Днес на този ден преди 21 години ЛЕВСКИ разгроми розовата дружина с култовия резултат 7:1...
За тези, които помнят и за тези, които не са били родени:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_mB4_MDes3I[/youtube]
В мача ЛЕВСКИ гостува, а стадион Васил Левски е меко казано пълен... до един момент, в който част от феновете напускат видимо унизени, а другите им пеят "Довиждане"....
Един незабравим спомен
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Един незабравим спомен
Аз мога да се похваля,че бях на този мач.Това беше първото ми дерби което гледах на живо,наистина незабравим спомен.
Честито ЛЕВСКАРИ.
Честито ЛЕВСКАРИ.
Видяхте ли как при пълен стадион (по онова време В. Левски събираше 60000 зрители) секторите А, Б и В бяха в синьо, подкрепяха Левски и останаха до края на мача. Нека настоящите гелосани, татуирани и епилирани госпожички се позаинтересуват как се пълни такъв стадион.
Стадионът не беше пълен, имаше около 25-30 000. Резултатът беше донякъде очакван. Тръгнахме за мача, очаквайки убедителна победа, разбира се без да мислим, че ще се подобри рекорда, но по време на самия мач, вече всички усещаха, че това е възможно да стане. И сега като гледам на запис се убеждавам какъв играч беше Наско Сираков (не само този мач, но и други дерби мачове, щото записите показват някои детайли по-добре)
Аз бях тогава в казармата и заради неприятен инцидент не отидохме на мач... Гледахме го обаче по телевизията и си спомням, че червените фенове плакаха, а ние празнувахме яко в кръчмата

- Заклет Левскар
wilge написа:Видяхте ли как при пълен стадион (по онова време В. Левски събираше 60000 зрители) секторите А, Б и В бяха в синьо, подкрепяха Левски и останаха до края на мача. Нека настоящите гелосани, татуирани и епилирани госпожички се позаинтересуват как се пълни такъв стадион.
Забелязахте ли, че още в началото техния сектор не беше пълен?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Епичеееееен! 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- CSKA_1948_
- Контакти:
Интересното е че на същата дата, но в друга година ние ви бием с 5:0 

Велик момент в синята история .
Горд съм , че съм Левскар .

- Заклет Левскар
Тогава беше ясно, че ще ги пердашим. Все пак, друг отбор ни беше конкурент за титлата. Пак от София. Месец по-късно те пък го отнесоха с Осъм на нула.
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН