Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Припоци, кога ще теглят жребия ви за ЕКТ? :) :) :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:Припоци, кога ще теглят жребия ви за ЕКТ? :) :) :)
С говедата сме в един ден!
Абе, ще махат ли тирето от Тирето, какво разправя пропагандата? Тази година кой ще се заема лично с осмия опит? :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Една минута след вашия...!
В една урна сме.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- delqnski47
- Контакти:
Ся гледам програмата, падаме се домакини в един ден. Дано не станат ексцесии нещо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:realno написа:Припоци, кога ще теглят жребия ви за ЕКТ? :) :) :)
Ся гледам програмата, падаме се домакини в един ден. Дано не станат ексцесии нещо.
Къде сте домакини?
Знае ли се вече?
ugly bug написа:realno написа:Припоци, кога ще теглят жребия ви за ЕКТ? :) :) :)
Една минута след вашия...!
В една урна сме.
В урната на предупредените от Уефа е само тере фондацията
САМО ЛЕВСКИ!
miro_rz написа:Викам да се насладим на еврото, ще се храним след него.
Финал Полша - Швейцария добре ще ни се отрази финансово.