efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Неделя от 17:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Неделя от 17:45

Мнениеот 1914.1902 » 07 мар 2022 08:33

[center]Изображение

Кръг: 23
Дата: 13 март 2022
Начален час: 17:45
Пряко по: Диема Спорт

[rimg]https://media.bgclubs.eu/images/logos/10228.png[/rimg] [rimg]https://media.bgclubs.eu/images/logos/10103.png[/rimg]

Изображение

Изображение[/center]

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Неделя от 17:45

Мнениеот tmanolov » 07 мар 2022 10:52

Тези ще станат като Завод 12 - ще ги закрият, преди да успеем да си оправим статистиката, така както умрелите никога няма да излязат на плюс срещу нас :lol: Отделно вече си им писал за спечелна 11-тата титла :o Не че не са я спечелили на 90%, но все още нищо не е сигурно.

Прогнози не обичам да давам, това е най-неудобният ни съперник, просто защото ни хванаха в най-слабия ни период евър, така че искам добра игра и каквото излезе, такова. И без това купата е по-важна, така че точно в този мач напрежението ни е 0. Всъщност ние и с разпасаната ни команда в първия мач можехме да вземем поне Х, ако Татьовото любезно не им беше подарил един гол с глупостта си. Вярно, и те сега са по-силни, но пък при нас поденът е очеизваден, така че силно представяне в Разград си е очаквано от всички левскари
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 07 мар 2022 15:04

Обикновено ни побеждават заради по класни отделни играчи и редовните ни грешки точно заради липсата на класа
САМО ЛЕВСКИ!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 08 мар 2022 09:50

Надявам се да пуснат виртуални билети и съм сигурен, че ще изкупим повече виртуални, отколкото тези ще съберат по трибуните.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 08 мар 2022 15:27

Мисля, че най-много равен може да измъкнем. Тоя мач е добре да се видим къде сме и Мъри за купата вече да излизаме с нагласата да ги елиминираме, ако можем.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 мар 2022 14:36

Така и не разбрах отпадна ли бройката за ограничение?
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... rad-673337

2300 е трибуната, ще я напълните навярно.
Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 мар 2022 20:00

Blue_Blood84 написа:Мисля, че най-много равен може да измъкнем. Тоя мач е добре да се видим къде сме и Мъри за купата вече да излизаме с нагласата да ги елиминираме, ако можем.

За равният съм съгласен, че е почти илюзорен. Да се види накъде е Левски точно срещу Лудогорец е нереално. Онези са с класи отгоре и дано не се разиграят и отпуснат ,че лошо. :( Много са бързи и технични.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 мар 2022 22:14

Aз пък нямам търпение да дойде неделя, много искам да видя как този Левски ще противостои на Разград и какво ще предложи Мъри насреща. Лошото е, че ключови играчи като Цунами и Краев са наказани, но здраве да е.
На този етап не ме интересува резултата, просто искам да се сборим с най-добрите и да се видим къде сме.
Негрите на рециклираните и архаичната мъка на подлеца от Плоски също не ме интересуваха, нито ме бригаше как ще играят срещу нас, искам да видя какво можем срещу шампиона. Това е големият изпит за нашия млад отбор!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 мар 2022 18:55

Вълчан написа:
Blue_Blood84 написа:Мисля, че най-много равен може да измъкнем. Тоя мач е добре да се видим къде сме и Мъри за купата вече да излизаме с нагласата да ги елиминираме, ако можем.

За равният съм съгласен, че е почти илюзорен. Да се види накъде е Левски точно срещу Лудогорец е нереално. Онези са с класи отгоре и дано не се разиграят и отпуснат ,че лошо. :( Много са бързи и технични.

Чак пък с класи? В подготвителния етап Динамо Киев ги изтряска с 4:1, а ние реално въпреки песимистичните очаквания направихме Х с украинците и ги изпуснахме. И то в края на подготовката им.
Ако съдията беше друг и нямаше подсигуряване с придворния Кабак бих заложил на Х. Сега обаче като са с 14 играчи знае ли човек?

Върни се в “Левски”