moryak68 написа:Виж сега колега, рядко влизам в този форум, но ти си поредния син манипулатор, който се опитва да оправдае неможенето на най-великия отбор, който някога е съществувал на планетата Земя. Затова съм длъжен да се включа и да уточня, че след направения ремонт на стадион Тича, тревното покритие е може би в топ 3 на терените в БГ. Освен това, преди АБСОЛЮТНО всеки мач, след разгрявката и преди да излязат отборите, терена се полива за около 2-3 минути, за да не е твърд. Това между впрочем е световна практика, капиш? И стига сте се оправдали с терена, който на всичкото отгоре, бил причина за контузиите на двама ваши играчи. Първо Холмар се самоконтузи в опит да отнеме топка, а при Горанов ситуацията е по скоро в някое единоборство.
В хода на мача, нямаше момент в който да сте ни надиграли и да, в два случая шанса беше на наша страна, в последната минута и при пропуска на Нашименто.
Това е, не смятам, че нашия отбор е по-добър от вашия, но просто в този мач момчетата играха на 100% от възможностите си.
В събота сте длъжни да биете, но повярвайте ми, никак няма да ви е лесно.
Да, световна практика е да се полива терена, за да върви топката по-добре. Не е световна практика, обаче, да се
наводнява и следователно футболистите ни да се подхлъзват през 10-15 секунди при всеки опит за спринт, удар или подаване на топката. А вратарят ни дори да не успее да се хвърли да спаси елементарна топка. Странно защо не съм видял футболистите на нито един отбор от Европа да се хлъзгат като ненормални по терена след такова поливане? На какво го отдаваш това при нас? На това, че са играли с обувки за зала или на некачествени бутонки след като не е от вашия прекрасен терен? Или просто някакво съвпадение, че единственото място, на което се е случило това за момента е при вас. В топ 3 може да е, когато не го унищожавате умишлено. Айде, моля ти се не ми говори глупости за световни практики и т. н., че се излагаш...