Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си за 2:0!
20.03.2010 г. 20:31 ч.
bsport.bg
Сърбинът гледа мача Левски - Славия, среща се с Гонзо по-късно тази вечер.
Люпко Петрович дойде на стадион "Георги Аспарухов" да гледа мача Левски - Славия. Очаква се след него той да седне на преговори с Гонзо при какви условия може да изкара сезона.
При отбелязването на гола си за 2:0 Христо Йовов изтича на тъча пред сектор А и посочи демонстративно сърбина, за да му посвети своето попадение.
Батков и Гонзо виждат в сръбската треньорска легенда удачен вариант за успокояване на феновете, недоволни от проваления сезон.
Люпко гледа мача със Славия в Сектор А на "Георги Аспарухов" и отказа да говори пред нас.
След двубоя между сини и бели, екипът ни не пропусна да попита Гонзо, дали знае за това, че Петрович е на стадиона. На въпрос, съмнителна ли е появата на сърбина, Гонзо отговори: „(Усмивка) Не знам...".
Надявам се наистина да е дошъл да става треньор на Левски.Сега това изглежда май най-правилният ход за ръководството на отбора.Дано да е така.
Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Re: Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си
И аз се надявам да стане треньор , въпреки че едва ли ще се навие , като се има предвид условията за работа и прякото влияние на Тодор Батков върху треньорския щаб и неговите постоянни рокади .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Писна ми от завръщания в Левски. Трябва кардинална промяна. Защо ни е Люпко? Та да ни зареже след година-две при оферта на Звезда,Партизан,Стяуа или някой отбор от Китай? Не,мерси. Трябва ни нов човек с нов тип на работа,по възможност израснал в държава на Запад от Сърбия.
110 години любов!
groti написа:Писна ми от завръщания в Левски. Трябва кардинална промяна. Защо ни е Люпко? Та да ни зареже след година-две при оферта на Звезда,Партизан,Стяуа или някой отбор от Китай? Не,мерси. Трябва ни нов човек с нов тип на работа,по възможност израснал в държава на Запад от Сърбия.
Бих предложил Хуанде Рамос .

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Уф , Люпко вече не става, факт
Siegfried написа:groti написа:Писна ми от завръщания в Левски. Трябва кардинална промяна. Защо ни е Люпко? Та да ни зареже след година-две при оферта на Звезда,Партизан,Стяуа или някой отбор от Китай? Не,мерси. Трябва ни нов човек с нов тип на работа,по възможност израснал в държава на Запад от Сърбия.
Иронията е безпричинна

110 години любов!
groti написа:Siegfried написа:groti написа:Писна ми от завръщания в Левски. Трябва кардинална промяна. Защо ни е Люпко? Та да ни зареже след година-две при оферта на Звезда,Партизан,Стяуа или някой отбор от Китай? Не,мерси. Трябва ни нов човек с нов тип на работа,по възможност израснал в държава на Запад от Сърбия.
Иронията е безпричиннаМежду бялото и черното има милиони нюанси на сивото
Аз съм по принцип съм сериозен . Я ти ми кажи един специалист с опит , израснал на запад от Сърбия , който ще се навие да дойде тук .

Siegfried написа:Аз съм по принцип съм сериозен . Я ти ми кажи един специалист с опит , израснал на запад от Сърбия , който ще се навие да дойде тук .
Надали има треньор в 1-ва или 2-ра лига в Англия,например ,който да е по-слаб специалист от Вили Вуцов,Велев,Ратко и Гонзо

едит и казах по възможност да е израснал на запад от Сърбия.Естествено,че има и други варианти. Мисля,че се доверихме достатъчно на сърбите. Иначе един Андоне е треньор за който можем само да мечтаем..Да не забравяме други треньори като Стойкица и Изках Шум,които са били тук
Последна промяна от groti на 21 мар 2010 14:56, променено общо 1 път.
110 години любов!
Всъщност има вероятност точно от някоя по-долна дивизия някой да се навие .
stg333 написа:Уф , Люпко вече не става, факт
а бе вие почнахте да отхвърляте треноьрите още преди да са дошли

преди поне чакахте до 3-тия мач и тогава се викаше: "оставка"... очаквам скоро да уволним някого още преди да сме го назначили

[center]
[/center]