Равносметка в Левски за 2009 година
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Равносметка в Левски за 2009 година
Нека в тази тема да си направиме равносметка за изминаващата година.Да споделим успешна ли беше или пълен провал.Какво ви направи радостни и какво ви разочарова.
Re: Равносметка в Левски за 2009 година
Каква равносметка,първата половина на годината сме шампиони,защото другите са по слаби,а не че ние бяхме по-силни.Втората половина закономерно си пролича работата и от първата половина-НИКАКВА,вследствие на това сега имаме най-слабият Левски,който съм виждал аз,а и дядо ми,а дядо ми гледа Левски от 39-та година.
Последна промяна от caci на 18 дек 2009 09:02, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Няма по лош сезон от този който свърши. Годината значи е 50:50 защото станахме шампиони но сега....
И въпреки всичко САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
И въпреки всичко САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
-
- Контакти:
Най-хубавото нещо от отиващата си година е че тя си отива!Дано са направени точните изводи и новата ни донесе една по добра игра.
Равносметката в Левски?! Откакто се помня по-слаба година Левски не е завършвал! Просто първата половина - добре, станахме шампиони, но втората половина беше ужасяваща и вина за това носят целия спортно-технически щаб, но определено най-голямата вина е на Батков. За пореден път снощи се уверих, че Гонзо не става за треньор, дори и спортен директор, най-вече с изказванията си той ме изуми. Просто той не си дава ясна равносметка и представа за моментното състояние на Левски. Снощи Гонзо се изказа така сякаш, Левски е на прав път, имали сме най-добрите футболисти, Левски е играл перфектно снощи и други такива глупости. Левски снощи нищо не игра, просто срещу себе си имаше 8-9 резерви на Лацио, който пък е един средняшки италиански отбор. ЛЕВСКАРИ, НЕКА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ОТ ПОБЕДАТА СНОЩИ. Тя е единствено и само за статистиката, престижа и за самочувствието на отбора. На мен лично снощи Левски не ми хареса. Просто един среден европейски отбор щеше да отнесе Лацио още през първото полувреме, а ние треперихме докрая. В Левски са нужни кардинални мерки. Гозно не става за треньор, това е ясно, аз мисля, че и за директор не става, просто няма нужния капацитет. И си мисля, че той въобще не си дава равносметка за положението в тима, а се заблуждава от такива победи като снощната, което в краткосрочен план ще се окаже пагубно.
Дано се вземат някакви сериозни мерки в отбора, защото 2010 по нищо няма да се различава от 2009 г.
Дано се вземат някакви сериозни мерки в отбора, защото 2010 по нищо няма да се различава от 2009 г.
Уникално слаба година от много време насам това е равносметката, след положителните емоции снощи и приповдигнатото настроение Емил е прав време е за равносметка а тя изобщо не мога да кажа че за мен е положителна. Видяха се няколко неща през тази година
1. Гонзо може и да стане треньор но само при условие че продължи да се учи и след година две нека да застане начело на Левски
2. Йовов може да е слаб но в тези мачове може да вкарва
3. Най добрият ни защитник е Данчо Милиев
4. Живко Миланов е повече нападател на противниковият отбор (независимо кой е той) отколкото защитник на Левски
5. Хичо си остана неразвит талант
6. Трябва ни нападател, халф и класен защитник
7. Нямаме физическа подготовка за сгъстени мачове
8. Нямаме тактическа дисциплина да се надиграваме с големите отбори какти и футболни аргументи
9. Тодор Батков трябва да развърже кесията (надали ще стане но не пречи да се надяваме)
10. Отново и отново доказваме старата си слабост не можем да вкарваме
11. Бардон е най градивният ни халф
12. Дарко Тасевски не бива да бъде продаван
Не мога да кажа повече Левски беше слаб, но идва нова година дано да успем да си върнем играта скоро играта от пробива ни в Европа
1. Гонзо може и да стане треньор но само при условие че продължи да се учи и след година две нека да застане начело на Левски
4. Живко Миланов е повече нападател на противниковият отбор (независимо кой е той) отколкото защитник на Левски
8. Нямаме тактическа дисциплина да се надиграваме с големите отбори какти и футболни аргументи
9. Тодор Батков трябва да развърже кесията (надали ще стане но не пречи да се надяваме)
Не мога да кажа повече Левски беше слаб, но идва нова година дано да успем да си върнем играта скоро играта от пробива ни в Европа
Можем да простим но не и да забравим! Завинаги един от нас!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
Никога няма да те забравя братле! Почивай в мир!
yasen написа:Снощи Гонзо се изказа така сякаш, Левски е на прав път, имали сме най-добрите футболисти, Левски е играл перфектно снощи и други такива глупости.
Което в превод значи - забравете за трансфери. Още от времето на Мъри е така - борат не ще да дава пари и треньора почва да говори колко сме си добре и после някой играч на св. трансфер за замазване на положението.
- milen.hristov
- Контакти:
yasen написа:Равносметката в Левски?! Откакто се помня по-слаба година Левски не е завършвал! Просто първата половина - добре, станахме шампиони, но втората половина беше ужасяваща и вина за това носят целия спортно-технически щаб, но определено най-голямата вина е на Батков. За пореден път снощи се уверих, че Гонзо не става за треньор, дори и спортен директор, най-вече с изказванията си той ме изуми. Просто той не си дава ясна равносметка и представа за моментното състояние на Левски. Снощи Гонзо се изказа така сякаш, Левски е на прав път, имали сме най-добрите футболисти, Левски е играл перфектно снощи и други такива глупости. Левски снощи нищо не игра, просто срещу себе си имаше 8-9 резерви на Лацио, който пък е един средняшки италиански отбор. ЛЕВСКАРИ, НЕКА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ ОТ ПОБЕДАТА СНОЩИ. Тя е единствено и само за статистиката, престижа и за самочувствието на отбора. На мен лично снощи Левски не ми хареса. Просто един среден европейски отбор щеше да отнесе Лацио още през първото полувреме, а ние треперихме докрая. В Левски са нужни кардинални мерки. Гозно не става за треньор, това е ясно, аз мисля, че и за директор не става, просто няма нужния капацитет. И си мисля, че той въобще не си дава равносметка за положението в тима, а се заблуждава от такива победи като снощната, което в краткосрочен план ще се окаже пагубно.
Точно това имах предвид като написах след мача,дано това да не бъде пирова победа,като оставят този щаб да продължи да работи
Knoppix_ написа:7. Нямаме физическа подготовка за сгъстени мачове
Тук няма да се съглася- именно сгъстения цикъл помогна за подобряването на играта. Независимо с какви играчи игра вчера Лацио направи впечетление, че за разлика от мача с Виляреал, когато до 60мин бяхме свършили въздуха, снощи Левски имаше сили и се бори до последната минута.
Knoppix_ написа:9. Тодор Батков трябва да развърже кесията (надали ще стане но не пречи да се надяваме)
Наивно е да се използва "Развързване на кесия" и "ТБ" в едно изречение.
- milen.hristov
- Контакти:
Knoppix_ написа:Уникално слаба година от много време насам това е равносметката, след положителните емоции снощи и приповдигнатото настроение Емил е прав време е за равносметка а тя изобщо не мога да кажа че за мен е положителна. Видяха се няколко неща през тази година
След тези 12 точки с които съм напълно съгласен(без 4),продължавам да твърдя,че е време за Сираков.