Мнениеот vvessel » 08 ное 2024 19:03
Мисля че ако не този, следващия мач Генчев трябва да опита да разнообрази схемата 3-5-2. Иначе е много лесно разгадаем и като гледам последните мачове са го разгадали отдавна. Щом не можем да вкараме гол от игра, значи сме ясни на противника. Аз бих опитал 3-4-3, с две типични крила в нападение, защото футболистите които ги мъчи за халфове, всъщност са си крила, а в средата да сложи двамата опорни халфове, които имаме. Може да изглежда твърде дефанзивно, но реално ще атакуваме с трима като по крилата задължително ще има двама, които да се подсигуряват, вместо халф-бековете нито да са халфове нито да са бекове и да гледаме как Сангаре или Колев тръгват да пробиват по фланга за да центрират незнайно на кого.
Не вярвам Генчев да чете форума и да се плесне по челото с думите - "ее, верно бе", ама ще съм доволен да видя някаква промяна и опит за изненада на противника.
Все още не знам дали нашите хора, които играят за Септември имат клауза да не играят срещу нас. Дано са се сетили да го включат, че бая левскари са се доказвали точно срещу Левски, като един от тях е и Сираков. Не говоря за престоя му в Славия, когато за мен престана да съществува като футболист, а за времето, когато като футболист на Хасково ни заби победен гол. Ако направим списък, сигурно има поне още 10-15 такива които са ни вгорчавали живота, но това е футбола и всички са професионалисти (уж).