До кога?????????????????????
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
До кога?????????????????????
Стига вече резили,стига вече срам стига вече сме потъвали.До кога бе хора ще ни карате да се срамуваме от вас ,футболистите.Кога ще се засрамите вие,кога ще разберете че вие играете във ЛЕВСКИ.Кога ще осъзнаете какво означава това.Не, вие нямате време вече,вие трябва да си ходите.Това не е забавачница нито е старчески дом.Това е ЛЕВСКИ ,гордоста на милиони българи.Никой няма право да се подиграва със нашият отбор,родина и самите нас.„Играчи“ на ЛЕВСКИ ако не искате да играете повече във ЛЕВСКИ то още сега си вървете,далисте каквото сте дали но и много сте взели.Зада стигнете до тук в живота си това го дължите на ЛЕВСКИ и нас феновете.За това стига толкова срам,позор,унижение.ВЪРВЕТЕ СИ.ЛЕВСКИ е бил преди вас ,със вас и ще го има и без вас.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
Re: До кога?????????????????????
Това е ясно от много време. Вън кретена батков !!!!!!!
Абе, Иване!
К'во са ти виновни футболистите!
Те да не би сами да са дошли в отбора?
Нали първо някой ги е излъгал, че са достатъчно добри за да играят в такъв отбор! Че чак трансфери се правят!
Отделно им се осигуряват "най-добрите" "треньори", за да изтискат най-доброто от тях!
Ако всичко в управлението на клуба беше наред, то тези футболисти, въобще нямаше да са част от отбора!!!
К'во са ти виновни футболистите!
Те да не би сами да са дошли в отбора?
Нали първо някой ги е излъгал, че са достатъчно добри за да играят в такъв отбор! Че чак трансфери се правят!
Отделно им се осигуряват "най-добрите" "треньори", за да изтискат най-доброто от тях!
Ако всичко в управлението на клуба беше наред, то тези футболисти, въобще нямаше да са част от отбора!!!

- danchovalev
- Контакти:
Момчета, предлагам ви да започнем кампания, като тази в Манчестър Юнайтед...иначе рискуваме да достигнем модела "БОТЕВ" съвсем скоро. Съвсем сериозно го казвам. Мейлът ми е danchovalev@gmail.com. Който иска, нека да ми пише с идеи и предложения. Този дебил трябва да разбере, че отборът е на народа, а не негов....по-добре всеки фен да си купи по няколко акции и с членски внос да се издържа ЛЕВСКИ, а не гнусният дебелак да се гаври със тази българска светиня!
"Ако спечеля - печели цял народ..."
- Боримечката
- Контакти:
danchovalev написа:Момчета, предлагам ви да започнем кампания, като тази в Манчестър Юнайтед...иначе рискуваме да достигнем модела "БОТЕВ" съвсем скоро. Съвсем сериозно го казвам. Мейлът ми е danchovalev@gmail.com. Който иска, нека да ми пише с идеи и предложения. Този дебил трябва да разбере, че отборът е на народа, а не негов....по-добре всеки фен да си купи по няколко акции и с членски внос да се издържа ЛЕВСКИ, а не гнусният дебелак да се гаври със тази българска светиня!
Споко братле

- blue SASHO77
- Контакти:
Едно нещо не мога да разбера!!! След мача в Ловеч и със Славия, коментирах, че сме трагедия, ама пълна ТРАГЕДИЯ. Преди мача със Славия, форума буквално беше залят с викове и крясъци БАТКОФФ ВЪН, не знам си кой вън, жълто-зелени шалове!!! Така, след мача всички започнаха да величаят играта, футболистите и ..... вчера се видя, че нищо, ама нищо не се е променило от предишните два мача. Та не мога да разбера, що за фенове са тия, който гледат с различен аршин преди и след провал.. А вчерашното беше същото като предишните три изпълнения - Т Р А Г Е Д И Я !!
САМО ЛЕВСКИ
- Боримечката
- Контакти:
blue SASHO77 написа:Едно нещо не мога да разбера!!! След мача в Ловеч и със Славия, коментирах, че сме трагедия, ама пълна ТРАГЕДИЯ. Преди мача със Славия, форума буквално беше залят с викове и крясъци БАТКОФФ ВЪН, не знам си кой вън, жълто-зелени шалове!!! Така, след мача всички започнаха да величаят играта, футболистите и ..... вчера се видя, че нищо, ама нищо не се е променило от предишните два мача. Та не мога да разбера, що за фенове са тия, който гледат с различен аршин преди и след провал.. А вчерашното беше същото като предишните три изпълнения - Т Р А Г Е Д И Я !!
Е те това исках да му кажа на danchovalev

- rocknrolla
- Контакти:
До кога???-Докато Батков,Г.Марков и останалите ченгета са на Герена.В събота ще гледаме Витоша-Средец.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Това не е било от доста години за съжаление но когато единия грнд не върви и дригия е така . За жалост и национала ни е така .
На 27 едните ще потушат парата евентуално или ще се "самоубият" и двата отбора . Толкова слаби и безлични Левски и ЦСКА аз не помня .

На 27 едните ще потушат парата евентуално или ще се "самоубият" и двата отбора . Толкова слаби и безлични Левски и ЦСКА аз не помня .

АЗ ОБИЧАМ АПОСТОЛА , НО МРАЗЯ БАТКОФ И ЛЕФСКИ
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
На 27.03 ,загубимли и това дерби ,вече трябва да си ходите всички Батковци,Сърмички,Бардончета,вратарчета и всички който нямат желание и сърце да бъдат част от ЛЕВСКИ.Незаменими хора няма,затова върветеси зада доидат други ,със пресни сили,нови идеи наи вече със желание за игра и слава.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.