Обединението на сини и червени...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Обединението на сини и червени...
Четох преди месец-два мисли на чичо Митко и той говореше за някакво обединение,моето обединение обаче е следното.Нека ги оставим тези фолклорни звездички последните мачове на празни трибуни-един вид нашата благодарност за това което ни поднасят тази година.Аз вече свикнах дори не ги гледам по ТВ-то и не съжалявам за нищо,когато Левски играе викам комшията пием по две ракии,като свърши мача погледна резултата и след това си легна при жената-СПОКОЙСТВИЕ БАТКА.И тук да не ми разправя някой за любов и бла бла бла.Аз отбора не си го оставям но тези които са в момента там просто не ме интересуват,а може би и вече е така и с много колеги от червения отбор.Та затова нека ги оставим на празни трибуни ТЕ БЕЗ НАС НЕ СТРУВАТ НИШО, пък ЕКТ може и други да ги изиграят в момента има много силни и класни отбори в БГ.Успех на бъдещите евро участници-моят Левски не е за там.Срама е налице,но позора ще бъде ако лятото излезем в Европа.
LEVSKI_FOREVER
Re: Обединението на сини и червени...
Не мерси.Не искма изобщо да се допирам до червените.Хич и не ми трябва обединение с Пенев и Дудучето .
Левски затова е велик защото е силен сред силните.
Левски затова е велик защото е силен сред силните.
Емиле, всякакви клишета толкова се изтъркаха, че си нямаш на идея 
Друг е въпроса, че й Златан е още под въздействие на отрицателни емоции и подобни мнения като неговите е нормално да се появяват.
Един футболен отбор се нуждае от пари, грамотни хора разбиращи от този спорт в ръководството и добър треньорски щаб.
Скъса ли се някъде веригата, няма развитие.

Друг е въпроса, че й Златан е още под въздействие на отрицателни емоции и подобни мнения като неговите е нормално да се появяват.
Един футболен отбор се нуждае от пари, грамотни хора разбиращи от този спорт в ръководството и добър треньорски щаб.
Скъса ли се някъде веригата, няма развитие.

Изобщо прочетохте ли какво е предложението му или само видяхте заглавието на темата и говорите наизуст 

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
до Емил-емо аз имам приятели от Цска с тях гледах мачовете,с тях си говорим и т.н.Това обединение незначи да се прегръщам с Дучета и тем подобни,обединение в едната цел ДА ГИ ОСТАВИМ САМИ.
ДО ЛИТЕКС-ИМАШ право но аз колега не съм афектиран,аз просто съм трезво мислещ запалянко на 31год.Прав си за организацията в един клуб ЗАБРАВИЛ СИ НАЙ ВАЖНОТО ОТБОР БЕЗ ФЕНОВЕ Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.
ДО ЛИТЕКС-ИМАШ право но аз колега не съм афектиран,аз просто съм трезво мислещ запалянко на 31год.Прав си за организацията в един клуб ЗАБРАВИЛ СИ НАЙ ВАЖНОТО ОТБОР БЕЗ ФЕНОВЕ Е ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.
LEVSKI_FOREVER
Успех !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
И пред празни трибуни да играят им е все тая, повярвай ми.
Златане, всичко това са клишета.
Отбор без фенове не бил отбор, а какво е?
Всичките сте свикнали всяка година Левски и ЦСКА да са на първите две места и така през годините назад, но времената се менят. Днес клубовете не са на държавна издръжка като едно време и всеки един клуб, дори и от Б група да е, дава пари за развитие.
Следващия сезон ще е още по напрегнат, защото ако до преди 2-3 години бяха само Левски, Литекс, ЦСКА, то с всеки изминал ден отборите борещи се за призови места ще се увеличават.
Двата отбора сте свикнали на компромиси през годините и днес когато същите с всеки изминал кръг намаляват и почва да ви става криво.
От догодина в борбата ще се намесят сериозно Черноморец и Локо Пловдив, тогава пак ли ще правите драми?
В Левски и ЦСКА се работи непрофесионално, това е проблема на тези два клуба, а не толкова финансовите проблеми.
Златане, всичко това са клишета.
Отбор без фенове не бил отбор, а какво е?
Всичките сте свикнали всяка година Левски и ЦСКА да са на първите две места и така през годините назад, но времената се менят. Днес клубовете не са на държавна издръжка като едно време и всеки един клуб, дори и от Б група да е, дава пари за развитие.
Следващия сезон ще е още по напрегнат, защото ако до преди 2-3 години бяха само Левски, Литекс, ЦСКА, то с всеки изминал ден отборите борещи се за призови места ще се увеличават.
Двата отбора сте свикнали на компромиси през годините и днес когато същите с всеки изминал кръг намаляват и почва да ви става криво.
От догодина в борбата ще се намесят сериозно Черноморец и Локо Пловдив, тогава пак ли ще правите драми?
В Левски и ЦСКА се работи непрофесионално, това е проблема на тези два клуба, а не толкова финансовите проблеми.

ДОГОДИНА Левски и ЦСКА обаче нема да са същите ,иначе уважавам мнението ти за оборите следващия сезон.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:Четох преди месец-два мисли на чичо Митко и той говореше за някакво обединение,моето обединение обаче е следното.Нека ги оставим тези фолклорни звездички последните мачове на празни трибуни-един вид нашата благодарност за това което ни поднасят тази година.Аз вече свикнах дори не ги гледам по ТВ-то и не съжалявам за нищо,когато Левски играе викам комшията пием по две ракии,като свърши мача погледна резултата и след това си легна при жената-СПОКОЙСТВИЕ БАТКА.И тук да не ми разправя някой за любов и бла бла бла.Аз отбора не си го оставям но тези които са в момента там просто не ме интересуват,а може би и вече е така и с много колеги от червения отбор.Та затова нека ги оставим на празни трибуни ТЕ БЕЗ НАС НЕ СТРУВАТ НИШО, пък ЕКТ може и други да ги изиграят в момента има много силни и класни отбори в БГ.Успех на бъдещите евро участници-моят Левски не е за там.Срама е налице,но позора ще бъде ако лятото излезем в Европа.
Добре казано ! Аз бях до тук с ходенето по мачове за този сезон