След като през есенният дял от шампионата след трагичното представяне спечелихме 26 точки, колко мислите че можем реално да спечелим през пролетният полусезон ? На мен ми се иска да са 45, но мисля че реално можем да вземем 10 победи, да направим 3 хикса и да допуснем 2 загуби, т.е. да съберем 33 точки.
Вие как смятате ?
Колко точки можем да спечелим през пролетта?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Tomislav_Fan
- Контакти:
Re: Колко точки можем да спечелим през пролетта?
През пролетта имаме 15 мача по 3 точки е равно на 45.Това е верният отговор.Ние сме Левски и другите трябва да се съобразяват с нас.
- Dr Avalanche
- Контакти:
Tomislav_Fan написа:След като през есенният дял от шампионата след трагичното представяне спечелихме 26 точки, колко мислите че можем реално да спечелим през пролетният полусезон ? На мен ми се иска да са 45, но мисля че реално можем да вземем 10 победи, да направим 3 хикса и да допуснем 2 загуби, т.е. да съберем 33 точки.
Вие как смятате ?
Дай и головата разлика, точките и головата разлика на останалите отбори, да направим класирането и през пролетта направо да се готвят за евротурнири и следващият сезон
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.
Ако искаме да сме Шампиони според мен трябва да спечелим над 38-39 точки 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Gonzo0009
- Контакти:
Много тежък въпрос...35.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
33
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Не е важно колко ще спечели един отбор, а колко ще загубят другите 
За да изпреварите Литекс в класирането, без значение кой ще е шампион, трябва да спечелите 12 точки повече от нас.

За да изпреварите Литекс в класирането, без значение кой ще е шампион, трябва да спечелите 12 точки повече от нас.

PFC Litex написа:Не е важно колко ще спечели един отбор, а колко ще загубят другите
Нашите победи зависят от вашите загуби.

Литекс ще подаряват титлата, неслучайно падаха по такъв комичен начин в контролите с по 2-3 гола за 5 минути, и после като почнат да губят като обезумели точки в първенството ще викат вижте ние падахме още в контролтие 

- Dr Avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Не е важно колко ще спечели един отбор, а колко ще загубят другите
Може и 9 с победа в директния двубой.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?