Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ЗА или ПРОТИВ Георги Иванов

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Мнениеот 1977 » 01 юли 2015 11:58

Здравейте,

Като член на тръста бих искал да поставя въпроса във форума (моля само членове на тръста да пишат) ЗА или ПРОТИВ Георги Иванов.
Поставям темата защото вече официално се дискутира неговата фигура (има анкета чиято цел е да му бъде гласуван вот на доверие)

Аз гласувах ПРОТИВ като причините са всеизвестни.....
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

rockman
Контакти:

Re: Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Мнениеот rockman » 01 юли 2015 12:28

Не съм член на Тръста, но не може да ме ограничава никой да имам мнение и да го изказвам на глас.
Гонзо има място само на трибуната с останалите легенди на Левски.
Твърдо съм против да е в администрацията в каквото и да е качество - Спортен, Административен, Скаут или каквото и да е.
За това ми мнение бях изгонен от друг форум, от едни късогледи модератори.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 юли 2015 12:31

rockman написа:Не съм член на Тръста, но не може да ме ограничава никой да имам мнение и да го изказвам на глас.
Твърдо съм против да е в администрацията в каквото и да е качество - Спортен, Административен, Скаут или каквото и да е.

Напълно подкрепям написаното!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2015 12:36

modor написа:
rockman написа:Не съм член на Тръста, но не може да ме ограничава никой да имам мнение и да го изказвам на глас.

Напълно подкрепям написаното!

Аз също. Левски трябва да наеме мениджър-професионалист от Англия или Холандия. В този ред на мисли Гонзо трябва да сдаде поста.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

chiphead
Контакти:

Re: Анкета| Тръст Синя България(за или против Гонзо)

Мнениеот chiphead » 01 юли 2015 12:39

1977 написа:Здравейте,

Като член на тръста бих искал да поставя въпроса във форума (моля само членове на тръста да пишат) ЗА или ПРОТИВ Георги Иванов.
Поставям темата защото вече официално се дискутира неговата фигура (има анкета чиято цел е да му бъде гласуван вот на доверие)

Аз гласувах ПРОТИВ като причините са всеизвестни.....

Колега, помолете Тръста да ви пусне един форум във сайта ви - само за членове (не е ососбено трудно). Тука, нали ти е ясно, че ще се изредят всички не-тръстови, не-левскари, тролове и т.н., и даже и анкетата няма да е само за членове на Тръста :)

Успех с Анкетата (аз - няма да гласувам)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юли 2015 12:48

chiphead написа:...Колега, помолете Тръста да ви пусне един форум във сайта ви - само за членове (не е особено трудно). Тука, нали ти е ясно, че ще се изредят всички не-тръстови, не-левскари, тролове и т.н., и даже и анкетата няма да е само за членове на Тръста :)

+1 :) Напълно съм съгласен. Мястото на анкетата определено не е в този форум, а дребният факт, че утре Гонзо има рожден ден я прави за мен меко казано (поне сега) неуместна... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 13:02

Аз съм против! Обясних в групата на Членовете на Тръста във ФБ защо.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 юли 2015 13:04

Като не сме в Тръста, не сме хора ли, че нещо не доразбрах?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 юли 2015 13:07

Captain Stottlemeyer написа:
chiphead написа:...Колега, помолете Тръста да ви пусне един форум във сайта ви - само за членове (не е особено трудно). Тука, нали ти е ясно, че ще се изредят всички не-тръстови, не-левскари, тролове и т.н., и даже и анкетата няма да е само за членове на Тръста :)

+1 :) Напълно съм съгласен. Мястото на анкетата определено не е в този форум, а дребният факт, че утре Гонзо има рожден ден я прави за мен меко казано (поне сега) неуместна... 8-)

Един момент. Редно е да се чуе мнението и на другите сини прослойки, че после да няма мнения от типа на "Тръста що си мисли, че говори от името на всички" :idea:
Нека всеки син брат и сестра, без значени от възраст, членство и местожителство, да си каже свободно мнението и ако има желание - да се аргументрира.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 01 юли 2015 13:11

TristaNNN написа:
Captain Stottlemeyer написа:

Един момент. Редно е да се чуе мнението и на другите сини прослойки, че после да няма мнения от типа на "Тръста що си мисли, че говори от името на всички" :idea:
Нека всеки син брат и сестра, без значени от възраст, членство и местожителство, да си каже свободно мнението и ако има желание - да се аргументрира.

Едим момент - и от мен. Автора пуска тема във общ форум и иска да ограничи пишещите по някакъв критерий, което - няма как да стане, естествено :) В случая дадох някакво предложение, което е единственото работещо в дадения случай - да не ме разберете неправилно.

:)

Върни се в “Левски”