Колко е силен ЛЕВСКИ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

danchobara
Контакти:

Колко е силен ЛЕВСКИ?

Мнениеот danchobara » 01 мар 2010 12:19

Отварям тази тема,понеже не съм сигурен дали ЛЕВСКИ ще успее да се пребори за нещо по-голямо в първенството,като например титлата.Ако е такава играта и в официалните мачове,както бе срещу спартак,според мен нищо добро не ни очаква.Само ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

Re: Колко е силен ЛЕВСКИ?

Мнениеот blue SASHO77 » 01 мар 2010 12:45

Ще съм доволен и на 3-тото място с тази игра!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 01 мар 2010 12:46

Нека не прибързваме с изводите и да не правим генерални заключения от мача със Спартак. Все пак още нямаме един официален мач изигран. Струва ми се, че в истинските мачове, които предстоят, Левски ще се амбицира и ще покаже друго лице.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 мар 2010 12:53

Много ми е кофти да го кажа ,но Левски е толкова силен колкото му позволят противниците с които играе :( :( :( :(

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 01 мар 2010 13:17

Левски има добри играчи, но няма характер ! Ако имаха поне малко от характера на Гонзо...

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 01 мар 2010 13:17

Докато човекът-агент, носител на орден "Стара планина" е президент на любимия ни Левски, ще изглеждаме все по-зле и зле...... Някой спомня ли си кога за последно Левски е правил селекция??!!! Не става въпрос за 35-годишни свободни агенти, нито пък за никому неизвестни футболерчета със съмнителни спортно-технически качества.... Някой, спомня ли си кога за последно Левски е изиграл силен мач, мач от който ние редовите фенове, които се радваме и тъжим с отбора, да бъдем горди и доволни??!!! Аз вече не си спомням...... Мъка...цялата ни игра е мъка....

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 мар 2010 13:27

в момента Левски не са добре, но се надявам да се стегнат и с духа които показват поне да направят нещо вторият полусезон!По-добре Левски в Европа отколкото някакви Черно Море, Черноморец и такива.Факт е мразя ви, обаче последните години се представяте най-добре в Европа пък в момента трябва д атрупаме коефициент!Успех в борбата за Европа:)Пък кой зае може и за титлата ;)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 01 мар 2010 13:32

Ще видим колко е силен Левски като започне с мачовете,но стази игра досега и селекция 3 място ще е успех.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 01 мар 2010 13:36

Както и да се погледне,мотивацията в официален мач и контрола не е една и съща.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 01 мар 2010 13:46

POPCORN написа:в момента Левски не са добре, но се надявам да се стегнат и с духа които показват поне да направят нещо вторият полусезон!По-добре Левски в Европа отколкото някакви Черно Море, Черноморец и такива.Факт е мразя ви, обаче последните години се представяте най-добре в Европа пък в момента трябва д атрупаме коефициент!Успех в борбата за Европа:)Пък кой зае може и за титлата ;)

Ти не си никакъв фен на ЦСКА.МАЗНИК :twisted:

Върни се в “Левски”