efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.

Мнениеот 1914.1902 » 02 дек 2024 09:40

Първа професионална лига 2024/25

4 декември 2024 г., сряда, 17:30 ч / XVIII кръг:

Левски (София) - Локомотив (Пловдив)

Изображение Изображение Изображение

Изображение Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ИзображениеНие сме Левски, ние сме Левски, ние сме Левски София!Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.

Мнениеот W84me » 02 дек 2024 10:13

Жал ми е за Локото, но дано ги бием.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 дек 2024 19:39

С оглед на назначенията, очаквам и съдийски тесли. Имат да връщат на Локо за резитбата срещу Ботев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 дек 2024 11:28

Бием и продължава заблудата за Генчев. 3-1.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 03 дек 2024 16:05

W84me написа:С оглед на назначенията, очаквам и съдийски тесли. Имат да връщат на Локо за резитбата срещу Ботев.

И да връщат, и да не връщат, не мисля, че имаме футболни аргументи да вземем нещо утре. Най-много колумбиецът отпред да вкара някакъв самостоятелен гол или Митко да измисли нещо. Дано да греша де, ама едва ли.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 дек 2024 16:28

Plovdiv_1926 написа:
W84me написа:С оглед на назначенията, очаквам и съдийски тесли. Имат да връщат на Локо за резитбата срещу Ботев.

И да връщат, и да не връщат, не мисля, че имаме футболни аргументи да вземем нещо утре. Най-много колумбиецът отпред да вкара някакъв самостоятелен гол или Митко да измисли нещо. Дано да греша де, ама едва ли.

то пък ние сме с едни футболни аргументи - мани, бегай. Кюскане, млатене, здраво в защита и нищо чудно да ни изклатите. А и, без да се обиждаш, мачовете ни с ва в последните години са с много сериозни съмнения за тото - та що да не ни ударите?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 03 дек 2024 18:37

metodito написа:Бием и продължава заблудата за Генчев. 3-1.

Последните два мача бихме, но заблуда няма. Всички скочиха на Генчев заради слабата игра, въпреки резултата. Обаче все повече се изумявам как си продължава тъпо и упорито да играе по един и същи начин, въпреки че и на чистачката на Герена и стана ясно, че така не става. Този е третият ни пореден треньор, който демонстрира умопомрачителен инат и въпреки резултатите и представянето си държи на своето.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 дек 2024 19:55

Мач срещу изпадащ отбор които ще излезе с 6 защитника отзад. Трудно но ще се вземе победата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 дек 2024 09:14

vvessel написа:

Последните два мача бихме, но заблуда няма. Всички скочиха на Генчев заради слабата игра, въпреки резултата. Обаче все повече се изумявам как си продължава тъпо и упорито да играе по един и същи начин, въпреки че и на чистачката на Герена и стана ясно, че така не става. Този е третият ни пореден треньор, който демонстрира умопомрачителен инат и въпреки резултатите и представянето си държи на своето.

Относно Стоилов какво визираш? Изборът на лека деветка в лицето на Рики? И поначало концепцията му за деветката? Мен много ме дразни разбирането на Стоилов, че не трябва да има консуматор, за отборното начало. Това е правилен футбол. Но пак ме дразни. Мъри никога не би селектирал човек като Дембеле, вероятно.
Според мен на Мъри точно това му изяде главата при последния му престой. Бяхме импотентни в атака. А си требе ръгач, като Гонзо или Дембеле.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 дек 2024 09:27

metodito написа:
vvessel написа:

Относно Стоилов какво визираш? Изборът на лека деветка в лицето на Рики? И поначало концепцията му за деветката? Мен много ме дразни разбирането на Стоилов, че не трябва да има консуматор, за отборното начало. Това е правилен футбол. Но пак ме дразни. Мъри никога не би селектирал човек като Дембеле, вероятно.
Според мен на Мъри точно това му изяде главата при последния му престой. Бяхме импотентни в атака. А си требе ръгач, като Гонзо или Дембеле.

Сега си имаме цели двама и то супер класни. Не ти ли харесва ръгача от трета португалска дивизия? Май имало милионни оферти за него. А голмайстора на миналото първенство, какво ще кажеш за него? Двата имат по 5 гола до момента. Супер постижение.

Върни се в “Левски”