Здравков,все футболистите ли са виновни?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Здравков,все футболистите ли са виновни?
Не може след всяка загуба да се търси вината във футболистите,съдията,Кокала,Ратко, БФС ? Сигурно и марсианците скоро ще бъдат обвинени? А Вие с Гонзо? А ти подаде ли оставка с Гонзо след мача с Литекс? Треньорите на Левски трябва да носят отговорност,най малко заради милионите фенове,имате играчи,проведохте подготовка,Левски пада?
Re: Здравков,все футболистите ли са виновни?
Тъй не мога да разбера кой е треньор на ПФК Левски. Здравков дава интервюта след срещите, а Гонзо стои до тъч линията. Нещо много объркано има в цялата история. Май и двамата са никакви.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Това че футболистите ни са пълни некадърници ние МНОГО ДОБРЕ ГО знаем, ама аз искам да питам спортно ръковоство кьораво ли беше през трансферния прозорец и никой не му го заяви ясно това на Бай Ганьо, а сега през първентсвото, когато е ясно, че друг некадърник не може да се вземе, си казваме "ИСТИНИ"?!?! Аман от службогонци в тоя отбор вече, мама му стара!
Това че Еньо е дърво за Б група, а МирУ е подходяща резерва за Спортист Своге беше ясно и на малките деца, само треньорите в Лесвки това не го виждаха?! Да не говорим за пенсионерите, които така бодро влачеха в отбора, а сега се чудят как да се отърват от тях и да си измият ръцета с тях? Питам аз, КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА?
Това че Еньо е дърво за Б група, а МирУ е подходяща резерва за Спортист Своге беше ясно и на малките деца, само треньорите в Лесвки това не го виждаха?! Да не говорим за пенсионерите, които така бодро влачеха в отбора, а сега се чудят как да се отърват от тях и да си измият ръцета с тях? Питам аз, КОЙ Е ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА?
Когато Кокала изхвърли Еньо в дублиращия отбор плакахте какво дърво е Гошо Христов и колко добър е Еньо и какъв голям нападател е и какво голямо сърце и ала бала. Искахте и Топузаков, Бардон, Телкийски, Йовов да ги върнат в отбора, а когато ги върнаха тия не стават за нищо, махнете ги, дайте юноши. Батков ви изпълни почти всички желания с трансферите и пак недоволни. Миро Антонов до преди месец го гласяха някои за национал. Искахте и Миланов да го махнат махнаха го и сега защо го махнали. Няма угодия.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
Не съм левскар, но ще кажа 4е според мен незнам кой е виновен за цялата какафония, може би и двамата, защото футболистите според мен не са - просто защото са в края на кариерата си и не могат да върнат добрите си години , но Здравков с такива изкази определено ми става супер антипати4ен, даже ТЪП на моменти (предполагам не само на мен, както и не само на цесекарите.) Ами ако стане като с Литекс преди ма4а????????????????? 

По принцип с помияр не бива да се дискутира,
но понеже виждам, че доста живо се интересуваш от темата Левски а си ч.о.р.а.л.а.н, искам да те питам защо нагло лъжеш като мургавите братя? Кой ги е искал тия пенсий и кой е ревал за Еньо? Факт беше, че към онзи момент, той беше по-добър вариянт от Христов, защото показваше повече борбенност, амбиция и желание за игра. Толкова!
но понеже виждам, че доста живо се интересуваш от темата Левски а си ч.о.р.а.л.а.н, искам да те питам защо нагло лъжеш като мургавите братя? Кой ги е искал тия пенсий и кой е ревал за Еньо? Факт беше, че към онзи момент, той беше по-добър вариянт от Христов, защото показваше повече борбенност, амбиция и желание за игра. Толкова!
bono написа:По принцип с помияр не бива да се дискутира,
Разрови се из форума и ще откриеш поне стотина мения на левскари, които неистово искат да се върнат. Забравих и Кривия
Ами аз ще изръся една мисъл която може да прозвучи като глупост.Възможно ли е Гриша Ганчев да е платил да полегнем за да станат шампиони.Нали е криза и всеки реве че няма пари.Така че всички в нашия лагер в купом да са ни предали.А пък литекс от 10-години не били ставали шампиони.
Веднага ти отговарям, едва ли е възможно, щото тоя не пасе трева, с тия некадърници в нашия отбор, ако на неговите хубавци им трябва да им купуват мачове, за да са шампиони, ще ги нарита веднага.
Здравков,ти си абсолютен нещастник!Помниш ли какво говореше за глупаците?Има ли по-голям глупак от теб?По-добре е да се махаш от Левски!Или си стой....за да помагаш на Литекс и ЦСКА.