Как заобичахте "Левски" и защо ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Как заобичахте "Левски" и защо ?

Мнениеот veni__85 » 31 юли 2016 22:55

Пускам тази тема , защото ми е много интересно как съфорумниците са станали фенове на най-обичния от мен отбор.Първо ще помоля феновете на ЦСКА да не пишат тук!

Лично аз станах фен на Левски след един мач който се играеше 23.09.1994, това беше първото дерби което аз гледах. Тогава бях на 9 години и колкото и смешно да звучи си казах, че който победи него ще подкрепям. От тогава съм фен на Левски и не съжалявам.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Как заобичахте "Левски" и защо ?

Мнениеот W84me » 31 юли 2016 22:59

От баща ми. Първия мач на Левски, който помня е 5:0 през 1998 година.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 31 юли 2016 23:04

veni__85 написа:Пускам тази тема , защото ми е много интересно как съфорумниците са станали фенове на най-обичния от мен отбор.Първо ще помоля феновете на ЦСКА да не пишат тук!

Лично аз станах фен на Левски след един мач който се играеше 23.09.1994, това беше първото дерби което аз гледах. Тогава бях на 9 години и колкото и смешно да звучи си казах, че който победи него ще подкрепям. От тогава съм фен на Левски и не съжалявам.

ама чакай! по интересно е защо ти трябва да избираш м/у Левски и ЦСКА а не Спартак Плевен
ей по този въпрос ако можеш да кажеш нещичко

иначе тези които живеят в София са ясни, по интересни са другите , и най вече тези от Варна, Бургас ( неказвам Пловдив щото там са много малко родените в Пловдив де)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 31 юли 2016 23:13

bnborisov1 написа:
veni__85 написа:Пускам тази тема , защото ми е много интересно как съфорумниците са станали фенове на най-обичния от мен отбор.Първо ще помоля феновете на ЦСКА да не пишат тук!

ама чакай! по интересно е защо ти трябва да избираш м/у Левски и ЦСКА а не Спартак Плевен
ей по този въпрос ако можеш да кажеш нещичко

иначе тези които живеят в София са ясни, по интересни са другите , и най вече тези от Варна, Бургас ( неказвам Пловдив щото там са много малко родените в Пловдив де)

Ми защото така, това, че са съм родил в Плевен не означава, че не подкрепям Спартак, просто има разлика да подкрепяш даден отбор и да го обичаш.
Винаги съм се радвал на победите на Спартак, дори когато нямам възможност да пътувам за мач на Левски и Спартак е домакин си гледам мача в Плевен. Просто когато гледам мач на Левски вътрешно се чувствам все едно играе националният отбор.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 юли 2016 23:15

От малък съм си левскарче , някъде от 6 годишен .
Баща ми ме запали по тима .
Ходих на няколко мача от купата на Уефа през 2005/06 и се запалих още повече , заради синята приказка .
Дано отново преживея подобни мигове с отбора , пожелавам го на всеки един фен . :)
Много се радвам , че съм фен на този тим .

Само Левски !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 юли 2016 23:19

Трето поколение левскар съм .При мен е наследствено .Първия мач който си спомням е един финал за Купата на националния срещу Пирин през 1992 .Тогава бием с 1:0 .

KellyB

Мнениеот KellyB » 31 юли 2016 23:34

Явно се раждаш с "Левски" в сърцето...
Нямам спомен кога за пръв път съм заобичал "сините", но първите ми спомени са '66-'67 година, когато и бях и на живо на мач в Русе Дунав-Левски 1:2. Стадиона беше препълнен още по обяд, въпреки че мача започна в 17.30. Тогава видях и Гунди за пръв път на живо, след няколко години и последният му гол на "Ивайло" в Търново.
Следват европейските мачове през 70-те, незабравимия двубой с Барселона 5:4, "Синята приказка" 2006....

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 31 юли 2016 23:44

Левскар съм от както се помня. За това са "виновни" братята ми. Баща ми беше от Славия. Опитваше се да ме направи славист..... но сърцето друго говореше :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 юли 2016 23:55

От , дядо ми ( мека му пръст, който до сетният си дъх ходеше на Герена ) и баща ми , а и целият квартал преди беше син и за цвят имаше един славист .... демек съм си родено , левскарче :)
Първият мач не си спомням , че от бебе са ме влачили по стадионите ... иначе беше страхотия след мача с Ференцварош .... онези лудите от Унгария а и Левски - Милан няколко години преди това .
Ах , колко е хубаво да си ЛЕВСКАР ... ЛЕВСКИ Е РЕЛИГИЯ !!!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2016 00:14

Може да се каже, че съм трето-четвърто поколение левскар. Баща ми е левскар, но никога не е избирал вместо мен и братята ми. Остави ни сами да изберем за кой отбор да сме и затова единия избра грешния път към червената страна. :mrgreen: За щастие сега не подкрепя ГМО-то на Ганчев. Помня, че когато си избрах Левски беше на един международен мач и нашите биха. Тогава поисках от баща ми да ме заведе на следващия домакински мач и така...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”