Обединението на сини и червени...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Обединението на сини и червени...

Мнениеот zlatan » 04 апр 2010 21:28

Четох преди месец-два мисли на чичо Митко и той говореше за някакво обединение,моето обединение обаче е следното.Нека ги оставим тези фолклорни звездички последните мачове на празни трибуни-един вид нашата благодарност за това което ни поднасят тази година.Аз вече свикнах дори не ги гледам по ТВ-то и не съжалявам за нищо,когато Левски играе викам комшията пием по две ракии,като свърши мача погледна резултата и след това си легна при жената-СПОКОЙСТВИЕ БАТКА.И тук да не ми разправя някой за любов и бла бла бла.Аз отбора не си го оставям но тези които са в момента там просто не ме интересуват,а може би и вече е така и с много колеги от червения отбор.Та затова нека ги оставим на празни трибуни ТЕ БЕЗ НАС НЕ СТРУВАТ НИШО, пък ЕКТ може и други да ги изиграят в момента има много силни и класни отбори в БГ.Успех на бъдещите евро участници-моят Левски не е за там.Срама е налице,но позора ще бъде ако лятото излезем в Европа.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Обединението на сини и червени...

Мнениеот ЕМИЛ » 04 апр 2010 21:35

Не мерси.Не искма изобщо да се допирам до червените.Хич и не ми трябва обединение с Пенев и Дудучето .

Левски затова е велик защото е силен сред силните.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2010 21:38

Емиле, всякакви клишета толкова се изтъркаха, че си нямаш на идея ;)
Друг е въпроса, че й Златан е още под въздействие на отрицателни емоции и подобни мнения като неговите е нормално да се появяват.

Един футболен отбор се нуждае от пари, грамотни хора разбиращи от този спорт в ръководството и добър треньорски щаб.

Скъса ли се някъде веригата, няма развитие.
Изображение

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 04 апр 2010 21:45

не предлагайте глупости, моля ви....
Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 04 апр 2010 21:55

Изобщо прочетохте ли какво е предложението му или само видяхте заглавието на темата и говорите наизуст :?:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 апр 2010 21:57

до Емил-емо аз имам приятели от Цска с тях гледах мачовете,с тях си говорим и т.н.Това обединение незначи да се прегръщам с Дучета и тем подобни,обединение в едната цел ДА ГИ ОСТАВИМ САМИ.

ДО ЛИТЕКС-ИМАШ право но аз колега не съм афектиран,аз просто съм трезво мислещ запалянко на 31год.Прав си за организацията в един клуб ЗАБРАВИЛ СИ НАЙ ВАЖНОТО ОТБОР БЕЗ ФЕНОВЕ Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 04 апр 2010 22:04

Успех !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2010 22:05

И пред празни трибуни да играят им е все тая, повярвай ми.
Златане, всичко това са клишета.
Отбор без фенове не бил отбор, а какво е?

Всичките сте свикнали всяка година Левски и ЦСКА да са на първите две места и така през годините назад, но времената се менят. Днес клубовете не са на държавна издръжка като едно време и всеки един клуб, дори и от Б група да е, дава пари за развитие.

Следващия сезон ще е още по напрегнат, защото ако до преди 2-3 години бяха само Левски, Литекс, ЦСКА, то с всеки изминал ден отборите борещи се за призови места ще се увеличават.

Двата отбора сте свикнали на компромиси през годините и днес когато същите с всеки изминал кръг намаляват и почва да ви става криво.

От догодина в борбата ще се намесят сериозно Черноморец и Локо Пловдив, тогава пак ли ще правите драми?

В Левски и ЦСКА се работи непрофесионално, това е проблема на тези два клуба, а не толкова финансовите проблеми.
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 апр 2010 22:17

ДОГОДИНА Левски и ЦСКА обаче нема да са същите ,иначе уважавам мнението ти за оборите следващия сезон.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 апр 2010 22:21

zlatan написа:Четох преди месец-два мисли на чичо Митко и той говореше за някакво обединение,моето обединение обаче е следното.Нека ги оставим тези фолклорни звездички последните мачове на празни трибуни-един вид нашата благодарност за това което ни поднасят тази година.Аз вече свикнах дори не ги гледам по ТВ-то и не съжалявам за нищо,когато Левски играе викам комшията пием по две ракии,като свърши мача погледна резултата и след това си легна при жената-СПОКОЙСТВИЕ БАТКА.И тук да не ми разправя някой за любов и бла бла бла.Аз отбора не си го оставям но тези които са в момента там просто не ме интересуват,а може би и вече е така и с много колеги от червения отбор.Та затова нека ги оставим на празни трибуни ТЕ БЕЗ НАС НЕ СТРУВАТ НИШО, пък ЕКТ може и други да ги изиграят в момента има много силни и класни отбори в БГ.Успех на бъдещите евро участници-моят Левски не е за там.Срама е налице,но позора ще бъде ако лятото излезем в Европа.

Добре казано ! Аз бях до тук с ходенето по мачове за този сезон ;)
Изображение

Върни се в “Левски”