докога ще играем с един нападател
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
докога ще играем с един нападател
За първи път пища,но сега вече нямам нерви и ми писна да мълчая.Докога ще гледам тая малумна схема с един нападател,а ние нямаме играчи за такава схема.Нито имаме нападател за такава схема нито крила за нея.Левски има една сериозна трупа от футболисти който вече ги тресът кризи на средната възраст,а ние искаме да мачкат е няма как да стане.Искам да питам и още нещо и ако някой ми отговори логично ще го призная, защо купуваме нападател с четири гола за 2000000 лв вкарани за Своге а наш футболист който е вкарал 11 за Локо Мездра продължава да вкарва за тях срещу червените,а аз съм принуден да гледам нечовешките опити на Миро Антонов да пребори топката
-
- Контакти:
Re: докога ще играем с един нападател
scooool написа:За първи път пища,но сега вече нямам нерви и ми писна да мълчая.Докога ще гледам тая малумна схема с един нападател,а ние нямаме играчи за такава схема.Нито имаме нападател за такава схема нито крила за нея.Левски има една сериозна трупа от футболисти който вече ги тресът кризи на средната възраст,а ние искаме да мачкат е няма как да стане.Искам да питам и още нещо и ако някой ми отговори логично ще го призная, защо купуваме нападател с четири гола за 2000000 лв вкарани за Своге а наш футболист който е вкарал 11 за Локо Мездра продължава да вкарва за тях срещу червените,а аз съм принуден да гледам нечовешките опити на Миро Антонов да пребори топката
Абе много логичен ти е въпросът,всички това се питат...Щели да го връщат от лятото.Странна работа...
Баце то схемата НЯМА значение.
Каквато и схема да се заложи като няма кой да я изпълнява все тая.
Ние Литекс от 2 години играем само с един нападетел и не е проблем

- Keanu^Reeves
- Контакти:
Мисля че си сбъркал заглавието на Темата!
Левски играе без нападатели! Факт - за 20 кръга 35 гола, от които 1 от тях миналия кръг беше Автогол на Славия! Преди 3 години след мача Локомотив(София)-Левски 3:5 и Левски-Литекс 6:2, головата разлика на Левски имаше вкарани 96 гола за 30 кръга!!!
Левски играе без нападатели! Факт - за 20 кръга 35 гола, от които 1 от тях миналия кръг беше Автогол на Славия! Преди 3 години след мача Локомотив(София)-Левски 3:5 и Левски-Литекс 6:2, головата разлика на Левски имаше вкарани 96 гола за 30 кръга!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
scooool написа:а аз съм принуден да гледам нечовешките опити на Миро Антонов да пребори топката
Мен чак мъчно ми стана. тя таз топка кат жива бе!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Миро Антонов си е куц кон, но вината за липса на център нападател е в ръководството. Няма таран след оттеглянето на Гонзо и продажбата на Домовчийски.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
novnik написа:Миро Антонов си е куц кон, но вината за липса на център нападател е в ръководството. Няма таран след оттеглянето на Гонзо и продажбата на Домовчийски.
Домовчийски не е таран в никой случай, по-скоро е "лек нападател"

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
PFC Litex написа:Баце то схемата НЯМА значение.
И като играете с 1 нападател какво?

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:PFC Litex написа:Баце то схемата НЯМА значение.
И като играете с 1 нападател какво?
Сме на първо място - факт

- blue magic
- Контакти:
Издишаме в много линии, а не само отпред. А най вече няма кой да поведе отбора в труден момент. Днес ни вкараха гол от съблекалнята и няма кой да тръгне да обръща резултата цял мач!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!