Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Tatone
Контакти:

Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Мнениеот Tatone » 11 май 2016 12:38

Моля модераторите ( за първи път го правя ), изтрийте тази тема както правите със всички други които пиша за Левски утре. Моля ви. Имам нужда да чета това което съм написал поне днес! Това е моята мъка и ако ви цапам форума, извинявайте! Благодаря ви предварително

Често пиша тук в този форум за моят любим Левски. Почти винаги това което съм написал или веднага се изтрива или се премества някъде, там където отиват всичките ни сълзи - на вятъра. Пиша за Левски и днес. Пиша и плача отново. Не с истински сълзи, капещи от сините ми очи. Плаче ми сърцето с кървави сълзи, такива каквито пускат само онези истинските хора, за който любимият отбор не е просто плакат на единадесет приклекнали за снимка играчи на детската стена а е нещо много повече. Пиша в опит да накарам себе си да повярва, че има път, въпреки че в мрака на посредствеността, следите му се губят. Днес ми е особено мъчно. Разглеждах снимки от едно време а с тях дойдоха и спомените. Майка ми гледаше снимките с мен и започна да ми разказва как през далечната 69-та е направила голямата грешка да помоли Гунди да я закара със същата злополучна Алфа на балът и.
"Никой не ме видя - разказва ми тя - всички наобиколиха Гунди и ме избутаха настрана и никой не видя кога и с кой пристигнах"
Аз все още не съм бил роден но усещам в погледа на хората живели тогава, че Левски е бил голям отбор. Всеки път щом заговоря на някой по-възрастен за Гунди, Котков, Сашо Костов, Соколов, Жечев ... всеки път щом върна хората в тези времена, виждам как погледа им се променя, как става по-бистър и по-жив. Хубави спомени.
Аз съм роден през 70-те години на миналият век и съм отраснал с едни от най-великите сини играчи. Гибона, Ники Илиев, Емо Спасов, Коев, Емо Велев, Наско Сираков, Боби Михайлов ... Велики играчи. Нещо малко не им стигна да направят поне това което направиха червените през тези години в Европа но и без тези успехи за мен това беше моят Левски. Левски който винаги побеждаваше (разбира се сме падали но красиво). Левски от който всички се страхуваха. Левски който като поведе с 2:0 на Герена през първото полувреме в края е победил поне с 5 гола разлика.
След тези красиви години, дойдоха още по-красиви. 90-те години бяха времето на Левски. Нямаше отбор в тази малка държава който да не е бил разгромяван с огромна разлика. Нямаше такъв. Велики мачове. Велик отбор. Това беше Левски. Кайзера, Илиян Илиев, Хубчев, Цветанов, Златко Янков, Боримиров и пак Наско Сираков. Какъв играч. Не съм гледал Гунди на живо за което съжалявам искрено, но за сметка на това съм късметлия, че видях цялата кариера на великият син нападател Наско Сираков. След Гунди, няма по-голям от Наско. Мое мнение. Може и да не сте съгласни.

.... тъжно ми е! Днес е 11. Май 2016г. Левски от моите спомени умря преди години. Уби го един прост човек. Не. Убиха го няколко прости човечета ,който въпреки хората успяха да сринат най-добрият Български отбор през последните 10 години на старият и първите 5-6 години на новият век. Вчера за поред път сърцето ми прокапа с кървави капки. Няма значение, дали се обиграва отбора, дали всичко е решено в първенството, дали вали сняг или дъжд. Нищо няма значение, нищо не може да оправдае това което се случва. Моят Левски за който ви споменах по-горе губеше с 0:2 на но на края беше победител. Днес, това което са облекли със сините фланели, това не е Левски. Най-отпред стоят хора за който Левски не е важен. Ако беше важен нямаше да позволят вече повече от 5 години отборът да крачи в посредствеността ...

"...опитват се с ЛЕВСКИ да крачат

....... и крачат но ЛЕВСКИ лети!"

Времето тече а Левски става все по-слаб и по-слаб. Остави силата на играчите. Помните ли Легендата. Той е доказателство за силата на синият дух. Сега играчите дори са по-добри от него но ... няма го вече левскарският несломим дух на победител. Герена вече не плаши никой. Идват с високо вдигната глава и си отиват също толкова горди. Всички. Ще ни смачкат, ще ни бият, ще ни ... Когато Левски беше Левски, цесекарите излизаха на терена със страхливи погледи и се молеха да паднат с по-малко. Сега е точно обратното. Редят се загуба след загуба от ЦСКА а човечетата, командирите стоят спокойно и ми обясняват колко им е трудно. Като ви е трудно - айде чао! Не може 5 години да ти е трудно но ти да си седиш и да се мъчиш!!! Има нещо гнило тук!. Не може да си толкова години начело на най-големият отбор на България, да те е бил всеки, да нямаш от години победа над ЦСКА, да си спечелил няколко втори места и да ми обясняваш колко много работа си свършил. Слаба работа господа. Слаба работа Гонзо! Не ставаш. НЕ е виновен Стойчо, че си го довел. Не е виновен Илиян Илиев, легенда която е дала много повече на Левски от теб. Изгони го като боклук. И него и Боримиров и Наско Сираков и всеки истински Левскар. Стига толкова! Гонзо - ВЪРВИ СИ! Махай се от Левски защото вече отборът е на нивото на Пирин и Монтана. Не стой повече на кормилото защото надолу има още път а той е по-тъжен и срамен и от това което ни причини досега. Не знам по-каква причина те търпим толкова много години. Никой не е бил толкова посредствен толкова много време в Левски. Ти си за рекордите на Гинес. Бъди поне веднъж левскар Гонзо!!! МОЛЯ ТЕ! ВЪРВИ СИ! Моля те, като Левскар на Левскар. Ако обичаш този отбор поне малко. Махни се и повече никога не се връщай като капитан на този кораб. Идвай, гледай. Ти си голям син футболист. Стига ти това признание. За другото просто не ставаш.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Искам да ви кажа колко много ми тежи!!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 май 2016 12:49

Tatone, замезвай повече, моето момче!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ico49
Контакти:

Мнениеот ico49 » 11 май 2016 12:51

Аре бе оставете гонзо на миро ходи питай Минев и Сашо как играха отзад кво ви е виновен все гонзо бе псевдолевскарии цяло година само гонзо гонзо едно време му целувах те гъза сега го плюете псевдолевскари скапани.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 11 май 2016 12:52

продадохте се на Пеевски и ДПС ,ето там ви е проблема,много добре го знаете това нещо и няма нужда да плачете!!!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 май 2016 12:55

Tatone написа:Моля модераторите ( за първи път го правя ), изтрийте тази тема както правите със всички други които пиша за Левски утре. Моля ви. Имам нужда да чета това което съм написал поне днес! Това е моята мъка и ако ви цапам форума, извинявайте! Благодаря ви предварително

Често пиша тук в този форум за моят любим Левски. Почти винаги това което съм написал или веднага се изтрива или се премества някъде, там където отиват всичките ни сълзи - на вятъра. Пиша за Левски и днес. Пиша и плача отново. Не с истински сълзи, капещи от сините ми очи. Плаче ми сърцето с кървави сълзи, такива каквито пускат само онези истинските хора, за който любимият отбор не е просто плакат на единадесет приклекнали за снимка играчи на детската стена а е нещо много повече. Пиша в опит да накарам себе си да повярва, че има път, въпреки че в мрака на посредствеността, следите му се губят. Днес ми е особено мъчно. Разглеждах снимки от едно време а с тях дойдоха и спомените. Майка ми гледаше снимките с мен и започна да ми разказва как през далечната 69-та е направила голямата грешка да помоли Гунди да я закара със същата злополучна Алфа на балът и.
"Никой не ме видя - разказва ми тя - всички наобиколиха Гунди и ме избутаха настрана и никой не видя кога и с кой пристигнах"
Аз все още не съм бил роден но усещам в погледа на хората живели тогава, че Левски е бил голям отбор. Всеки път щом заговоря на някой по-възрастен за Гунди, Котков, Сашо Костов, Соколов, Жечев ... всеки път щом върна хората в тези времена, виждам как погледа им се променя, как става по-бистър и по-жив. Хубави спомени.
Аз съм роден през 70-те години на миналият век и съм отраснал с едни от най-великите сини играчи. Гибона, Ники Илиев, Емо Спасов, Коев, Емо Велев, Наско Сираков, Боби Михайлов ... Велики играчи. Нещо малко не им стигна да направят поне това което направиха червените през тези години в Европа но и без тези успехи за мен това беше моят Левски. Левски който винаги побеждаваше (разбира се сме падали но красиво). Левски от който всички се страхуваха. Левски който като поведе с 2:0 на Герена през първото полувреме в края е победил поне с 5 гола разлика.
След тези красиви години, дойдоха още по-красиви. 90-те години бяха времето на Левски. Нямаше отбор в тази малка държава който да не е бил разгромяван с огромна разлика. Нямаше такъв. Велики мачове. Велик отбор. Това беше Левски. Кайзера, Илиян Илиев, Хубчев, Цветанов, Златко Янков, Боримиров и пак Наско Сираков. Какъв играч. Не съм гледал Гунди на живо за което съжалявам искрено, но за сметка на това съм късметлия, че видях цялата кариера на великият син нападател Наско Сираков. След Гунди, няма по-голям от Наско. Мое мнение. Може и да не сте съгласни.

.... тъжно ми е! Днес е 11. Май 2016г. Левски от моите спомени умря преди години. Уби го един прост човек. Не. Убиха го няколко прости човечета ,който въпреки хората успяха да сринат най-добрият Български отбор през последните 10 години на старият и първите 5-6 години на новият век. Вчера за поред път сърцето ми прокапа с кървави капки. Няма значение, дали се обиграва отбора, дали всичко е решено в първенството, дали вали сняг или дъжд. Нищо няма значение, нищо не може да оправдае това което се случва. Моят Левски за който ви споменах по-горе губеше с 0:2 на но на края беше победител. Днес, това което са облекли със сините фланели, това не е Левски. Най-отпред стоят хора за който Левски не е важен. Ако беше важен нямаше да позволят вече повече от 5 години отборът да крачи в посредствеността ...

"...опитват се с ЛЕВСКИ да крачат

....... и крачат но ЛЕВСКИ лети!"

Времето тече а Левски става все по-слаб и по-слаб. Остави силата на играчите. Помните ли Легендата. Той е доказателство за силата на синият дух. Сега играчите дори са по-добри от него но ... няма го вече левскарският несломим дух на победител. Герена вече не плаши никой. Идват с високо вдигната глава и си отиват също толкова горди. Всички. Ще ни смачкат, ще ни бият, ще ни ... Когато Левски беше Левски, цесекарите излизаха на терена със страхливи погледи и се молеха да паднат с по-малко. Сега е точно обратното. Редят се загуба след загуба от ЦСКА а човечетата, командирите стоят спокойно и ми обясняват колко им е трудно. Като ви е трудно - айде чао! Не може 5 години да ти е трудно но ти да си седиш и да се мъчиш!!! Има нещо гнило тук!. Не може да си толкова години начело на най-големият отбор на България, да те е бил всеки, да нямаш от години победа над ЦСКА, да си спечелил няколко втори места и да ми обясняваш колко много работа си свършил. Слаба работа господа. Слаба работа Гонзо! Не ставаш. НЕ е виновен Стойчо, че си го довел. Не е виновен Илиян Илиев, легенда която е дала много повече на Левски от теб. Изгони го като боклук. И него и Боримиров и Наско Сираков и всеки истински Левскар. Стига толкова! Гонзо - ВЪРВИ СИ! Махай се от Левски защото вече отборът е на нивото на Пирин и Монтана. Не стой повече на кормилото защото надолу има още път а той е по-тъжен и срамен и от това което ни причини досега. Не знам по-каква причина те търпим толкова много години. Никой не е бил толкова посредствен толкова много време в Левски. Ти си за рекордите на Гинес. Бъди поне веднъж левскар Гонзо!!! МОЛЯ ТЕ! ВЪРВИ СИ! Моля те, като Левскар на Левскар. Ако обичаш този отбор поне малко. Махни се и повече никога не се връщай като капитан на този кораб. Идвай, гледай. Ти си голям син футболист. Стига ти това признание. За другото просто не ставаш.

Много силен текст,уважение за което,но мисля че е време нормалните левскари да попитате тръста и фенклуба,какво правят в УС и те коректив на управлението на клуба ли са или част от управляващите,каква е тази договорка по 1лв. от билет и какво значи спонсора на отбора да ти превежда по 120 хил.лв. на година за да си подкрепяш отбора.След мач като снощния от трибуните трябваше да се чуе някаква реакция.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 май 2016 12:57

Разбирам те, но моят съвет е - не драматизирай толкова! Онези романтични времена никога няма да се върнат. Според моето виждане отборът върви в правилна посока и нещата макар и бавно ще се подобряват. В днешно време нещата са свързани с много пара, а в Левски въпреки цивренето на някой наши приятелки, парите не са в изобилието което трябва да бъдат за да се постигат желаните от нас резултати. Колкото по-скоро осъзнаем реалността в която живеем, толкова по-малко ще ни тежи. Не може да очакваме, че само заради едното име и славните традиции в миналото ще мачкаме всички наред. Обвинявате Стойчо и Гонзо, но ако така лесно с трици се ловяха маймуни, то те би трябвало да могат да постигнат търсените от вас резултати с който и да било отбор. Защо Стойчо достигна до 1/8 финал в ЛЕ с Лудогорец, а не го направи с Миньор или Монтана? Именно защото са от значение и условията при които работиш, възможностите с които разполага клуба. Да случва се понякога малки отбори с по-скромни възможности да напрват някой фурор както стана тази година с Лестър, но това са изключително редки случай и са в резултат на редица благоприятни за тях обстоятелства.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 11 май 2016 12:58

ico49 написа:Аре бе оставете гонзо на миро ходи питай Минев и Сашо как играха отзад кво ви е виновен все гонзо бе псевдолевскарии цяло година само гонзо гонзо едно време му целувах те гъза сега го плюете псевдолевскари скапани.

Кой води играчите в Левски. Баба ми или Гонзо? Аз си мислих че е Гонзо? Кой води треньорите в Левски? Майка ти или Гонзо? Пак си мисля че е Гонзо?

Що пишеш просто да покажеш колко ти е трудно да мислиш? Аз не помня да съм целувал гъза на Гонзо? На Наско, да! Заслужава си!! На Гозно не. Не ставаш момче. От глупостите ти най-много по-тъп да станеш.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 11 май 2016 13:01

джони написа:продадохте се на Пеевски и ДПС ,ето там ви е проблема,много добре го знаете това нещо и няма нужда да плачете!!!

Аз нищо не съм продавал. Никой не ме допуска да продам. От мен искат само кинти. Дай 100 бона, дай 200 бона. Ти не си Левскар ако не дадеш кинти. Това е последните години. Какво да съм продавал и на кой? Левски беше голям отбор преди да дойде да управлява Батков. После той доведе Гозно и мъката започна.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 май 2016 13:05

Почти съм сигурен, че Гонзо няма да остане след края на сезона и почти съм сигурен, че Наско ще го замени. Едва ли е случайно присъствието му на Герена в последните няколко мача. А дали Стойчо ще остане, това вероятно Наско ще решава, освен ако Стойчо не прояви солидарност с Гонзо и не реши сам да си тръгне с него.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 11 май 2016 13:06

Автора на темата, много емоционално наистина. Ама не си ли свикнал вече? Не живиш лш в България? Ами снощи на Левски беше наредено да легне на локо и те изпълняваха. И не го е наредил Гонзо добър или лош, нито Стоев, ами тези дето са уж шефове. И които един простак който сега управлява и държавата спусна за параван. И този същия простак управлява Левски по същия начин както държавата. Лошо. И колкото и пари да дава, тя работата само с пари не става. А що се отнася до Гонзо, той все някога ще се махне от Левски, но и все някога ще му дойде акъла, че го употребяват и новите като Батков. А Стойчо Стоев ще последва съдбата на Мъри, Кокала, Ясен Петров, Илиян и др. Ще бъде изритан и цялата вина ще бъде стоварена върху него. Въпраки, че той направи нещо което поне прилича на отбор. Но за него може би няма да съжаляват т.нар.фенове защото той не е левскар по произход. Това обаче не оправдава отношението към него, защото този т.нар.страхливец закара Лудогорец на осминафинал в ЛЕ и отстрани Лацио. При това с добър футбол. Той ще си намери по-добра работа, ти не бери грижа за него. Някой ден България ще бъде управлявана от нормални хора.И всичко ще ни е наред, Левски също. Сега се радвай, че поне беше построено нещо ново. Нарежи си салатка, пийни ракийка, гледай ШЛ, ЛЕ, ЕП и първенствата където се играе истински футбол по телевизията и се забалявай. А за Левски не бери грижа. Този отбор е преживял комунизма и всякакави извращуния, та няма как да бъде затрит от посткомунистическата пародия. Един ден отново ще радва, ако не нас то някое следващо поколение левскари, но докато го има света ще има и Левски и сини фенове. Така че не унивай. Кураж!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”