Стари ли са разбиранията на Гочето?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Стари ли са разбиранията на Гочето?
когато зимата се обсъждаше вероятният нов треньор на Левски мнозина бяха против Гочето понеже разбиранията му за футбола били остарели..само че догодина Гочето без никакви футболисти ще ни бие с Несебър, а Гонзо с модерните разбирания ще прави равни с Локо Мездра и Тутракан...?
Re: Стари ли са разбиранията на Гочето?
За мен методите на човека не са стари! А и да са, аз не виждам нищо лошо, имайки предвид какъв футбол се е играло преди 20 години и сега! Винаги съм го харесвал като специалист. Имах някакви тайни надежди да поеме родния ми Етър ПАК, но сега при това положение искрено му желая успех и догодина да се докаже в родната А! 

Дела трябват,а не думи!
След това, което показа Интер с/у Барса почвам да си мисля, че май не са му толкова остарели разбиранията 

За мен Георги Василев е най добрият треньор в България,и няма да си променя мнението докъто някой друг не стане шампион с три различни отбора,не изведе отбор от кварталите на Берлин до Бундеслигата и Европейските турнири,много се учудих че толкова време стоя без работа,силно се надявах че има мислещи хора в Левски...но явно и там и в БФС са слепи,или има интереси, но да имаш такъв треньор и той да води Несебър....
dan4073 написа:За мен Георги Василев е най добрият треньор в България,и няма да си променя мнението докъто някой друг не стане шампион с три различни отбора,не изведе отбор от кварталите на Берлин до Бундеслигата и Европейските турнири,много се учудих че толкова време стоя без работа,силно се надявах че има мислещи хора в Левски...но явно и там и в БФС са слепи,или има интереси, но да имаш такъв треньор и той да води Несебър....
Съгласен! Само дето аз не виждам лошо, че ще води Несебър! Там човека ще може да си подрежда нещата както сам реши, а в Левски все някой ще му се меси! Той е кадърен и искрено се надявам да го покаже догодина в А група точно с Несебър!

Дела трябват,а не думи!
Естествено че няма лошо,само че България с него никога не би загубила от Кипър с 4-1,при цялото ми уважение към Мъри...а от Етър ги беше страх всички,кога Етър пак ще е шампион? А Левски с него биеше Локо Сф с 8-0,имаше 8 национали и играеше равностойно с Вердер и Рейнджърс и допускаше по 5-6 гола на сезон
-
- Контакти:
Така наречените "остарели" разбирания на Гочето превръщат всеки отбор, който той тренира, в победител ! Два отбора на Левски съм гледал да играят прекрасен футбол : този на Гочето през 90-те и прекрасното ни поколение от 80-те,на Шпайдела начело с Гиби Искренов ! Само че едва ли някой ще го покани отново при нас или в националния отбор-по обясними причини ! А става дума за единствения български специалист с лиценз да води отбор от първа бундеслига....
-
- Контакти:
Само едно ще кажа и ще попитам при кой треньор ЛЕВСКИ мачкаше наред и записа най-резултатни мачове и то с/у цска,така че АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН ВЕДНАГА БИХ ГО НАЗНАЧИЛ ЗА ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ.Само ЛЕВСКИ!!!
Несебър е една от най-богатите общини в България и ако влезе отбора в А група се очаква сериозен ремонт там.Най-малкото изграждането на нова тринбуна за 2000 или 3000 души! 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- metodito
- Контакти:
Мисля, че Гочето е идеален вариант за "Левски" при положение, че няма пари. Стар треньор - млади момчета - добра комбинация би се получила. Той знаее неща за футбола, които един 35-40 годишен треньор няма откъде да ги научи. Ми последния му престой на Герена малко затворено играехме, но какво пък. Разбиранията на Моуриньо за футбола, който показва с Интер не са ултрамодерни, ама...