Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Качествен нападател, плеймейкър, крило и защитник са основополагащи.
Плюс връщане на Рупанов и Бачев. Другото според напускащите и продажбите.
tevez написа:Качествен нападател, плеймейкър, крило и защитник са основополагащи.
За Бачев - не знам, търка пейката при Янев, защо - също не знам, правилно ли беше преотстъпен там - едва ли. Рупанов може да израстне покрай някой добър нападател, от който спешно имаме нужда, но с пръдня боя не става и Гъзко трябва да се бръкне според мен едни 2 милиона лева за такъв, особено като е обявил такива печалби.
Мангаре с 200 навън, колкото и да му дадат, да се маха, Лима и Фадига - същатга работа. Алекс е твърде спорен, въпреки отделни проблясъци, но надали има нужда от него на пейката.
Плеймейкъри уж взехме, ама явно не стават, защото не играят. Не чакаме ли и едно бразилче на този пост? Мисля, че имаме нужда от по-модерен дефанзивен, спрямо Охене, който се включи прилично за времето си в Левски, но напред няма никаква креативност.
Метлата вече е приготвена. Поне 4 човека ще се разделят с клуба. Нормално е да пристигнат 5 нови. Рупанов със сигурност ще се върне. Стига му толкова обиграване.
Титулярен вратар имаме - малката Вуца поне засега си е попадение, въпреки келешлъците в стил Гошо Петков (в ЕКТ няма да го търпят и секунда).
Защитата също е ОК, Камдем не се включва лошо, в защита е по-добра опция от Алдаир, но пък португалето вкарва. Майкон за сега е откритието на сезона, Цунами винаги може да го замести, а най-добре е май да си е крилце като срещу морето.
Охене не знам защо му удължиха договора, все пак имаме Мислович, Търдин, Митков, за сега стига е здрав Мечката си е супер. т.е там опции бол. Моите предпочитания са двойка опорни: Мечка Митков.
Напред обаче е леш. С условности Бала и Майкон крило, другото да си ходи или продава. С оглед на собственика по-скоро ще си тръгнат Фадига, Джемилето и дано се вземе някой лев на Сангаре и Лима., Пеков му е време да играе навън. Алекс Колев не го виждам да с съгласи да е резерва.
Т.е. трябва ни вратар ако Марко си тръгне или да са рискува и пускат младоците. Значи ан прима виста плеймейкър, крило и ЦН. Освен това си връщаме Бачев и Рупанов, за Чандъра съм раздвоен, в Левски не показва нищо, но носи Септември буквално на гръб.
Защитата също е ОК, Камдем не се включва лошо, в защита е по-добра опция от Алдаир, но пък португалето вкарва. Майкон за сега е откритието на сезона, Цунами винаги може да го замести, а най-добре е май да си е крилце като срещу морето.
Охене не знам защо му удължиха договора, все пак имаме Мислович, Търдин, Митков, за сега стига е здрав Мечката си е супер. т.е там опции бол. Моите предпочитания са двойка опорни: Мечка Митков.
Напред обаче е леш. С условности Бала и Майкон крило, другото да си ходи или продава. С оглед на собственика по-скоро ще си тръгнат Фадига, Джемилето и дано се вземе някой лев на Сангаре и Лима., Пеков му е време да играе навън. Алекс Колев не го виждам да с съгласи да е резерва.
Т.е. трябва ни вратар ако Марко си тръгне или да са рискува и пускат младоците. Значи ан прима виста плеймейкър, крило и ЦН. Освен това си връщаме Бачев и Рупанов, за Чандъра съм раздвоен, в Левски не показва нищо, но носи Септември буквално на гръб.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Дано Рупанов, няма съдбата на Алекс Колев? Видя се че Крумовград не е Левски, още повече Септември. При това Алекс е с много голям футболен стаж.Със сигурнос е нужно качествен централен нападател и Рупанов и Бачев да бъдат достойни смени.
От голямо значение за облика на отбора ще има и новият плеймейкър.
От голямо значение за облика на отбора ще има и новият плеймейкър.
Нивото е много ниско на играчите,махат едни некадърници и ги заменят с други.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Чакаме си турнира, чакаме си жребия.
NOMER14 написа:Чакаме си турнира, чакаме си жребия.
18 юни