3 април 2025 г., четвъртък, 19:30 ч / XXVII кръг:
Левски (София) - ЦСКА 1948 (София)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:Цяло чудо ще бъде да ги бием пак.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:1914.1902 написа:Цяло чудо ще бъде да ги бием пак.
Изчакай коефициентите де :geek:
1914.1902 написа:tmanolov написа:1914.1902 написа:Цяло чудо ще бъде да ги бием пак.
Изчакай коефициентите де :geek:
Коефициентите нищо не показват, както се видя вчера на ПСВ - Аякс.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Те коеф отдавна са пуснати
1,42 / 4,33 / 8,00
Босът на Левски говори и за страстта му към хазарта. „Това ми е любимата игра. Смея да твърдя, че тя е за умни хора. Не съм играл от 12-13 години и истината е, че ме сърбят ръцете. До 5-6 месеца ще ходя на някои сериозен турнир, даже мисля октомври в Малта да посетя един турнир. Ще се намери кой да ме снима“.
Непринуден написа:
tmanolov написа:Dust написа:Те коеф отдавна са пуснати
1,42 / 4,33 / 8,00
идеално, значи няма да е единица - "мажото" събира пари в момента :oops:Босът на Левски говори и за страстта му към хазарта. „Това ми е любимата игра. Смея да твърдя, че тя е за умни хора. Не съм играл от 12-13 години и истината е, че ме сърбят ръцете. До 5-6 месеца ще ходя на някои сериозен турнир, даже мисля октомври в Малта да посетя един турнир. Ще се намери кой да ме снима“.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта