Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?
Според мен с опита и предаността си Ники Костов е нашия човек.Стига сме правили експерименти.Дава му се възможност за работа и най-вече време и спокойствие.Другата седмица става ясно кой ще е и трябва да покажем,че неискаме недоказан кадър като Ясен.Синя България иска човек,който да не е пионка на Гонзо и той да го дърпа за ухото.Вие сте на ход.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Re: Фаворитите според медиите:П.Хубчев,Я.Петров и Н.Костов!Кой?
Кокала, върнете Кокала, той ви направи шампиони, доказан левскар и истински мъжкар!
КОКАЛЧЕТО ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ
КОКАЛЧЕТО ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗИДЕНТ
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Петър Хубчев няма да дойде,защото има прекрасни условия за работа в Поморие и участието на финала за купата подвърждава,че си върши добре работата.Изключи го от сметките.Ясен Петров не е подходящ за Левски колкото до Н.Костов също ме съмнява.Най-вероятно е да е Георги Василев,но при положение че Несебър не влезе в А група 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Абе,пичове,ами Гонзо какво го правиме?! И какъв е толкова тоя Ники Костов?! Ако не мелят брашно с Гонзо нищо не става! Другия вариант е поредният наритан като куче да е Гонзо(не че не си го заслужи по моему),ама много ще му стане май на Машиниста!!!!
-
- Контакти:
Какъв е този Костов?Сериозно питам,не ми е познат!
Николай Костов е треньор в Металург Донецк и аз главата си рева,че трябва да е луда да се хване на каквито и да е обещания на Борат. Нещо пак е гнила работата 

-
Вземете ги и тримата,количеството може да роди качество!
OBI4AM LEVSKI написа:Какъв е този Костов?Сериозно питам,не ми е познат!
Николай Костов е треньор на украинският Металург Донецк и миналата година ги класира за Лига Еропа(Украинското първенсто е шесто или седмо по коефициент е Европа).Класира отбора тази година за финала за купата на Украйна като отстраниха Шахтьор Донецк на поли-финала на турнира.Финалът е на 16 май като Металург се изправя срещу Таврия!
Вярвате ли си ,че ще дойде в Левски и ще напусне отбор с бюджет около 15 милиона евро?Батков няма да може да му осигури заплата като в Донецк,а да не говорим за пари за селекция.
[center]R.I.P[/center]
Аз съм за Хубчев!
Гочето в Германия класира беден отбор за Европа, ако ще си ги мерим...
Гочето в Германия класира беден отбор за Европа, ако ще си ги мерим...
[center]
[/center]

Илиян Илиев и Хубчев още зимата са били вариант за треньорска двойка на Левски, но и двамата няма да отидат да работят докато Гонзо е там, защо, не зная.
Относно бюджета на Металург, същият е малко над 20 милиона евра
Относно бюджета на Металург, същият е малко над 20 милиона евра
Последна промяна от PFC Litex на 08 май 2010 19:15, променено общо 1 път.