Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bacedesko написа:Спокойно , след като триумфира с Интер, Мауриньо ще дойде на мястото на Гонзо. Ще доведе Ето"о , Снайдер и Лусио. Батков ще продаде Левски на Бил Гейтс, а България ще е втора велика сила след Авганистан.
ШШШШШШШШШШШШШ., алоууууу я се вземето в ръце и стига сте ревали против тоя и оня ами подкрепяйте отбора в лошо и в добро. С такива фенове не ни требват чорбари бре , ей.
МЕЦИ написа:bacedesko написа:Спокойно , след като триумфира с Интер, Мауриньо ще дойде на мястото на Гонзо. Ще доведе Ето"о , Снайдер и Лусио. Батков ще продаде Левски на Бил Гейтс, а България ще е втора велика сила след Авганистан.
ШШШШШШШШШШШШШ., алоууууу я се вземето в ръце и стига сте ревали против тоя и оня ами подкрепяйте отбора в лошо и в добро. С такива фенове не ни требват чорбари бре , ей.
Момче,когато аз съм ходил по мачове на Левски,ти си бил любовен блясък в очите на баща си...Ако не ме болеше за този отбор,на който съм потомствен привърженик,нямаше да си губя времето по разни форуми.Да, Гонзо беше добър футболист,мъжкар,но става въпрос за друго...Май не разбираш...
bacedesko написа:МЕЦИ написа:bacedesko написа:Спокойно , след като триумфира с Интер, Мауриньо ще дойде на мястото на Гонзо. Ще доведе Ето"о , Снайдер и Лусио. Батков ще продаде Левски на Бил Гейтс, а България ще е втора велика сила след Авганистан.
Момче,когато аз съм ходил по мачове на Левски,ти си бил любовен блясък в очите на баща си...Ако не ме болеше за този отбор,на който съм потомствен привърженик,нямаше да си губя времето по разни форуми.Да, Гонзо беше добър футболист,мъжкар,но става въпрос за друго...Май не разбираш...
Друже лесно е да седиш зад копютъра и да се всякъкав, това обаче не значи ,че аз съм такъв какъвто ти си мислиш , че съм
, точно твоите писания говорят ,че ти си далече от истината, ако обаче не разбираш аз какво казвам поне запази добрия тон.
Потребители, разглеждащи този форум: veni__85 и 24 госта