Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 май 2024 08:07

Изображение

Пълната програма за контролните срещи на Левски по време на лятната подготовка:

22 юни, събота – 18:30 часа – Левски – Спартак Плевен – „Градски стадион“, Правец

29 юни, събота – 18:30 часа – Левски – Септември – стадион „Георги Аспарухов“

3 юли, сряда – 18:30 часа – Левски – Черно море – „Градски стадион“, Правец

6 юли, събота – 18:30 часа – Левски – Арда – стадион „Георги Аспарухов“

13 юли, събота – 19:00 часа – Левски – Макаби Нетаня – стадион „Георги Аспарухов
Последна промяна от 1914.1902 на 13 юни 2024 15:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот 1914.1902 » 28 май 2024 08:08

„ПФК ЛЕВСКИ“ ПОДПИСА С МАЙКОН

„ПФК Левски“ подписа договор със защитника Майкон Араужо Дос Сантос. Контрактът с бразилския футболист е до 2027 година.

Майкон е роден на 26 април 2000 година в Итабуна (Бразилия). В началото на 2019 г. подписва първия си професионален договор с родния „Сера“ записвайки 51 мача и 3 гола. В средата на 2022 г. преминава под наем в друг местен клуб – „Нова Венеция“, с чийто екип има 35 мача и 1 гол. През лятото на 2023 година облича екипа на друг бразилски клуб – „Витория-ЕС“, където записва 13 мача и вкарва 1 гол. В края на 2023 година преминава в друг клуб от родината му – „Нова Игуасу“, с чийто екип изиграва 15 мача и вкарва 1 гол.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Майкон и му пожелава много победи и щастливи мигове със синята фланелка.

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 май 2024 08:17

Силно се надявам, че тези трансфери са съгласувани със следващия треньор и той е харесал тези играчи, или поне ги е одобрил. Шансовете надеждите ми да се оправдаят са около половин процент.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 май 2024 08:44

Свърши се! Левски се отърва от трансферна издънка

https://topsport.bg/levski/svarshi-se-l ... danka.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 май 2024 08:52

rhaegar написа:Силно се надявам, че тези трансфери са съгласувани със следващия треньор и той е харесал тези играчи, или поне ги е одобрил. Шансовете надеждите ми да се оправдаят са около половин процент.

Този първия трансфер със сигурност не е съгласуван с треньора. Да се надяваме, че останалите ще бъдат! Фактът, че до днес (28-ми май) все още ги няма онези петима нови, които обеща Сираков дава малка надежда, че може би ще оставят треньора да си избере играчите!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 май 2024 09:29

koisa написа:
rhaegar написа:Силно се надявам, че тези трансфери са съгласувани със следващия треньор и той е харесал тези играчи, или поне ги е одобрил. Шансовете надеждите ми да се оправдаят са около половин процент.

Този първия трансфер със сигурност не е съгласуван с треньора. Да се надяваме, че останалите ще бъдат! Фактът, че до днес (28-ми май) все още ги няма онези петима нови, които обеща Сираков дава малка надежда, че може би ще оставят треньора да си избере играчите!

Интересно дали това мотаене няма да ни изиграе лоша шега и провалът следващия сезон пак да го оправдаем с младите и неопитни вратари дето на по 19-20 години все още са деца, липсата на достатъчно дълга резервна скамейка и прочие и прочие
110 години любов!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 май 2024 10:05

Рейнджърс чака Хосе Кордоба днес

Централният защитник Хосе Кордоба е на часове от трансфер в Рейнджърс. В Шотландия отбелязаха, че днес панамецът е очакван за преминаване на медицински изследвания, след което да подпише с клуба.

На Острова отбелязват, че сумата, която ще постъпи на „Герена“, е около 3,2 милиона паунда, или приблизително 7 млн. лева. Това означава, че сделката ще се случи преди участието му на Копа Америка, написа DailyRecord. Представител на Рейнджърс вече се срещна с 22-годишния футболист, като разговор със защитника е провел и мениджърът на отбора Филип Клеман, който му е заявил, че възлага големи очаквания към него. На 5 май Кордоба дори бе на трибуните на стадион „Айброкс“, където е изгледал на живо домакинската победа на сините от Глазгоу с 4:1 над Килмарнък.

Централният защитник изигра последния си мач за Левски при домакинския успех над Лудогорец с 1:0, след който емоционално си взе довиждане с футболистите на терена. Хосе Кордоба беше привлечен през септември 2021 година на „Герена“ от Станимир Стоилов. Панамецът изигра 90 мача за Левски, в които се отчете с 4 асистенции. Освен това се превърна и в национал на своята родина, като сега му предстои участие на Копа Америка, където страната му е в група със САЩ, Уругвай и Боливия.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 май 2024 10:37

След два дни Здравко Димитров ще играе плейоф за влизане в елита на Турция и покрай тази новина отворих да видя как се е представил. Естествено, от статистиката едва ли можем да разберем много, но прави впечатление, че е станал асистент номер едно за отбора си, откакто го преотстъпихме през януари. Има 4 асистенции, колкото в Левски има най-добрият по този показател, ама за целия сезон. Интересно дали не са научили тази муха без глава кога и къде да подава (общо за сезона има 9 асистенции).

Споделям това в тази тема, защото Здравко има още една година договор с нас. Интересно дали можем да му вземем някой лев.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 май 2024 10:47

Дарко Тасевски е уведомил президента на Славия Венци Стефанов, че напуска и се връща в Левски. Там северномакедонецът ще бъде помощник на новия треньор Станислав Генчев.

„Чест прави на Дарко. Дойде, каза ми и това е. Аз няма как да го спра. Така че – правим трансфер на наш треньор в Левски“, коментира босът на „белите“ пред Блиц.

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 28 май 2024 11:02

mikata написа:Свърши се! Левски се отърва от трансферна издънка

https://topsport.bg/levski/svarshi-se-l ... danka.html

Той бил баскетболист, нашите го взели за футболист. За какви скаути говорим :lol:

Върни се в “Левски”