4 декември 2024 г., сряда, 17:30 ч / XVIII кръг:
Левски (София) - Локомотив (Пловдив)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:С оглед на назначенията, очаквам и съдийски тесли. Имат да връщат на Локо за резитбата срещу Ботев.
Plovdiv_1926 написа:W84me написа:С оглед на назначенията, очаквам и съдийски тесли. Имат да връщат на Локо за резитбата срещу Ботев.
И да връщат, и да не връщат, не мисля, че имаме футболни аргументи да вземем нещо утре. Най-много колумбиецът отпред да вкара някакъв самостоятелен гол или Митко да измисли нещо. Дано да греша де, ама едва ли.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
metodito написа:Бием и продължава заблудата за Генчев. 3-1.
vvessel написа:metodito написа:Бием и продължава заблудата за Генчев. 3-1.
Последните два мача бихме, но заблуда няма. Всички скочиха на Генчев заради слабата игра, въпреки резултата. Обаче все повече се изумявам как си продължава тъпо и упорито да играе по един и същи начин, въпреки че и на чистачката на Герена и стана ясно, че така не става. Този е третият ни пореден треньор, който демонстрира умопомрачителен инат и въпреки резултатите и представянето си държи на своето.
metodito написа:vvessel написа:metodito написа:Бием и продължава заблудата за Генчев. 3-1.
Последните два мача бихме, но заблуда няма. Всички скочиха на Генчев заради слабата игра, въпреки резултата. Обаче все повече се изумявам как си продължава тъпо и упорито да играе по един и същи начин, въпреки че и на чистачката на Герена и стана ясно, че така не става. Този е третият ни пореден треньор, който демонстрира умопомрачителен инат и въпреки резултатите и представянето си държи на своето.
Относно Стоилов какво визираш? Изборът на лека деветка в лицето на Рики? И поначало концепцията му за деветката? Мен много ме дразни разбирането на Стоилов, че не трябва да има консуматор, за отборното начало. Това е правилен футбол. Но пак ме дразни. Мъри никога не би селектирал човек като Дембеле, вероятно.
Според мен на Мъри точно това му изяде главата при последния му престой. Бяхме импотентни в атака. А си требе ръгач, като Гонзо или Дембеле.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], miro_rz и 289 госта