Стари ли са разбиранията на Гочето?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dan4073
Контакти:

Стари ли са разбиранията на Гочето?

Мнениеот dan4073 » 30 апр 2010 10:28

когато зимата се обсъждаше вероятният нов треньор на Левски мнозина бяха против Гочето понеже разбиранията му за футбола били остарели..само че догодина Гочето без никакви футболисти ще ни бие с Несебър, а Гонзо с модерните разбирания ще прави равни с Локо Мездра и Тутракан...?

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Re: Стари ли са разбиранията на Гочето?

Мнениеот Apostola » 30 апр 2010 10:52

За мен методите на човека не са стари! А и да са, аз не виждам нищо лошо, имайки предвид какъв футбол се е играло преди 20 години и сега! Винаги съм го харесвал като специалист. Имах някакви тайни надежди да поеме родния ми Етър ПАК, но сега при това положение искрено му желая успех и догодина да се докаже в родната А! ;)
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 апр 2010 10:58

След това, което показа Интер с/у Барса почвам да си мисля, че май не са му толкова остарели разбиранията :)

dan4073
Контакти:

Мнениеот dan4073 » 30 апр 2010 11:16

За мен Георги Василев е най добрият треньор в България,и няма да си променя мнението докъто някой друг не стане шампион с три различни отбора,не изведе отбор от кварталите на Берлин до Бундеслигата и Европейските турнири,много се учудих че толкова време стоя без работа,силно се надявах че има мислещи хора в Левски...но явно и там и в БФС са слепи,или има интереси, но да имаш такъв треньор и той да води Несебър....

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 30 апр 2010 11:20

dan4073 написа:За мен Георги Василев е най добрият треньор в България,и няма да си променя мнението докъто някой друг не стане шампион с три различни отбора,не изведе отбор от кварталите на Берлин до Бундеслигата и Европейските турнири,много се учудих че толкова време стоя без работа,силно се надявах че има мислещи хора в Левски...но явно и там и в БФС са слепи,или има интереси, но да имаш такъв треньор и той да води Несебър....

Съгласен! Само дето аз не виждам лошо, че ще води Несебър! Там човека ще може да си подрежда нещата както сам реши, а в Левски все някой ще му се меси! Той е кадърен и искрено се надявам да го покаже догодина в А група точно с Несебър! ;)
Дела трябват,а не думи!

dan4073
Контакти:

Мнениеот dan4073 » 30 апр 2010 11:31

Естествено че няма лошо,само че България с него никога не би загубила от Кипър с 4-1,при цялото ми уважение към Мъри...а от Етър ги беше страх всички,кога Етър пак ще е шампион? А Левски с него биеше Локо Сф с 8-0,имаше 8 национали и играеше равностойно с Вердер и Рейнджърс и допускаше по 5-6 гола на сезон

radosta_na_naroda
Контакти:

Мнениеот radosta_na_naroda » 30 апр 2010 12:44

Така наречените "остарели" разбирания на Гочето превръщат всеки отбор, който той тренира, в победител ! Два отбора на Левски съм гледал да играят прекрасен футбол : този на Гочето през 90-те и прекрасното ни поколение от 80-те,на Шпайдела начело с Гиби Искренов ! Само че едва ли някой ще го покани отново при нас или в националния отбор-по обясними причини ! А става дума за единствения български специалист с лиценз да води отбор от първа бундеслига....

danchobara
Контакти:

Мнениеот danchobara » 30 апр 2010 13:07

Само едно ще кажа и ще попитам при кой треньор ЛЕВСКИ мачкаше наред и записа най-резултатни мачове и то с/у цска,така че АКО ЗАВИСЕШЕ ОТ МЕН ВЕДНАГА БИХ ГО НАЗНАЧИЛ ЗА ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ.Само ЛЕВСКИ!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 апр 2010 13:50

Несебър е една от най-богатите общини в България и ако влезе отбора в А група се очаква сериозен ремонт там.Най-малкото изграждането на нова тринбуна за 2000 или 3000 души! :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 апр 2010 15:43

Мисля, че Гочето е идеален вариант за "Левски" при положение, че няма пари. Стар треньор - млади момчета - добра комбинация би се получила. Той знаее неща за футбола, които един 35-40 годишен треньор няма откъде да ги научи. Ми последния му престой на Герена малко затворено играехме, но какво пък. Разбиранията на Моуриньо за футбола, който показва с Интер не са ултрамодерни, ама...

Върни се в “Левски”