КОЙ подкрепи Гонзо?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
МЕЦИ

КОЙ подкрепи Гонзо?!

Мнениеот МЕЦИ » 17 мар 2010 20:50

Чета някаква декларация ,от някакви хора...Разчитайки на спомените и обичта на хората към доскорошният любимец на синята публика и обръщайки се на 180 градуса-срещу собственика на клуба,те просто разчитат да замажат нещата и да изчистят името си...С цялото ми уважение съм Г.Иванов-човек дал сърцето си и здравето за Левски,не мога да не отбележа,че той просто няма нужните качества за треньор.Левски отдавна няма ИСТИНСКИ треньор.Заблудата Стоилов е минало,надявам се не и бъдеще...Ако по това време го нямаше Сираков....то Мъри щеше да е поредният ФИГУРАНТ...Пиша от позицията на човек,помнещ такива треньори като Витлачил,Шпайдела....оправданието ,че имаме такъв материал и с това-толкова не е валидно...Не искам да обиждам отбори като Литекс,Пирин....,но със световно неизвестни футболисти,отхвърлени от други отбори ,те играят ...приличен футбол...Не че нашите са СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ :) Изискването за лиценз ПРО,А, World,Space :) не е достатъчно.Трябва човек с УМ и МИСЪЛ за тази проста игра ...Не човек взел тапия от ВИФ,МВФ,Световната банка...Не човек,който се учи и се съобразява с плащащият...не човек ,при който футболистите не знаят защо и къде са и се лутат като бременни хлебарки...Да се учат в Родопа,Розова долина,Трудовец...АЗ НЕ ПОДКРЕПЯМ ГОНЗО,А ВИЕ?
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

xWarden
Контакти:

Re: КОЙ подкрепи Гонзо?!

Мнениеот xWarden » 17 мар 2010 21:02

Гонзо е казвал повече от 1 път, че му харесва треньорската професия и иска да се занимава с това. Но все още няма никакъв опит, според мен може да го направят помощник-треньор и след години да ни поеме ;)

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 17 мар 2010 21:07

Браво един човек да каже и изрази това което пиша от 2 години!!!!
Само за едно не съм съгласен!!!
Да АЗ СЪМ ЗА ГОНЗО, НО: първо мисля си че поне още сезон та дори 2 сезона с 10-15 мача има какво да даде като футболист,
второ: да НЕ СЪМ ГОНЗО В МОМЕНТА ДА Е ТРЕНЬОР НА ЛЕВСКИ. Нека дойде специялист, който да води Левски за -3-4 години през които Гонзо да е помощник и да се учи и след няколко стажа в чужбина, след примерно 5 -сезона да Поеме отбора!!
ДА АЗ СЪМ ЗАД ГОНЗО!!!!!
ХОРАТА като Сираков и Георги Александров Иванов - винаги ще имат място в ръководството на ЛЕВСКИ!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 17 мар 2010 21:17

Добре де,защо Табаков е в Локо Мездра Цачев беше в Пирин.Това са добри млади футболисти.След като тях ги преотстъпват за да трупат опит,защо Гонзо трябва да трупа опит в Левски а не отиде в някой по скромен отбор и след като се научи добре дошъл.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 мар 2010 21:25

Гонзо ако сега не се научи няма кога.Тоя лиценз про да не му го подарят случайно.Нали точно там трябва да научи и последните тънкости на занаята.Ако вземе ПРО и нищо не направи по-добре да не е старши-треньор.Вижте един Пенев какво направи без да има и минутка опит като треньор преди да дойде в ЦСКА-с футболисти от долната половина на таблицата би Динамо М в Русия и вкара отбора в групите на Лига Европа.Тъй че и според мен мястото на Гонзо не е на треньорския пост в Левски.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 мар 2010 21:27

Аз пък подкрепям Гонзо! :idea: Май забравихте, кой е той, колко ни е радвал, и как в най-тежкия момент се хвърли да помогне с квото може(след махането на Достанич), тогава нямаше абсолютно никой да поеме отбора! Казвал съм и аз не толкова добри неща за него, но е било под влияние на емоции, за което съжалявам! :!:
Гонзо-завинаги един от нас! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 17 мар 2010 21:29

Спокойно , след като триумфира с Интер, Мауриньо ще дойде на мястото на Гонзо. Ще доведе Ето"о , Снайдер и Лусио. Батков ще продаде Левски на Бил Гейтс, а България ще е втора велика сила след Авганистан.
ШШШШШШШШШШШШШ., алоууууу я се вземето в ръце и стига сте ревали против тоя и оня ами подкрепяйте отбора в лошо и в добро. С такива фенове не ни требват чорбари бре , ей. :idea:
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 17 мар 2010 21:40

bacedesko написа:Спокойно , след като триумфира с Интер, Мауриньо ще дойде на мястото на Гонзо. Ще доведе Ето"о , Снайдер и Лусио. Батков ще продаде Левски на Бил Гейтс, а България ще е втора велика сила след Авганистан.
ШШШШШШШШШШШШШ., алоууууу я се вземето в ръце и стига сте ревали против тоя и оня ами подкрепяйте отбора в лошо и в добро. С такива фенове не ни требват чорбари бре , ей. :idea:

Момче,когато аз съм ходил по мачове на Левски,ти си бил любовен блясък в очите на баща си...Ако не ме болеше за този отбор,на който съм потомствен привърженик,нямаше да си губя времето по разни форуми.Да, Гонзо беше добър футболист,мъжкар,но става въпрос за друго...Май не разбираш...

Потребителски аватар
bacedesko
Контакти:

Мнениеот bacedesko » 17 мар 2010 21:50

МЕЦИ написа:
bacedesko написа:Спокойно , след като триумфира с Интер, Мауриньо ще дойде на мястото на Гонзо. Ще доведе Ето"о , Снайдер и Лусио. Батков ще продаде Левски на Бил Гейтс, а България ще е втора велика сила след Авганистан.

Момче,когато аз съм ходил по мачове на Левски,ти си бил любовен блясък в очите на баща си...Ако не ме болеше за този отбор,на който съм потомствен привърженик,нямаше да си губя времето по разни форуми.Да, Гонзо беше добър футболист,мъжкар,но става въпрос за друго...Май не разбираш...

Друже лесно е да седиш зад копютъра и да се всякъкав, това обаче не значи ,че аз съм такъв какъвто ти си мислиш , че съм :)
, точно твоите писания говорят ,че ти си далече от истината, ако обаче не разбираш аз какво казвам поне запази добрия тон.
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 17 мар 2010 21:55

bacedesko написа:
МЕЦИ написа:

Друже лесно е да седиш зад копютъра и да се всякъкав, това обаче не значи ,че аз съм такъв какъвто ти си мислиш , че съм :)
, точно твоите писания говорят ,че ти си далече от истината, ако обаче не разбираш аз какво казвам поне запази добрия тон.

Не съм искал да те обидя,но ти тръгна на нож..А дали съм далече от истината...говорят..."успехите" от години...Бъди здрав.Моето мнение си е мое, надали ти трябват такива фенове...или на Левски не си ти човека да преценяваш...Гледаш ли Щутгарт?! А имаш ли спомени за мачове на Левски с този отбор?!

Върни се в “Левски”