За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
За Гонзо, лидерите и треньорския пост в Левски
Аз мисля че на Гонзо просто още му е рано за треньор, не става само с хъс и борба, никаква тактика? Да се беше поучил от Пирин!На Левски му трябва стара лисица като Гочето, а Гонзо малко да постажува, а иначе в Левски лидери колкото искаш,просто няма треньор психолог който да ги накара да се покажат като такива
Re: За Гонзо и лидерите
Гонзо не е никакъв треньор, това е повече от ясно, но кои са лидерите. Кривия ли ? Вече е на доста сериозна възраст. Гошо Петков също не е лидер. В първите си мачове Гонзо ги надъха здраво и се получаваше донякъде, но това е само временно. Трябва ни един много добър треньор и нещата ще си дойдат на мястото, поне докато тия играчи не издъхнат съвсем. Чудя се само как така Пирин може да вземе за треньор Стефан Грозданов, а Левски да не може ? Толкова ли няма пари тоя Борат 

Тотално объркан състав.Какво правеше Топчо но терена ? Ами Йовов за пореден път ни скъса нервите и ни провали във важен мач.
Това че Кривия е на 35 според мен е плюс, помните ли как при Петрович беше лидер, и то срещу Ювентус? А Гошо Петков не беше ли лидер при Мъри? а Мечо? На Сърмов какво му е? Според повечето момчета имат качества да са лидери, треньор трябва, и то спешно! А и за лидер трябва самочувствие, а за него пък трябват победи...
Всички са мишки бе, какво се пените?! Не виждате ли, че Борат се ебава с всички нас? Той се гаври с футбола, гаври се с правосъдието, гаври се с всичко! Единственото което иска е да вземе максимално много пари, и да продаде отбора! Мислите ли, че не знае какво е отношението на феновете към него? Какъв Гонзьо какви лидери? Гонзьо е голям левскар, и това е единствената причина поради която търпи това безумие, но няма да е за дълго! Имахте лидери, тоя кавал ги продаде... немога да повярвам, че вярвате на тази пумия!
YA GUNNERS YA
ilsengard написа:Батков е стратег, неслучайно винаги е в чужбина в точния момент и направи срещата с феновете преди дербито с Литекс. А той се гаври с клуба и нас, защото това е нашата съдба, която заслужаваме! Има историята толкова да ни връща за безчинствата, които сме правили през годините, че отнетия лиценз на ЦСКА преди 2 години ще ни излезе скъпо, началника от небето гледа и връща баланса в природата. Срещу това, ние простосмъртните сме безсилни
Ако си фен на Левски,трябва да бъдеш обявен за пророк.Никога не съм чел или слушал левскар да е толкова обективен.Което ще рече,че според мен не си от сините фенове.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Без4инства са правени само от комунисти4еския ЦСКА,така 4е историята няма за какво да ни връща нищо!
Дай боже това лято да отнемат лиценза отново на комунистите от ЦСКА!
По темата - Гонзо си е напълно Ок на поста,проблем са игра4ите - Кривия едва ходи,бавен,губи всяка топка от съперника,
Топузаков е мъртвец,мина му времето на Елин,отпред си имаме 2 дървета - Еньо и Миро Антонов ,дето стават за Марек и Своге,не за Левски!
Телкийски е пълна НУЛА,и той одъртя,а Зе Суарес бе с класа над него,но го продадохме.
Само Жоазиньо,Тасевски,Сърмов и Милиев стават за този отбор,както и Иван Ца4ев ,но него съвсем го забравиха!
Минев е на ниво Ботев Пловдив,какво прави в Левски този некадърник?
Живко Миланов липсва много,но словакът не изглежда слаб,само дето и той е на 31 ве4е!
Купете Ивелин Попов,купете Дока Мадурейра,купете Даксон,купете класа!
И да не забравя - ГРОБ ЗА БЕЗДАРНИКА ХРИСТО ЙОВОВ - ГРОБОКОПА4А НА ЛЕВСКИ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
Дай боже това лято да отнемат лиценза отново на комунистите от ЦСКА!
По темата - Гонзо си е напълно Ок на поста,проблем са игра4ите - Кривия едва ходи,бавен,губи всяка топка от съперника,
Топузаков е мъртвец,мина му времето на Елин,отпред си имаме 2 дървета - Еньо и Миро Антонов ,дето стават за Марек и Своге,не за Левски!
Телкийски е пълна НУЛА,и той одъртя,а Зе Суарес бе с класа над него,но го продадохме.
Само Жоазиньо,Тасевски,Сърмов и Милиев стават за този отбор,както и Иван Ца4ев ,но него съвсем го забравиха!
Минев е на ниво Ботев Пловдив,какво прави в Левски този некадърник?
Живко Миланов липсва много,но словакът не изглежда слаб,само дето и той е на 31 ве4е!
Купете Ивелин Попов,купете Дока Мадурейра,купете Даксон,купете класа!
И да не забравя - ГРОБ ЗА БЕЗДАРНИКА ХРИСТО ЙОВОВ - ГРОБОКОПА4А НА ЛЕВСКИ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
ГРОБ ЗА ЙОВОВ!
- blue magic
- Контакти:
Не мисля, че проблемът е в Гонзо. Излезе с оптималния състав, направи адекватни смени. Единствено виждам грешка за това, че налага Йовов, но това се правеше от доста треньори преди Гонзо. Всички знаем къде е проблема и той не се казва Гонзо. А защо се прави такава трагедия - нима Литекс са селски отбор? Вкараха си положенията, а ние ги пропуснахме. Съдията им даде едно рамо и това съвсем ни довърши. Без Дарко, Гаджев и възстановен Телкийски бе доста трудно. Напуснаха ни Живко и Зе. Сашо явно още не е във форма. Щастлив гол от 35 м и необходимото спортно щастие донесе трите точки на Литекс. И пак казвам - те съвсем не са слаб отбор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- valkata_levski
- Контакти:
Да говориш за Йовов така е грозно.Аз също се нервирам вчера,ама какво да се прави?
Докато онова лайно Борат не се махне от Левски,нищо хубаво не ни чака.
Литекс имат някои добри играчи,но в Бразилия футболисти като Дока с лопата да ги ринеш.
Кинти няма, кинти!
Докато онова лайно Борат не се махне от Левски,нищо хубаво не ни чака.
Литекс имат някои добри играчи,но в Бразилия футболисти като Дока с лопата да ги ринеш.
Кинти няма, кинти!
Йовов вън! А Гонзо да влиза във форма и да се съблича, няма друг избор!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !