Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MTK
Контакти:

Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си

Мнениеот MTK » 21 мар 2010 14:34

Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си за 2:0!

20.03.2010 г. 20:31 ч.

bsport.bg

Сърбинът гледа мача Левски - Славия, среща се с Гонзо по-късно тази вечер.

Люпко Петрович дойде на стадион "Георги Аспарухов" да гледа мача Левски - Славия. Очаква се след него той да седне на преговори с Гонзо при какви условия може да изкара сезона.

При отбелязването на гола си за 2:0 Христо Йовов изтича на тъча пред сектор А и посочи демонстративно сърбина, за да му посвети своето попадение.

Батков и Гонзо виждат в сръбската треньорска легенда удачен вариант за успокояване на феновете, недоволни от проваления сезон.

Люпко гледа мача със Славия в Сектор А на "Георги Аспарухов" и отказа да говори пред нас.

След двубоя между сини и бели, екипът ни не пропусна да попита Гонзо, дали знае за това, че Петрович е на стадиона. На въпрос, съмнителна ли е появата на сърбина, Гонзо отговори: „(Усмивка) Не знам...".

Надявам се наистина да е дошъл да става треньор на Левски.Сега това изглежда май най-правилният ход за ръководството на отбора.Дано да е така.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Люпко Петрович дойде за Левски, Йовов му посвети гола си

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 14:36

И аз се надявам да стане треньор , въпреки че едва ли ще се навие , като се има предвид условията за работа и прякото влияние на Тодор Батков върху треньорския щаб и неговите постоянни рокади .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 14:38

Писна ми от завръщания в Левски. Трябва кардинална промяна. Защо ни е Люпко? Та да ни зареже след година-две при оферта на Звезда,Партизан,Стяуа или някой отбор от Китай? Не,мерси. Трябва ни нов човек с нов тип на работа,по възможност израснал в държава на Запад от Сърбия.
110 години любов!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 14:40

groti написа:Писна ми от завръщания в Левски. Трябва кардинална промяна. Защо ни е Люпко? Та да ни зареже след година-две при оферта на Звезда,Партизан,Стяуа или някой отбор от Китай? Не,мерси. Трябва ни нов човек с нов тип на работа,по възможност израснал в държава на Запад от Сърбия.

Бих предложил Хуанде Рамос . :roll:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 14:43

Siegfried написа:
groti написа:Писна ми от завръщания в Левски. Трябва кардинална промяна. Защо ни е Люпко? Та да ни зареже след година-две при оферта на Звезда,Партизан,Стяуа или някой отбор от Китай? Не,мерси. Трябва ни нов човек с нов тип на работа,по възможност израснал в държава на Запад от Сърбия.

Иронията е безпричинна :roll: Между бялото и черното има милиони нюанси на сивото :roll:
110 години любов!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 14:46

groti написа:
Siegfried написа:

Иронията е безпричинна :roll: Между бялото и черното има милиони нюанси на сивото :roll:

Аз съм по принцип съм сериозен . Я ти ми кажи един специалист с опит , израснал на запад от Сърбия , който ще се навие да дойде тук . :arrow:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 мар 2010 14:52

Siegfried написа:Аз съм по принцип съм сериозен . Я ти ми кажи един специалист с опит , израснал на запад от Сърбия , който ще се навие да дойде тук . :arrow:

Надали има треньор в 1-ва или 2-ра лига в Англия,например ,който да е по-слаб специалист от Вили Вуцов,Велев,Ратко и Гонзо :roll: А,това е само пример. Ясно е,че няма да вземем Специалния или Липи :roll:
едит и казах по възможност да е израснал на запад от Сърбия.Естествено,че има и други варианти. Мисля,че се доверихме достатъчно на сърбите. Иначе един Андоне е треньор за който можем само да мечтаем..Да не забравяме други треньори като Стойкица и Изках Шум,които са били тук
Последна промяна от groti на 21 мар 2010 14:56, променено общо 1 път.
110 години любов!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 21 мар 2010 14:56

Всъщност има вероятност точно от някоя по-долна дивизия някой да се навие .

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 мар 2010 14:59

stg333 написа:Уф , Люпко вече не става, факт

а бе вие почнахте да отхвърляте треноьрите още преди да са дошли :) :) :)
преди поне чакахте до 3-тия мач и тогава се викаше: "оставка"... очаквам скоро да уволним някого още преди да сме го назначили :):)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Левски”