Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: ntodorov, TodorT, paceto, modor, kartago, Rivaldo10, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
Как мога да си ъпдейтна имейла? Мерси.
- Metallica2345
- Контакти:
tiamat написа:Как мога да си ъпдейтна имейла? Мерси.
От Потребителския си панел.
Господа, няма да е лошо да свършите малко работа и да направите раздел за Олимпиадата.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- modor
- Контакти:
nghcvth написа:Господа, няма да е лошо да свършите малко работа и да направите раздел за Олимпиадата.
Не зависи от модераторите.

Бог знае от кого зависи. Ще направят нещо предполагам, ама ще е чудо, ако е повече от 2 дни преди откриването.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Червени Воини написа:САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол
Дайте някаква РЕАЛНА форма за връзка с администратор, защото онова бутонче "свържете се с нас" ме препраща директно към арменския поп
Благодаря.

Благодаря.
Този пост няма за цел да Ви провокира!
Ако въпреки това сте почувствали душевен дискомфорт, моля приемете моите извинения!
Приятен ден.
Ако въпреки това сте почувствали душевен дискомфорт, моля приемете моите извинения!
Приятен ден.
Red_Neck написа:Дайте някаква РЕАЛНА форма за връзка с администратор, защото онова бутонче "свържете се с нас" ме препраща директно към арменския поп![]()
Благодаря.

Koe те кара да мислиш, че някой в този форум, някога е имал директна връзка с администраторите?
Червени Воини написа:САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол
rhaegar написа:Red_Neck написа:Дайте някаква РЕАЛНА форма за връзка с администратор, защото онова бутонче "свържете се с нас" ме препраща директно към арменския поп![]()
Благодаря.
![]()
![]()
![]()
Koe те кара да мислиш, че някой в този форум, някога е имал директна връзка с администраторите?
Питам за "реална форма", .... не за червен телефон (директна връзка)

На вас кой ви прави инструктажа сутрин

Големи началници ще излезете ... права бол, отговорности йок!

Офтопик:
Този пост няма за цел да Ви провокира!
Приятен ден.
Приятен ден.
По-скоро права йок.
Съвсем сериозен съм, нямаме връзка с никого.