Президентът на баскетболния "Левски" Константин Папазов заяви, че тимът отново ще е в тежка финансова ситуация след Нова година. В началото на 2015 "сините" фенове се събраха в зала "Арена Армеец", за да помогнат на закъсалото дружество. Събраните средства бяха достатъчни за довършването на сезона, но през лятото се наложи клуба да се пререгистрира заради големи задължения.
"На този етап съвсем сам се боря да го има този отбор и всички средства, които осигурявам, са лични. Не знам докога ще издържа, но вярвам, че ще се намери спонсор. Имаме млад и перспективен отбор и съм сигурен, че момчетата, които в момента са в „Левски“, след години ще са най-добрите играчи на България. Обещал съм си да не взимам чужденци през следващите 3 години и се надявам да удържа на това си обещание към себе си. Дотук а издържах отбора, но средствата ми свършиха. Ако трябва ще взимам заеми, но това не е решение. Все още обаче имам сили да се боря, както винаги съм правел, и ще продължавам да търся начини този отбор да продължи да съществува и да се развива."
цялото интервю е на http://kmeta.bg
Тити: Парите ми свършиха, "Левски" се нуждае от спонсор
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Тити: Парите ми свършиха, "Левски" се нуждае от спонсор
ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Re: Тити: Парите ми свършиха, "Левски" се нуждае от спонсор
todorov написа:Няма проблем. Догодина лятато фалит на клуба и от есен с песен Левски 2016 отново във висшата баскетлига.
То тази баскетлига скоро ще остане с 5-6 отбора и вече трябва да стане с аматьорски статут и да играят училищни отбори.
А номера с фалита вече няма да стане. Кой ще даде заеми на футболен или баскетболен отбор, като знае че ще фалира, после ще регистрира ново дружество и изгарят парите.
Тити да не реве ми да ходи при Бойко да търси пари. Щото това което Тити прави не е малко но не е и нищо особено, дори прави отбора на брашнен чувал да ни бият като волейбоолният мъжки Левски като тъпан на сватба, то тва ако е за гордост.... И вината е негова а не на момчетата, те толкова си могат!!!
Що сте ме изтрили, рев, рев, рев...
Ами пишете нормално без да изливате злоба и комплекс насъбрани далеч от А група и няма да ви трият. Щом са ви изтрити коментарите значи има за какво.

Ами пишете нормално без да изливате злоба и комплекс насъбрани далеч от А група и няма да ви трият. Щом са ви изтрити коментарите значи има за какво.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Тоя още един ли отбор ще фалира ? Нека първо върне последните 12 милиона на държавата , а после да реве за още !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Old_death на 29 Дек 2015 19:14
Тоя още един ли отбор ще фалира ? Нека първо върне последните 12 милиона на държавата , а после да реве за още !
Хе хе...намерил се кой да дава съвети...Я погледни във вашето канче първо и тогава давай съвети

Е не се оплаквайте де...все пак далечна Америка гледам ще помага и на вас 

- Лимонадения Джо
- Контакти:
Old_death написа:Тоя още един ли отбор ще фалира ? Нека първо върне последните 12 милиона на държавата , а после да реве за още !
Нека първо трите дружества БК ЦСКА, ПБК ЦСКА и ПБК ЦСКА 2007 да върнат своите задължения. Те са много по- стари. Или може да ги върне четвъртото ОБК ЦСКА, или пък петото ЦСКА на Микулаш.
Нека някой от спонсорите на ФК-то да дава и на БК-то .
Кой Левски? Истинският Левски или Левски 2014/15 ?