Ръководството на ПФК Левски изразява своето възмущение относно отсъжданията на страничния съдия Драгомир Милев по време на двубоя с Локомотив Пловдив от XII-я кръг на А група.
Във въпросната среща бяха отсъдени две несъществуващи засади в ключови за крайния изход на срещата ситуации. Твърдение, което бе потвърдено и от многократните видео повторения на телевизиите. Не знаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения в ущърб на клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК Левски.
Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС, прилежащите му комисии и всички отбори в А група с призив за феърплей. ПФК Левски апелира съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори.
Ръководство на ПФК Левски“
Левски с призив към БФС за феърплей
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски с призив към БФС за феърплей
Крайно време беше отговорните фактори в ФК Левски да подсетят СИНЬОТО БФС за феърплея.
Има един старши треньор след всеки мач да вие като куче пред месарница от съдиите .....
Има един старши треньор след всеки мач да вие като куче пред месарница от съдиите .....

Последна промяна от balef на 20 окт 2014 16:45, променено общо 1 път.
- metodito
- Контакти:
Декларации-мекларации. Официална жалба внесли ли са, на мен това ми е по-интересно.
metodito написа:Декларации-мекларации. Официална жалба внесли ли са, на мен това ми е по-интересно.
И кото има жалба какво от това ?
Много добра позиция, без женски хленч, просто напомняне, че правилата са, за да се спазват!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
То на почти всеки мач има осъдени несъществуващи засади, както и немаркиране на такива, особено когато ситуациите са тънки. Това са нормални неща и не виждам за какво нарушаване на феърплея става въпрос, така ги е видял съдията, така е отсъдил. Ако ставаше въпрос за някакво брутално ощетяване съм съгласен да се пускат декларации и да се подават жалби, но ако през целият мач само тези две засади са отсъдени погрешно, струва ми се глупаво да се пускат подобни декларации и да се претендира за нарушаване на феърплея.
- trokadero_
- Контакти:
Айде без оплаквания !
А другите колко са ги ощетявали заради тях не е истина

[quote="orlando7"]Maй,крадеца вика,дръжте крадеца!
-
balef написа:Крайно време беше отговорните фактори в ФК Левски да подсетят СИНЬОТО БФС за феърплея.
+1

v.r.s. написа:То на почти всеки мач има осъдени несъществуващи засади, както и немаркиране на такива, особено когато ситуациите са тънки. Това са нормални неща и не виждам за какво нарушаване на феърплея става въпрос, така ги е видял съдията, така е отсъдил. Ако ставаше въпрос за някакво брутално ощетяване съм съгласен да се пускат декларации и да се подават жалби, но ако през целият мач само тези две засади са отсъдени погрешно, струва ми се глупаво да се пускат подобни декларации и да се претендира за нарушаване на феърплея.
Брутално викаш...
При 0:1 двама човека излизат сами срещу вратаря-при шанс 50:50 ( да приемем, че едното положение е пропуск ) това означава 0:2 за Левски и мача отива на съвсем друго ниво.
Дай дефиниция за брутално подпиране, моля!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра