Бъдещето на Батков в Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

someone
Контакти:

Бъдещето на Батков в Левски

Мнениеот someone » 17 яну 2010 13:53

Левски продава Рабех, футболистът се прибра в София

Валентин Грънчаров / 17 януари 2010 13:35

Мароканецът Юсеф Рабех замина днес сутринта за София и до няколко дни се очаква да бъде трансфериран.

Мениджърът на „сините” Георги Иванов – Гонзо потвърди, че споменатият от него преди няколко дни футболист за трансфер е именно Юсеф Рабех.

Така трети играч от казанската четворка ще напусне шампионите, след като След Живко Миланов премина в румънския Васлуй, Зе Соарес отиде в украинския Металург Донецк, а Рабех също е пред трансфер в клуб, чието име Георги Иванов не пожела да спомене.

Гонзо не отрече възможността и четвъртият от казанската четворка - Дарко Тасевски да бъде продаден.

Очаквайте подробности!

Продажбата на поредния футболист, а както виждаме накрая на статията и евентуално на Дарко и невзимането на достойни тяхни заместници ме води към тази мисъл. Не знам какво мислите вие, но ще ми е доста интересно вашето мнение.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Бъдещето на Батков в Левски

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 яну 2010 13:57

При всички положения батков е много зле с парите...мисля, че всички се надяваме този смолянски "бизнесмен" да продаде отбора...ако ни вземе Вальо Златев, ще е префектно! :!: :!: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 17 яну 2010 13:58

моето мнение е, че трябва да престанете с темите за батков, че ми дойдохте до гуша вече

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 17 яну 2010 14:01

Тасевски , НЕ СИ ОТИВАЙ !!!
Изображение

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 17 яну 2010 14:03

Cesc Fabregas написа:При всички положения батков е много зле с парите...мисля, че всички се надяваме този смолянски "бизнесмен" да продаде отбора...ако ни вземе Вальо Златев, ще е префектно! :!: :!: :!:

Той щот и златев в момента харчи пари. Погледнете на кво диридже отиде и Лукойл.
Неприятно е с такъв собственик, който не дава пари, при нас беше така, но понякога и така се случва. Но да ви кажа честно едва ли ще се намери човек в БГ който да изпълни всичките ви желания.
Последна промяна от slavia1913 на 17 яну 2010 14:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 яну 2010 14:03

Този май продава всичко що мърда :lol: Да си продадеш най-класните футболисти на 4 поста е доста несериозно за отбор с амбиции.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 17 яну 2010 14:08

slavia1913 написа:
Cesc Fabregas написа:При всички положения батков е много зле с парите...мисля, че всички се надяваме този смолянски "бизнесмен" да продаде отбора...ако ни вземе Вальо Златев, ще е префектно! :!: :!: :!:

Той щот и златев в момента харчи пари. Погледнете на кво диридже отиде и Лукойл.
Неприятно е с такъв собственик, който не дава пари, при нас беше така, но понякога и така се случва. Но да ви кажа честно едва ли ще се намери човек в БГ който да изпълни всичките ви желания.

Ако не всичките, то поне някои, защото този смолянски пастир само прибира, а не купува никакви сериозни играчи...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 яну 2010 14:11

То е ясно,че Бай Ганьо ще си остане президент.Тази зима му тръгнаха трнсферите(учудващо)и сега ще продаде всички които може,както разпродаде отбора преди две или три години години(когато шитна 5-6 души за жълти стотинки и после ги върна един по един)А напролет Гонзо да се оправя както може,а лятото ще му бие шута,както стана с другите треньори преди него.Мое мнение.Не че ме вълнува особено,ама си изказвам гледната точка.
Последна промяна от garfild8 на 17 яну 2010 14:14, променено общо 1 път.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 17 яну 2010 14:26

това е затишие преди буря.
Батков събира, събира, събира пари а после изведнъж ( към януари 2013 год. ) ще се отпуши и ще почне да купува , купува , купува играчи, треньори, стадиони, и т.н.
Това е добрата новина.
Лошата е ,че предстои декември 2012.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 яну 2010 14:32

Los Che написа:това е затишие преди буря.
Батков събира, събира, събира пари а после изведнъж ( към януари 2013 год. ) ще се отпуши и ще почне да купува , купува , купува играчи, треньори, стадиони, и т.н.
Това е добрата новина.
Лошата е ,че предстои декември 2012.

8-) 8-) Да се надяваме ,че Батков няма да е в Левски до тогава.......

Върни се в “Левски”