Гледах представянето на Станчев срещу Славия и останах доста доволен от момчето. Имаше 2-3 изключително добри центрирания, нещо което мн малко бекове с А група могат да правят, а Живко въобще. Понрави ми се с бързина и комбинативност, пробивност и порбеност.
Предишните мачове впечатленията ми от Петраш бяха горе-долу добри - добро заставане, обаче бавна скорост и слабо покриване на противника, възможност обаче и за центриране с левия крак.
Вашето мнение какво е - кой от двамата трябва да играе и кой да почива?
Мисля, че в предстояшите мачове може да се редуват - с Локо Сф титуляр да започне младия Станчев, а срещу ЦСКА понатрупалия опит и годинки национал Петраш.
Станчев или Петраш?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Станчев или Петраш?
С Локото определено Станчев, а пък ако се представи добре би било супер и за дербито да е титуляр. Съща така ...Гаджев трябва вече да играе !!! Имаме нужда от него , ако искаме поне в 3ката да влеземе... !
- emilio
- Контакти:
+1 за Станчев, направи страхотен мач срещу Славия момчето, игра със сърце и душа за ЛЕВСКИ, трябва да му се дава шанс !!!
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
-
- Контакти:
Станчев титуляр, а Петраш резерва.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Твърдо съм за Станчев, момчето направи много добър мач и има доста бъдеще в него! Лъчо също е време да играе доста по-често, а Бардон задължително зад нападателите(никога повече опорен!!)
Нищо против Петраш, но Станчев е по-добрият избор в момента!!!
Нищо против Петраш, но Станчев е по-добрият избор в момента!!!
-
- Контакти:
Сега е момента да се налагат младите!Станчев! 

Абсолютно успешен дебют за Станчев.Ако продължава така просто не виждам кой може да го измести................много добри изяви имаше дано да е все така постоянен.
Много добър мач на Станчев!Определно той показа,че заслужава да играе повече от словака.А виждаме как не се атакува често по десния фланг като игра Петраш.
del piero написа:Много добър мач на Станчев!Определно той показа,че заслужава да играе повече от словака.А виждаме как не се атакува често по десния фланг като игра Петраш.
По-принцип срещу латекса не се атакуваше от дясно толкова защото Петраш бе натоварен повече в дефанзивен план, но това не го оправдава за редките му атаки по фланга.
П.С. СТАНЧЕВ!! Важно е бъдещето на Левски, игра със СЪРЦЕ и ДУША!!! Това искаме ние смелост и себераздаване!
Станчев.
Гонзо няма да сгреши, ако излезе със същия титулярен състав, като този срещу Славия.
Гонзо няма да сгреши, ако излезе със същия титулярен състав, като този срещу Славия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!