Какви трябва да са резервните екипи на Левски Сф?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskioleole
- Контакти:
Какви трябва да са резервните екипи на Левски Сф?
Колеги Левскари,иска ми се да споделите мнение по въпроса за резервните екипи!Не ми харесва жълтото....защо да не са като тази на Гунди http://i.frognews.bg/images/sport/gundi1.jpg
Re: Резервни екипи
Защото са пак сини.Независимо ,че са по-светли на цвят.На мен жълтите ми харесват.
И май от есента сменяваме екипировката...Няма вече да играем с този гаден Улшпорт
И май от есента сменяваме екипировката...Няма вече да играем с този гаден Улшпорт

-
- Контакти:
Абе на Боратко може и Улшпорт да са му станли скъпи и сега да ги смени с нещо още по-пропаднало.
Иначе според мен екипите трябва да имат цеветовете от емблемата, жълто и червено.

Иначе според мен екипите трябва да имат цеветовете от емблемата, жълто и червено.
- levskioleole
- Контакти:
Ами на мен ми харесва ,че ще напомнят за годините когато в Левски са играли големи играчи,относно марката и аз се радвам,но има друга тема по тази тема:))
- blue avalanche
- Контакти:
Така или иначе,сезонът ще се доиграе с тези екипи.А за следващия сезон никой не знае как ще изглежда основния,камо ли резервния.Така че отсега да спекулираме няма смисъл.
Аз мисля , че резервения екип трябва да е бяла тениска - светло сини гащета и чорапи .
А пък улшпорта ми харесва на мен
(може би защото моята тениска е такава)
А пък улшпорта ми харесва на мен

- levskioleole
- Контакти:
И бялото е вариант,но това светло синъо е също приляга на голям отбор..

- Kotooshu77
- Контакти:
kokic1986 написа:Аз мисля , че резервения екип трябва да е бяла тениска - светло сини гащета и чорапи .
Абсолютно !
levskioleole написа:И бялото е вариант,но това светло синъо е също приляга на голям отбор..
светло-синьото е цвета на една мразена от мен партия,пък и няма да изглежда добре

- vrajdebec
- Контакти:
Ако погледнем Реал Мадрид , там нещата са двете крайности - основен бял а резервен черен ! Предполагам че ще е извратено тук при нас нещата да са по този начин...( в смисъл резервния екип да е червен!!!) ......