На вниманието на Гонзо:Вагнер скаут в Бразилия.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
На вниманието на Гонзо:Вагнер скаут в Бразилия.
Това би било убийствен ход на Левски.Вместо да се доверяваме на недоказани мениджери,думата на Лусио ще има голямо значение.Знаем,че младите бразилци ненапускат родината си преди 18.Затова и Вагнер,ще има за задача да наблюдава и да сключва прведварителни договори със тях.И така докато станат вече звезди в Бразилия,те ще са наши играчи и ние вече няма да взимаме звезди оттам,а клубове от Европа ще ни чукат на вратите да ги копуват.Така правят големите клубове.Примерно всяка година взимаме 1-2 бразилски таланти на ниска цена и пласираме вече договорените от 2-3 години млади надежди в клубове от Европа.Стига сме се съобразявали само със Перейра.Трябва наша рожба да докарва таланти,които да се наблюдават повече и да няма лоши трансфери.Левски го дължи на Вагнер.Щом бижутера му гарантират работа след края на кариерата,защо не и на Лусио.Завинаги в нашите сърца остава Вагнер.Само Левски

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
Re: На вниманието на Гонзо:Вагнер скаут в Бразилия.
идеята ти е добра,но не мисля че ще стане.А причината е ясна-в Левски а и навсякъде в БГ се работи на пърче,от ден до пладне,без поглед към бъдещето 

-
- Контакти:
А тия бъдещи звезди мислиш ли, че ще имат желанието да играят в България?
ultra_shark написа:А тия бъдещи звезди мислиш ли, че ще имат желанието да играят в България?
Определено да.Перспективата Европа е много примамлива за Южноамериканците.А доколкото знам България е в Европа.

Пропускаш много елементи в цялата дейност.
Вагнер може да бъде скаут, но от скаут до менажер разликата е голяма.
Между другото колкото и човек да се опита да не обръща внимание на това, но за мен не е нормално Вагнер за 7 години да не научи български език, а за скаутка дейност Левски с него пак ли чрез преводач ще работи
Вагнер може да бъде скаут, но от скаут до менажер разликата е голяма.
Между другото колкото и човек да се опита да не обръща внимание на това, но за мен не е нормално Вагнер за 7 години да не научи български език, а за скаутка дейност Левски с него пак ли чрез преводач ще работи

- levski-ole
- Контакти:
Абе Баткофффф няма и 1лв а и да има не дава
-
- Контакти:
ЕМИЛ написа:ultra_shark написа:А тия бъдещи звезди мислиш ли, че ще имат желанието да играят в България?
Определено да.Перспективата Европа е много примамлива за Южноамериканците.А доколкото знам България е в Европа.
Европа и големите първенства в Европа има разлика, не мислиш ли? Такива, като Зе Соареш, Жоазиньо, Жеан Карлош, Дуду и тн бол... аз ти говоря за наистина качествени играчи. Динамо Загреб например откриха Едуардо, стана национал на Хърватия и в момента играе за Арсенал.
- levski-ole
- Контакти:
Какви скаути и какви трансфери като не дава пари
- Captain Stottlemeyer
Идеята е много добра.
Нищо не пречи да се опита с Вагнер. Бразилия ражда футболни таланти буквално всеки ден. А на "специалиста" от ПФК Латекс ще кажа: И джуджето не разбира от футбол, но знае как да пере пари - хем господарите му доволни, хем Латекс в челото (вече стана и шампион), хем и за джуджето остава нещичко.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Cesc Fabregas
- Контакти:
ДОРИ и Вагнер да намери добри играчи, мислите ли, че "мустакатия" ще даде пари те да бъдат купени?

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !