Който и да си тръгне от Левски няма да ме е яд!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Пак пиша след загуба критични думи по адрес на футболерите на Левски,но сега съм убеден че който и да си тръгне от този Левски няма да ме е яд за никого.Без да обиждам и да се нахвърлям жърху тях ТЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ,ИНАЧЕ БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРИЯТНИТЕ МОМЕНТИ КОИТО МИ ДОНЕСОХТЕ,БЛАГОДАРЯ.
LEVSKI_FOREVER
Re: Който и да си тръгне от Левски няма да ме е яд!!
Искаш да се плюе върху футболистите!!!ОК.Нека да видим до къд ще ти се развие темата.
Мен пък ще ме е яд.Да си кажа честно неискам да си тръгво Дарко,Седрик,Живко,Жоро Петков
- Cesc Fabregas
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Мен пък ще ме е яд.Да си кажа честно неискам да си тръгво Дарко,Седрик,Живко,Жоро Петков
И мен за същите!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
ЗАЩО ме награби бе човек къде пиша и оплювам играчите ,просто казвам че това им е тавана,ЕМИЛ.Не ме вкарвай в интриги ,МОЛЯ ТЕ.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:ЗАЩО ме награби бе човек къде пиша и оплювам играчите ,просто казвам че това им е тавана,ЕМИЛ.Не ме вкарвай в интриги ,МОЛЯ ТЕ.
Че това не е ли оплюване? И на кой по-точно му е тавана?

Тавана на възможностите тва е ясно ... толкова могат нито повече нито по-малко .. сега трябва селекция , младоци трябва нещо различно от това .. Миланов Тасевски Бардон Мечо Милиев Гаджев и Енъо да останат за спойка всички други тряя да са или младоци от ранга Митрев или селекция
Това е бъдещето на Левски - Митрев, Миланов, Милиев, Генев, Балтанов, Гаджев, Н. Димитров, Табаков + 4,5 нови КЛАСНИ попълнения!
Вратар: Митрев
Защита: Минев-Генев-Милиев-Бандаловски(искам Живко да види малко свят, защото го заслужава)
Халфове: Гаджев-Бардон-Жо-Тасевски(в ромб, като Гаджев е дъното, а Дарко върха)
Нападатели: Димитър Илиев-Камбуров
Е тва би било перфектното отборче, ма както казва Годжи- Пари нема действайте ...
Защита: Минев-Генев-Милиев-Бандаловски(искам Живко да види малко свят, защото го заслужава)
Халфове: Гаджев-Бардон-Жо-Тасевски(в ромб, като Гаджев е дъното, а Дарко върха)
Нападатели: Димитър Илиев-Камбуров
Е тва би било перфектното отборче, ма както казва Годжи- Пари нема действайте ...