Здравейте,
не искам никого да провокирам с тая тема. Не искам и да правим спекулации за бъдещето на вече новия треньор - шампион.
Искам само да ви попитам какво мислите за него.
Аз чат - пат следя интервюта, които дава, и ми се струва, че е един от най-скромните и читави треньори у нас, изобщо.
Единствено при него няма изхвърляния, няма бомбастични приказки и се излъчва професионализъм.
Левскар съм си, но подобни качества ме кефят, независимо кой ги проявява.
В оранжевия сайт спортлайн, той прави анализ на отборните усилия за постигане на титлата. Направи ми впечатление, че обръща особено внимание на лекарския щаб.
Защо при нас нещата с медицинското осигуряване и кондиционната подготовка са толкова зле?
Какво мислите за Червенков?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Какво мислите за Червенков?
Най-вероятно на Борат не му се плаща за читав лекарски щаб 

Мисля че Батков прави каквото е по силите му отбора да бъде на ниво, остава да слезе на терена и да вкара топката във вратата на противника
Като човек изглежда скромен и разбран. Проблемът е, че още не сме видели какъв треньор е. Психолог - да - спря да обижда играчите, ускои ги, сплоти ги и резултатът е налице. И да - спря Кишишев след безобразния мач срещу Левски. Обаче Литекс играе все едно и също - няма различна тактика спрямо съперниците и няма и идеи какво да прави, ако затвореният добре съперник не допусне гол - както стана срещу Пирин или Монтана. Тоест за България с наличните футболисти и отлично играещият Ивелин Попов на Литекс няма как да не му е лесно. Обаче в Европа не е много ясно.
Според мен Червенков яхна вълната на Мъри (мое мнение). Използва селекцията на Мъри и Литекс не е променил играта си според мен
Получи се нещо, както с Е. Велев. 

-
- Контакти:
Какво има да мислим за треньор,който наследи отбор от Мъри.Историята се повтаря,както бе и Велев с ЛЕВСКИ.Аз тази тема отдавна я бях пуснал с шампионските отбори на Мъри.Само ЛЕВСКИ!!!
Е,като Мъри е такъв капацитет,защо се сгромоляса срещу Тампере и БАТЕ?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
И той няма план Б - ако нещата не вървят не знае как да реагира. 

http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d5733_5.htmTodorT написа:Според мен Червенков яхна вълната на Мъри (мое мнение). Използва селекцията на Мъри и Литекс не е променил играта си според менПолучи се нещо, както с Е. Велев.
моето мнение съвпада с тази публикация а не с твоето говеждо мислене
Харесва ми като треньор - търси проблемите, когато има такива, в собствения си отбор, а не в трети лица. Работи и ги отстранява. Освен това се старае да предпазва отбора от излишно напрежение.
Предстоят му тежки мачове в Европа и тепърва ще трябва да взима трудни решения в трудни моменти. Тук ще си проличи вече доколко е готов да понесе тази тежест, но вярвам че ще се справи
Предстоят му тежки мачове в Европа и тепърва ще трябва да взима трудни решения в трудни моменти. Тук ще си проличи вече доколко е готов да понесе тази тежест, но вярвам че ще се справи

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс