Сектор Б"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Умопомрачен
- Контакти:
Страницата "Сектор Б"
Някой има ли представа защо я няма страницата в момента? Впрочем, то като се влезне става ясно защо я няма, ама дали ще я пускат скоро пак?
Левски София
- Neron
- Контакти:
Re: Страницата "Сектор Б"
Умопомрачен написа:Някой има ли представа защо я няма страницата в момента? Впрочем, то като се влезне става ясно защо я няма

Нямам идея.Сигурно правят промени или подръжка.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Няма я,заради проблемите в Сектора ! Някои хора като изгониха Левскарите от сектора и няма смисъл да се поддържа сайта ! Поне аз така си го обяснявам 

София Запад са я откачили заради разпространение на мнения, различни от официалните версии!!!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Blue_Lion написа:Няма я,заради проблемите в Сектора ! Някои хора като изгониха Левскарите от сектора и няма смисъл да се поддържа сайта ! Поне аз така си го обяснявам

-
- Контакти:
честито пичове! Дано се събереме повече хора на последния мач- със Сливен. Не исках да играеме в Европа, заради слабата форма ама ако си го извоюват мястото ще бъда адски щастлив. Дано от сектор Б да се махнат всички продажни фенове!
наздраве на всички
наздраве на всички
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
LoveAndPeace написа:Blue_Lion написа:Няма я,заради проблемите в Сектора ! Някои хора като изгониха Левскарите от сектора и няма смисъл да се поддържа сайта ! Поне аз така си го обяснявам
Тъжно е в какво са го превърнали шайка "левскари". Платени викачи , жалка работа.
Според мен някои от тях дори нямат нищо общо с футбола,но това си е мое мнение,а и не ги познавам лично !
ss_killer,смятам,че с класирането на Левски в Европа ще стане трудно махането на тая сган от Домът на Левскарите,но с оглед очертаващия се пореден евро-провал,дано стане...ще видим ! САМО ЛЕВСКИ