Поздрави и Весели празници...
Вече съм писал в този форум че мене титлите на Левски в БГ въобще не ме радват и единственото, което ми доставяШЕ кеф бяха евромачовете. Е успяха тези футболисти да ме откажат от това ми удоволствие.
Утрепаха се журналистите фенове на Левски в Дарик да пишат колко велика победа сме постигнали и как Ицето Йовов ги прави головете в големите мачове... Добре че ме мързи да му събера на тоя нещастник Йовов пропуските от по 2 и 3 метра да го видят всички че не може да бележи и това е...
Фенщината сред журналистите просто е отвратителна и така изкривява оценките че просто нямам думи...
Ститистиката не играе и видиш ли колко мача не сме губили в Италия и т.н. и т.н а за това че имаме две поредни загуби от унгарски отбори или 3 или 4 поредни загуби от Локо Сф например.... Дрън Дрън ....
Та аз искам да Ви попитам - представете си че от Нова Година сте на мястото на Гонзо и трябва да тренирате сините "звезди"... Какво ще направите?
Това, което аз бих направил е :
- въвеждане на умерено строга дисциплина /за изцепки като на Ребех (2 пъти) просто да си търси друга работа/
- тренировки достатъчно натоварващи, за да не ми обясняват как цикъла сряда събота ги изморява и след пет кръга от първенството да има контузени играчи
- без премии за домакински победи срещу отбори различни от ЦСКА, Литекс, Локо СФ
- намалени премии ако след 5-тия кръг от първенството отбора се намира на място в класирането, което не дава участие в евротурнирите
- глоби за безсмислени картони (фалове в центъра или разкарване на топката при 2:0 например)
- и може би тренировки за някои основни футболни умения - далечни удари, центрирания и знам ли какво ама като чуя коментар "Това му е слабия крак и затова не отигра добре" ми звучи тъпо...
2009 година според мен е изключително слаба за евро Левски и 10 от 13 ни точки са срещу Сант Жулия и Баку като едвам на загубихме гостуването на Баку ... Победата над Лацио е ... за кеф спрямо феновете на ЦСКА, а и мисля че Левскарите затова се напънаха да играят за да заемат място преди ЦСКА.
На всички които много я ценят тази победа. Честито 3-то място ... отзад напред... Мисля че не заслужаваме това толкова години подред. Едни и същи футболисти как не ги е срам да дават интервюта и да ми обясняват че нямали късмет и че съдията ги порязал...
ПС: Голяма част от футболните ми приятели казват "Аз БГ отбори и БГ първенство не гледам" и може би добре правят.
Хайде да Ви видим фенове
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Хайде да Ви видим фенове
Изобщо не разбрах какъв е смисъла на темата и какво точно иска да ни каже автора.

амии прочети тезата,ясно си е формулирана.....просто встъпителната му част е по-голяма....

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

не съм фен на Левски но бих накарал тоя цветан димитров да седи докат стани тъмно и да фаща топката няма такъв некадърник..
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Това което си написал с пълна сила важи и за моя любим отбор,само трябва да се сменят някои имена,но положението е същото.Платени журналисти от близо и далеч натякваха на Левски,че видиш ли не са отбелязали нито един гол и ЦСКА са пред тях в Европа.Същите почнаха да плюят ЦСКА след като Левски победи Лацио(за което поздравявам).Отклоняват ни вниманието в съвсем друга посока в посока на негативизъм и умраза.Това сега най малко ни трябва.Нима не виждаме 2009г беше една от най-слабите ако не и най-слабата година за БГ футбола.Не само кризата в ЦСКА и Левски да погледнем и националния,Ботев ,Локо ПД,Берое,и куп други отбори с проблеми,скрити или явни.Футболът е отражение на жалкото подобие на държава в което живеем.Държава тънеща в несправедливост и мизерия такъв ни е и футбола и като цяло и спорта.Молете се скоро да не дойде Олимпиада че вече и Данчо Йовчев е стар.А в друг спорт медал едва ли ще помиришем.
ТОВА Е ЧУВСТВОТО
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
КОЕТО В НАС ГОРИ
ТОВА Е ЛЮБОВТА
ТОВА НИ Е СТРАСТА
ОБИЧАМ ЦСКА
АРМЕЕЦ ЗАВИНАГИ
- metodito
- Контакти:
С Батков - президент, въобще няма да се занимавам да влизам в "Левски". И все пак при едно нормално управление, бих съставил един състав от юноши на школата + двама качествени чужденци и един-двама по-опитни състезатели - българи. Бих върнал примерно Домовчийски. Бих забравил за грандоманските амбиции и действал на принципа "на час - по лъжичка". Назначаване на специалисти, които да подготвят всяка една линия. Отделен човек, който да се занимава с вратарите, отделен със защитниците, с халфове, нападатели. Ролята на треньора е да организира играта на отбора, а не да ги учи какво трябва да правят. Сърмов изглежда сякаш е много зле, но не е така. Просто, никой не му помага. Той трябва да спира атаките на противника, да обработва топките и да ги разпределя към нападателите, да се включва в атака... Е, не може така. Разпределение на функциите и всеки да си знае мястото, а не Бардон да върши всичко. Само на мускули не става. Същото се отнася и за администрацията в клуба. Какъв го раздава Баждеков?! Ако толкова разбира да сменя професията и клуба. Всичко, от президент до лекарски щаб да се стяга, че е криза - да не останат на улицата. Немска дисциплина,английска перфектност и холандска предприемчивост (с минимум средства от играчите, които създават машини за пари) - ето това бих променил в клуба. А единственото, което ще се иска от играчите е да показват воля за победа. Когато на човек са му осигурени перфектни условия за труд е много по-вероятно да покаже по-добри професионални резултати, отколкото ако не знае какво аджиба точно искат от него, как да играе на картофена нива, като не е тренирал за това и т.н.
-
- Контакти:
Браво на автора на темата.Съгласен съм с теб,макар,че с болка ти го признавам.Само ЛЕВСКИ!!!
Ако бях треньор на Левски
1-во ще намеря класни треньори и застаряващи звезди на световният футбол на свободни контракти
2-ро ще се постарая да си развия всички юнощи
3-то ще отпиша този сезон и ще се опитам да изградя сплав от юноши на клуба и застаравящите звезди
Мисля че това е основата върху която трябва да се гради този отбор
1-во ще намеря класни треньори и застаряващи звезди на световният футбол на свободни контракти
2-ро ще се постарая да си развия всички юнощи
3-то ще отпиша този сезон и ще се опитам да изградя сплав от юноши на клуба и застаравящите звезди
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Knoppix_ написа:Ако бях треньор на Левски
2-ро ще се постарая да си развия всички юноши
3-то ще отпиша този сезон и ще се опитам да изградя сплав от юноши на клуба и застаряващите звезди
Пу-пу!Дано ти не станеш треньор на Левски,че тогава няма да има смисъл за другите отбори да играят.Това съвсем сериозно.Истината е такава,каквато си я описал.Добре че никой не ти обръща внимание.Първо така няма да е по-скъпо за отбора и второ,след две-три години ще имате юноши готови за Европа.Препратка-Галатасарай.При тях се получи,а навярно ще се получи и във всеки друг клуб,с развита база и добра юношеска школа.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Knoppix_ написа:Ако бях треньор на Левски
2-ро ще се постарая да си развия всички юноши
3-то ще отпиша този сезон и ще се опитам да изградя сплав от юноши на клуба и застаряващите звезди
Пу-пу!Дано ти не станеш треньор на Левски,че тогава няма да има смисъл за другите отбори да играят.Това съвсем сериозно.Истината е такава,каквато си я описал.Добре че никой не ти обръща внимание.Първо така няма да е по-скъпо за отбора и второ,след две-три години ще имате юноши готови за Европа.Препратка-Галатасарай.При тях се получи,а навярно ще се получи и във всеки друг клуб,с развита база и добра юношеска школа.
В интерес на истината това е пътя на целият ни футбол не само на любимият ми отбор . Иначе протоколни мачове с отбори който са в дълбока криза /Лацио и Рома например/ ще продължат още много много дълго време.
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!