Искам тук да коментираме бъдещето на Левски-или по точно някаква концепция от която се нуждаем за напред.
Два са вариантите:със нов президент и без нов такъв.
При първия вариант с нов президент нещата може би ще са по-добри,защото:публиката на Левски ще се върне на стадиона,ще дойдат нови хора ,с нови идеи,очаквам наистина специалисти от които имаме нужда.Финанси не на послено място.
При сегашния пълководец-не искам да казвам силни думи само ще спомена че ни чака едно голямо НИЩО.
ПП.знам че новото може да бъде по лошо от настоящето но в момента сме в ситуация в която задължително трябва да рискуваме.Мисля все още че сме апетитна хапка.
пп.Забравих нещо г-н Батков благодаря за прекрасните три години в Европа сега си елате в Родопите тук е пълно с дивеч,ЛЕВСКИ-оставете на други хора които също го обичат.
Идеи и модел за бъдещето на Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Идеи и модел за бъдещето на Левски.
LEVSKI_FOREVER
Re: Идеи и модел за бъдещето на Левски.
Много сложен въпрос. Според мен моделът на управление трябва да е като в Барса и Реал, феновете да избират президента. Също така феновете по някакъв начин трябва да са ангажирани в управлението, включително и във финансирането, както е в Байерн (Мюнхен). Задължително е Левски да не зависи от финансовото състояние на своя президент, който и да е той.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Цачев,Иса,Блатанов,Балдджийски,Шмедин,Ники Димитров,Жоазиньо-това е бъдещето на Левски.Станчев също можеше да играе по често през пролетта на това недоразумение Патраш.Гледам и Петков от дъбъла също има потенциал и може да се пробва.Сигурен съм че с тези момчета ще бие наред в България.Въпроса е че никои треньор няма смелоста да ги наложи което е и един от основните проблеми в БГ.
И в предишна тема го написах и сега ще го повторя:
От 84г. ходя по стадионите заради любимият ми Левски и за първи път неискам съзнателно да не играем в турнирите по много причини.
1. Г-н Батков, даде много на отбора досега, нооооо сега има сериозен финансов проблем,за което не е виновен той и дано по-бързо го преодолее, но това в момента оказва фатално влияние на отбора и цялото ръководство. Налице в Левски са футболисти с ниско качество, взети от непретенциозни отбори и ветерани, които са дали много на отбора, но просто се вижда,че едните нестават, а другите вече издишат. И двете категорий са с ниски финансови претенций и това устройва перфектно президента ни, но фактите и случващото са очевадно зле. Страдаме ние, но страдат и те от всичко това!
2. Абсалютно същото се отнася и относно ръководството и най-вече старши треньора. Мойте уважения към Гонзо, но просто той нестава. Липсва му опит, рутина и много други компоненти за да е старши треньор на отбор, а и отгоре на това и технически директор!!! Но това пак е свързано с безпаричието на президента.
3. При влизане в Лига Европа, Батков пак би позакърпил бюджета (от влизане в лигата, спонсори, билети и дуги), но недостатъчни за нормална издръжка на отбора и ни чака пак нулева година и ходене по мъките.
4.Юношите ни се продават, преостъпват или гонят, пак от безпаричие. Страда цялата школа, а и наскоро научихме, дори и за терена и стадиона!
4.При така стеклите се обстоятелства,по-добре да не играем в Европа(за да няма пак дежаву!),а най-нормалното и разумното за него и за всички нас е президента, да продаде отбора и дано да дойдат хора с пари, с ясна визия и дългогодишна стратегия за изграждането на силен и мачкащ отбор! Според мен това е реалноста и нуждата на любимият ни клуб
От 84г. ходя по стадионите заради любимият ми Левски и за първи път неискам съзнателно да не играем в турнирите по много причини.
1. Г-н Батков, даде много на отбора досега, нооооо сега има сериозен финансов проблем,за което не е виновен той и дано по-бързо го преодолее, но това в момента оказва фатално влияние на отбора и цялото ръководство. Налице в Левски са футболисти с ниско качество, взети от непретенциозни отбори и ветерани, които са дали много на отбора, но просто се вижда,че едните нестават, а другите вече издишат. И двете категорий са с ниски финансови претенций и това устройва перфектно президента ни, но фактите и случващото са очевадно зле. Страдаме ние, но страдат и те от всичко това!
2. Абсалютно същото се отнася и относно ръководството и най-вече старши треньора. Мойте уважения към Гонзо, но просто той нестава. Липсва му опит, рутина и много други компоненти за да е старши треньор на отбор, а и отгоре на това и технически директор!!! Но това пак е свързано с безпаричието на президента.
3. При влизане в Лига Европа, Батков пак би позакърпил бюджета (от влизане в лигата, спонсори, билети и дуги), но недостатъчни за нормална издръжка на отбора и ни чака пак нулева година и ходене по мъките.
4.Юношите ни се продават, преостъпват или гонят, пак от безпаричие. Страда цялата школа, а и наскоро научихме, дори и за терена и стадиона!
4.При така стеклите се обстоятелства,по-добре да не играем в Европа(за да няма пак дежаву!),а най-нормалното и разумното за него и за всички нас е президента, да продаде отбора и дано да дойдат хора с пари, с ясна визия и дългогодишна стратегия за изграждането на силен и мачкащ отбор! Според мен това е реалноста и нуждата на любимият ни клуб
- bigbonusprize
- Контакти:
Левски трудно може да не зависи финансово от президента. Но не е невъзможно! Нека на година продават 20 000 карти, нека на сезон всеки фен отделя по 50лв за артикули + спонсорите и ето го финансирането. Но колко от всички фенове на Левски отделят тези пари за любимият си клуб?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- sofiqneca23
- Контакти:
наши момчета + тьрпение + треньор сьс дьлгосрочен договор това е формолата за успеха
joro bad написа:При така стеклите се обстоятелства,по-добре да не играем в Европа(за да няма пак дежаву!),а най-нормалното и разумното за него и за всички нас е президента, да продаде отбора и дано да дойдат хора с пари, с ясна визия и дългогодишна стратегия за изграждането на силен и мачкащ отбор! Според мен това е реалноста и нуждата на любимият ни клуб
Това е. Напълно го подкрепям.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- JohnnieWalker
- Контакти:
sofiqneca23 написа:наши момчета + тьрпение + треньор сьс дьлгосрочен договор това е формолата за успеха
+ правопис
Малко ми става смешно, като Ви чета. Нищо от това НЯМА да се осъществи. Кажете ми нещо в България построено или направено с дългосрочен план. Всеки гледа на кръпка и възможно най-бърза печалба. Само в Черноморец УЖ се прави нещо, но ще видим докога ще и това. Ако феновете избират президента както предложи по-горе 1 човек, просто клуба ще умре до 5 години. Та Вие ще искате да се сменя през 6 месеца. Батков ще остане в Левски, а ако не играете в Европа, никакъв шанс да го продаде.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- bigbonusprize
- Контакти:
Love_ написа:Малко ми става смешно, като Ви чета. Нищо от това НЯМА да се осъществи. Кажете ми нещо в България построено или направено с дългосрочен план. Всеки гледа на кръпка и възможно най-бърза печалба. Само в Черноморец УЖ се прави нещо, но ще видим докога ще и това. Ако феновете избират президента както предложи по-горе 1 човек, просто клуба ще умре до 5 години. Та Вие ще искате да се сменя през 6 месеца. Батков ще остане в Левски, а ако не играете в Европа, никакъв шанс да го продаде.
Напротив. Ако Левски не играе в Европа Баткоф няма да има пари да го издържа и ще е принуден да го продаде. Ако си мислиш, че няма да има купувачи, се лъжеш. При некласиране в Европа цената на клуба ще падне значително, което ще привлече евентуални купувачи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!