Играта на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

levskarin
Контакти:

Играта на Левски

Мнениеот levskarin » 08 мар 2010 16:35

Защо играем толкова безидейно и слабо? Вярно, че е първи мач, ама направо срещу Миньор беше ходене по мъките. Мисля, че основната вина е на треньора. Гледах как играят футболистите на бай Гроздю, ами грамотно и да ти напълнят душата. Тактика избрана според конкретния противник. Същото важи и за миньорските възпитаници на Тони Велков - ами научени как да си подават, каква да е постройката им на терена!? Харесаха ми построиките и на Грозданов и на Велков - знаят какво искат и как да го постигнат с наличния ресурс. А нашето е едно кюскане и блъскане и ходене по мъките 90 мин. Да не можеш да създадеш едно чисто голово положение, при положение, че имаш числено превъзходство, говори за лоша тактика. А за нея отговоря треньора. Много е важен, въпреки че някои ще кажат, че основното зависи от футболистите с които разполага!?
Видях още през есента, когато ни би Сливен, какво значи качествен треньор- едно две размествания на полувремето и играта се променя коренно. Още тогава попитах защо Дуци не в Левски? Ние играем бавен и демодиран футбол, с несончеами и неточни центрирания и да се чуди човек - насочени все към дребния Жоазиньо.
Моите уважения към Гонзо, но явно още му липсват онези треньорски качества, които трябва да притежава за да води Левски.
Не съм за смяна на треньора, но така няма да я докараме до никъде.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: Играта на Левски

Мнениеот etgecata1 » 08 мар 2010 16:43

С една дума играете ганкиното. Пълна скръб сте.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

tekumse
Контакти:

Мнениеот tekumse » 08 мар 2010 16:47

Няма скорост. Кривия за дясно крило и на 16 не ставал.

zkn
Контакти:

Мнениеот zkn » 08 мар 2010 16:48

Велев беше изгонен заради един равен с Миньор. Този мач си беше пак равен без дузпата. Определено смятам, че при Велев Левски играеше по-грамотен футбол.

Разликата с Литекс се намали, но Левски ще загуби още много точки до края.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 08 мар 2010 16:49

Супер си ви е играта, продължавайте в същия дух!

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 08 мар 2010 16:49

Срещу 10 човека в наказателното поле и барселона би играла слабо, гледал съм им такъв мач, само че в силните първенства рядко стават такива грозни мачове, там отборите играят красиво, или най-малкото по-открито. Въобще не съм притеснен от показаното срещу Миньор, сигурен съм че срещу Литекс ще покажем силна игра, защото те поне ще се опитат да играят футбол.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 мар 2010 16:50

Явно съм гледал друг пернишки отбор. Този "Миньор", който гледах нямаше нищо общо с този, който отупа ЦСКА на Армията. Лежаха по терена сигурно събрано поне 20 минути, пререканията със съдията бяха десетина минути. Пича 'дето го изгониха изглеждаше като назобан - беше ясно, че няма да изкара мача. Глухата защита в която изпаднаха след гола си беше логична, но грозна за гледане. Приемам, че и терена повлия. Не може от този мач да съдим нищо, според мен. Кривото игра на нетипична позиция и му липсваше въображение. Еньо не трябваше въобще да играе. Отборът подканяше Миньор да напада, те не искаха. Топчо и Милиев са много добър тандем, но има какво още да се желае. Нали не забравяш, че не игра един от мозъците в играта на отбора - Тасевски. Тактиката на Гонзо бе леко страхлива, но предвид боя, който нанесоха перничани на червените бе логична. Единствената ми забележка е, че Гонзо закъсня със смените. А Сърмов се превръща в незаменим титуляр, който няма алтернатива, което по-скоро ме притеснява отколкото да ме радва. Спря поне три контраатаки на миньорци след които не се знаеше какво можеше да се случи.

Потребителски аватар
aleks1912
Контакти:

Мнениеот aleks1912 » 08 мар 2010 16:53

Какво да говоря за играта на Левски ?!?! Евала им правя на Миньор . С човек по малко от 25 минута издържаха 1 : 1 и естествено дуспа за Левски и мача се обръща . ЯД МЕ Е , ЧЕ ТОЗИ ОТБОР НОСИ ИМЕТО НА ТАКЪВ ВЕЛИК ЧОВЕК ! ;) ;) ;)

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 08 мар 2010 17:00

aleks1912 написа:Какво да говоря за играта на Левски ?!?! Евала им правя на Миньор . С човек по малко от 25 минута издържаха 1 : 1 и естествено дуспа за Левски и мача се обръща . ЯД МЕ Е , ЧЕ ТОЗИ ОТБОР НОСИ ИМЕТО НА ТАКЪВ ВЕЛИК ЧОВЕК ! ;) ;) ;)

Темата е за играта на Левски. Ако няма какво да кажеш по темата си мълчи.

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 08 мар 2010 17:09

[quote="levskarin"]Защо играем толкова безидейно и слабо? Вярно, че е първи мач, ама направо срещу Миньор беше ходене по мъките. Мисля, че основната вина е на треньора. Гледах как играят футболистите на бай Гроздю, ами грамотно и да ти напълнят душата. Тактика избрана според конкретния противник. Същото важи и за миньорските възпитаници на Тони Велков - ами научени как да си подават, ....

ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ЛЕВСКАР, А СИ ЕДИН ПЛАЧЛЬО ...... ЗАЩО ПУСКАШ ТАКИВА ТЕМИ, КАГАТО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ТУК СЕГА ЩЕ СЕ ЛЕПНАТ ЗЛОБАРЧЕТАТА ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРЧЕТА И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПЛЮЯТ ...... ОСВЕН ТОВА ЛЕВСКИ ИГРАЕ ДОСТАТЪЧНО ИЗЧИСТЕНО И ТАКТИЧЕСКИ ГРАМОТНО, ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ , ЧЕ ТИ НЕ РАЗБИРАШ ФУТБОЛА ..... ГЛЕДАЙ СИ ТАМ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ И ОСТАВИ ФУТБОЛА ЗА ТЕЗИ КОИТО ГО РАЗБИРАТ И ОБИЧАТ ..... А ЗА ТАКТИКАТА ИЗБИРАНА ЗА ВСЕКИ ПРОТИВНИК, ЩЕ ТИ КАЖЕ ТРЕНЬОРА НА БАРЦЦЦЕЛОНА ДЕТО ИГРАЯТ ЕДНАКВО ОТ 20 ГОДИНИ БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПРОТИВНИКА ..... БЯГАЙ СЕГА НА ГЪРНЕТО ! :)
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Върни се в “Левски”