Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
Не мога да разбера как може още да се търпи позорния начин по който играе отбора, позорния начин по който се управлява и позора на част от нашите привържаници които се правят че не виждат. Не разбрахте ли че Батков сложи Гонзо за да намали напрежението върху себе си , не разбрахте ли че Гонзо след като се съгласи да е параван на Батков и след като предаде Боримиров ( който му беше един най добрите приятели) избра да се докопа до власта в ЛЕВСКИ пред това да остане достоен човек и истински ЛЕВСКАР. Затова утре аз искам Левски да загуби мача, за да има ПРОМЕНИ, като се почне от Гонзо и се мине през Батков, защото ако спечелим ще продължим да се самозаблуждаваме че сме отбор. Просто всичко трябва да спре дотук .
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Подкрепяйки Гонзо , подкрепяте Батков!!!!!!
drakona25 написа: Затова утре аз искам Левски да загуби мача,
Аз съм втрещен. Как може Левскар да иска да паднем с каквато и да било цел от ЦСКА?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
мОже за
Може защото в случая " Да загубиш една битка, означава да спечелиш войната"
Cesc Fabregas написа:drakona25 написа: Затова утре аз искам Левски да загуби мача,
Аз съм втрещен. Как може Левскар да иска да паднем с каквато и да било цел от ЦСКА?![]()
Cesc Fabregas написа:drakona25 написа: Затова утре аз искам Левски да загуби мача,
Аз съм втрещен. Как може Левскар да иска да паднем с каквато и да било цел от ЦСКА?![]()
За мене той е един жалък човечец!!! Дори и да загубим отново ще си бъде същото. Не виждам каква ще е разликата ако загубим или ако бием... просто Батков си е Христолов № 2 !!! Иначе и аз съм втрещен от това, че иска да загубим!

- Cesc Fabregas
- Контакти:
drakona25 написа:мОже заCesc Fabregas написа:drakona25 написа: Затова утре аз искам Левски да загуби мача,
А ква е гаранцията, че ще има резултат. А ако паднем, и последиците са още по-лоши?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Начи всеки друг мач може да загубим,този - НЕ ! Това не е просто футбол,това не е просто съперничество между два успели клуба или между отбори,който делят един град ; това е сблъсък на идеологий ! И,ние феноведе,да искаме да загубим утре,това значи да предадем своите идеали ! Аз лично няма да го направя ! Утре подкрепям името Левски,историята и честта на клубът,а не ония палячовци със сини екипи,който така и не разбраха какво значи да си част от ЛЕВСКИ
Заставам и зад Гонзо,защото е мъжкар и истински левскар,и е единственият който се нагърби с воденето на Левски и по този начин си сложи главата в торбата !
Утре -> не ми дреме как ще играем,не ми дреме дали ще бием знам само едно - 100 % Само ЛЕВСКИ ; 100 % АНТИ-баткOFF

Утре -> не ми дреме как ще играем,не ми дреме дали ще бием знам само едно - 100 % Само ЛЕВСКИ ; 100 % АНТИ-баткOFF

По-глупава логика от тая не бях чел скоро. Никва загуба излизат и мачкат "розовите" никой левскар няма да си промени мнението за тях от 1 мач.
П.П. Ти трябва да си доста повреден да искаш любимия ти отбор да загуби! Аз от 20 години ходя по мачове, но деня в който реша, че искам Левски да падне от цецка с какво и да е цел е деня в който по добре да спра да ходя по мачове!
П.П. Ти трябва да си доста повреден да искаш любимия ти отбор да загуби! Аз от 20 години ходя по мачове, но деня в който реша, че искам Левски да падне от цецка с какво и да е цел е деня в който по добре да спра да ходя по мачове!

-
- Контакти:
Да,съгласен съм-ПОДКРЕПАТА ЗА ГОНЗО Е КОСВЕНА ПОДКРЕПА ЗА ГАНЯ БАЛКАНСКИ-позорът за любимия ни отбор продължава,а Гонзо има само един верен ход-ОСТАВКА!!!Все пак не желая да загубим от ЦДНА,няма как да го искам,аз съм ЛЕВСКАР!
----Заставам и зад Гонзо,защото е мъжкар и истински левскар,и е единственият който се нагърби с воденето на Левски и по този начин си сложи главата в торбата !---
не искам да ви се бъркам ,но си мисля ,че ако имаше малко интелект(не само големи топки),щеше да разбере ,че бай-ганьо се бърше с него .....

не искам да ви се бъркам ,но си мисля ,че ако имаше малко интелект(не само големи топки),щеше да разбере ,че бай-ганьо се бърше с него .....

Може би ако не беше жалко, щеше да е смешно желанието ти да загубим!!!!!