Не е ли най-нормалното след като Херта изпадна във Втора Бундеслига, синьото ръководство , начело с Батков и Гонзо, да направи абсолютно всичко възможно да си върне на всяка цена Валери?! И при вариант да се спазарят с "аспирините" за Наско Курдов, то нападението ни за новия сезон се очертава много надеждно, още повече, че си прибираме и Иса и Табачето, което ще направи възможностите за избор по- големи. Ако и сега наш`те проспят този момент- да се сърдят на себе си...
Горепосочените играчи освен, че са млади, вече имат и необходимата рутина да играят постоянно в Левски
Херта изпадна, Домовчийски- в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- santiliana
Re: Херта изпадна, Домовчийски- в Левски
хаха не говори глупости за Валеи Домовчийски има 10 % шанс да се върне,но за наско курдов няма никакъв шанс
и съм сигурен,че няма да се върнат в Левски защото знаят какво е в България
и съм сигурен,че няма да се върнат в Левски защото знаят какво е в България
Не вярвам Домо да е толкова луд да се върне в България,по добре на пейката в Херта от колкото титуляр в който и да е Български отбор
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Кое му е младото на Домовчийски? За футболист е на средна възраст. Много рутина има Домовчийски твърда резерва, а Курдов във втория отбор на Леверкузен. Страхотни млади таланти. На Домовчийски във Втора Бундеслига може и да му дадат шанс да се докаже и да стане нещо от него. Курдов, ако беше нещо нямаше 4 години да е във втория отбор на Леверкузен
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Те хубаво ще направят всичко възможно , ама домо и Курдов дали им се връща в България , а? 

-
Тия ще искат ....поне 500 хил. евро ....а Батков ............................................
Можеби под наем, ще може .....но кой ще преговаря ?
Можеби под наем, ще може .....но кой ще преговаря ?
Може пък да е титуляр сега във 2-ра бундес лига.Нали знаете ,че един отбор като изпадне и целия състав се подменя.
- santiliana
Валери има клауза в договора, при изпадане в долна дивизия, ако не се лъжа...А и онзи ден Емил Данчев не случайно идва на Герена и говори с Гонзо- така, че нищо чудно да видим Наско Курдов и Домо отново при нас. А това, че не били добри футболисти както някои тук се изказват- колкото и да са слаби играчи, са в пъти по- добри от Еньо, Жорката Христов и тем подобни недоразумения...А са си и наши юноши и ще играят с мерак за Левски...
Оставям ви да си помечтаете

Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Ха каква ирония миналата година се бориха за титлата ,а тази година са последни
,според мен Домо няма да се върне но на Курдов сигорно му се играе защото толкова време е в дубала ,незнам даже защо го пазят.. а не го дадат някъде да играе..