Скандално: Баждеков поискал да се закрие школата на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Скандално: Баждеков поискал да се закрие школата на Левски

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 фев 2010 22:12

Изпълнителният директор на Левски - Константин Баждеков е предложил на собственика на сините - Тодор Батков да бъде закрита детско-юношеската школа на клуба, разкри президентът на шампионите. Финансистът убеждавал адвоката, че не си заслужава да се отделят по 800-1000лв на месец за всяко дете, колкото струва издръжката на всеки един млад футболист в пансиона на Герена.

Според Баждеков, много по-евтино и лесно щяло да излиза на ръководството, ако си купуват готови и изградени играчи, които могат веднага да заиграят в представителния тим. Според него по този начин клубът щял да си спести и много средства, а и време, тъй като нямало да има нужда да се чакат младите таланти да се развиват тепърва.

Батков обаче отрязал Баждеков и категорично му заявил, че докато той е на стадион "Георги Аспарухов" това никога няма да се случи.

"Просто забрави за това нещо. Ще търсим всевъзможни други начини, за да облекчим бюджета, но инвестициите за децата в школата няма да ги пипаме", обявил твърдо президента на левскарите.
***.eu
Истина е, че новината е на ***, но както се казва-"във всяка лъжа има поне 1% истина..."
Ако има и капка истина, баждеков трябва да стане "пресона нон-грата" на Герена и около Левски като цяло!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Скандално: Баждеков поискал да се закрие школата на Левски

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2010 22:14

Защо копираш тези л**на от галфоните, при положение, че един отбор за да бъде в елитната група задължително трябва да има функционираща ДЮШ
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 фев 2010 22:17

PFC Litex написа:Защо копираш тези л**на от галфоните, при положение, че един отбор за да бъде в елитната група задължително трябва да има функционираща ДЮШ

преди да говориш глупости, прочети това което удебелявам специално за теб! Става дума за разноските за живеещите в общежитието, където се събират таланти от цяла България и никак не малко деца живеят там! Става дума, че именно тази практика иска да бъде закрита! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 фев 2010 22:18

Абе хора, спрете да влизате в тоя сайт... само им пълните гушите на тея малоумници :!: Това е възможно най-гнусната лъжа, която скоро съм виждал...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 фев 2010 22:18

Да вярна е тази новина....Гледах го Батков по ринг преди малко.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2010 22:22

Cesc Fabregas написа:
PFC Litex написа:Защо копираш тези л**на от галфоните, при положение, че един отбор за да бъде в елитната група задължително трябва да има функционираща ДЮШ

преди да говориш глупости, прочети това което удебелявам специално за теб! Става дума за разноските за живеещите в общежитието, където се събират таланти от цяла България и никак не малко деца живеят там! Става дума, че именно тази практика иска да бъде закрита! :roll:

Какво да чета на удебеленото?
Нямаш ли ДЮШ отборът ти не може да играе в елитна група, как така ще я затвори?
Хоспитализираните от донгалфон са без коментар.

Колко деца в ДЮШ на Левски?
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 фев 2010 22:24

PFC Litex написа:
Cesc Fabregas написа:

Какво да чета на удебеленото?
Нямаш ли ДЮШ отборът ти не може да играе в елитна група, как така ще я затвори?
Хоспитализираните от донгалфон са без коментар.

Колко деца в ДЮШ на Левски?

Абе аз ли съм тъп, или какво...обяснявам ли обяснявам, че по тоя начин не биха могли да се събират талантливи деца от цяла българия, а в отбора би имало само от София и околията!!! :roll: :roll: Ах леле, дано си ме разбрал! :roll: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 10 фев 2010 22:27

Какво им се връзвате на "балоните". Убеден съм, че няма нищо, ама абсолютно нищо вярно в тази информация.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2010 22:29

Cesc Fabregas написа:Абе аз ли съм тъп, или какво...обяснявам ли обяснявам, че по тоя начин не биха могли да се събират талантливи деца от цяла българия, а в отбора би имало само от София и околията!!! :roll: :roll: Ах леле, дано си ме разбрал! :roll: ;)

Много добре съм те разбрал, но вземи разбери и ти.
Как ще иска да затвори ДЮШ при положение, че стане ли това отбор който направи същото му отнемат директно професионалния лиценз и точно за това казах, че това са пак новини бла-бла-бла.

Всичко го има качено в сайта на ринг и ще изгледам да чуя Батков точно какво казва или пак някой е извадил думи от контекста.
Изображение

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 10 фев 2010 22:32

"Бай Ганьо" трябва да се учи наизуст, както навремето "Аз съм българче". Омаскаряването, попържните и фатално са му майката - поучаваше гениалният Ганьо домораслите журналисти Гочоло, Дочоулу и Данко Хаирсъзина. И добре ги е научил.
Досега за Баждеков лоша дума не беше се чувала - всички други от Левски бяха омаскарени. Дойде и неговият ред ...
"На маймуни ни направиха, маскарите с маскари " - може и да не е точен цитатът, но е нещо подобно ...

Върни се в “Левски”