Кога тръгна всичко на долу?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Кога тръгна всичко на долу?

Мнениеот vladipo » 23 апр 2010 17:19

Вече 3 години си задавам всеки ден този въпрос и 3 години стигам до един отговор, макар и малко странен. Лятото преди мачовете с Тампере, Левски взе 2-ма класни футболиста(Тасевски и Бензукан), но се раздели само с един, Пелето. Възможно ли е той да беше основата на онзи Велик отбор и дали пак би бил тази основа?

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Кога тръгна всичко на долу?

Мнениеот niki87 » 23 апр 2010 17:31

...След като BatkOOF уволни Наско и Мъри...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 23 апр 2010 17:33

В момента, в който Батков каза "Аз карам влака". Завидя на Наско и Мъри за успехите и реши, че той може да управлява клуба по същия начин. И те така :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 апр 2010 17:34

niki87 написа:...След като BatkOOF уволни Наско и Мъри...

Ми не. Доста по-отдавна беше. Може половин година ли или повече преди Мустака да купи крила на Мъри и Наско. Стана там нещо 'дето не разбрахме... :roll:
Няма да се учудя, ако Наско е стоял зад всичко!

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 23 апр 2010 17:36

От момента в който Сираков си купи билет за Африка не знам кво прави на това сафари ма ей на ква стана тя.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 апр 2010 17:37

Аз винги съм твърдял, че той беше най-качестения ни футболист от онзи отбор (но това си е само мое мнение)
Иначе всичко тръгна надолу, когато решихме, че няма да продаваме играчи за смешни пари и със смешните пари няма да копуваме нови млади + още един Дарко например и няма да доразвием играчи като Копи и Балтанов и да ги продадем след 1-2 сезона... (пак лично мнение)

аааа и още нещо, когато феновете почнаха да се месят в работата на Батков, а той е емоционален и много често дебилските възгласи от публиката му влияят и прави глупости, които сриват стабилността в отбора - просто му липсва увереност да подкрепи някой за 1-2 сезона...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Knoppix_
Контакти:

Мнениеот Knoppix_ » 23 апр 2010 17:38

Всичко според мен тръгна от Н. Сираков и прослувото му сафари! От това че вместо да се надгради над един готов отбор(разбирай отбора който влезе в групите на ШЛ) Батков реши да лови с трици маймуни! Пелето може да беше добър но не беше основа на онзи отбор, тогава отбора беше научен да задържа топката и от там идваха положенията и успехите
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 апр 2010 17:43

Продажбата на Валери също спомогна за началото на края. Подобен футболист не можеш да го купиш и да почне да вкарва. Голмайстор става даден футболист с времето. Не се ражда от само себе си. Съотборниците му бяха свикнали с играта. Пенсионирането на Боримиров... Без лидери не става. Идването на Гонзо и титлата, която ни донесе само замаза очите на феновете.
Последна промяна от metodito на 23 апр 2010 17:47, променено общо 1 път.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 23 апр 2010 17:47

Според мен нещата са по - различни. Моята версия е , че тогава бяхте събрали отбор от играчи , които бяха на по 28 - 30 години , непостигнали нищо значимо дотогава. Обстановката в отбора ви беше повече от перфектна. След като обаче 2 години играхте много добър футбол е нормално на тези играчи да им падне малко формата, и като добавим това, че Батков не направи селекция след пробива в УЕФА за мене е нормално да почнете да играете по слабо. Ако бяхте взели 2-3 добри попълнения след 1/4 финала отбора щеше да запази класата си.
Най - голята му грешка бе, че побърза да продаде основните ви играчи, нищо че вече не бяха в така форма, те можеше и пак да си я върнат. Сега 3 години по - късно, колкото по бързо забравите за Телкийски, Йовов , Бардон и Топузаков, толкова по добре за вас. Те може да имат ценен опит и да са от полза на отбора, но оттук нататък трябва да градите отбора си върху други играчи. Имахте възможност с парите от Европа да поставите доста солидна основа, но поради една или друга причина я пропиляхте.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 23 апр 2010 17:50

vladipo написа:Вече 3 години си задавам всеки ден този въпрос и 3 години стигам до един отговор, макар и малко странен. Лятото преди мачовете с Тампере, Левски взе 2-ма класни футболиста(Тасевски и Бензукан), но се раздели само с един, Пелето. Възможно ли е той да беше основата на онзи Велик отбор и дали пак би бил тази основа?

Според мен всичко почна зимата след участието ни в ШЛ ! От тогава отбора играеше едно и също,спря да се развива !Просто бяхме много силни за България тогава и затова направихме требъл ! Тогава Батков спря да дава пари и започна с тъпите решения ! Картинката започна да се проявява след мачовете с Тампере,после слабите резултати в първенството само предвещаваха кризата и всичко доби вид когато бяха уволнени Наско и Мъри и на тяхно място бе назначен Овчата Глава :shock: Той бързо бе сменен от Велев което ясно говореше за невъзможността да се намери верният път за Левски ! Батков реши,че ще го караме на стари лаври ;) Ако трябва да съм честен,хода му с назначаването на Мъри и Наско си беше стрелба на посоки,но само с тях уцели десятката - за без пари да постигнеш уникални успехи !
Изображение

Върни се в “Левски”