Левски с призив към БФС за феърплей

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
balef

Левски с призив към БФС за феърплей

Мнениеот balef » 20 окт 2014 16:40

Ръководството на ПФК Левски изразява своето възмущение относно отсъжданията на страничния съдия Драгомир Милев по време на двубоя с Локомотив Пловдив от XII-я кръг на А група.

Във въпросната среща бяха отсъдени две несъществуващи засади в ключови за крайния изход на срещата ситуации. Твърдение, което бе потвърдено и от многократните видео повторения на телевизиите. Не знаем дали отсъжданията са плод на качествата на въпросния съдия или преднамерени решения в ущърб на клуба, но намираме тенденциозност в действията спрямо ПФК Левски.

Ръководството и спортно-техническият щаб се обръщат към БФС, прилежащите му комисии и всички отбори в А група с призив за феърплей. ПФК Левски апелира съдийските отсъждания да се ръководят от случващото се на терена, а не от външни фактори.

Ръководство на ПФК Левски“

Потребителски аватар
balef

Re: Левски с призив към БФС за феърплей

Мнениеот balef » 20 окт 2014 16:43

Крайно време беше отговорните фактори в ФК Левски да подсетят СИНЬОТО БФС за феърплея.
Има един старши треньор след всеки мач да вие като куче пред месарница от съдиите ..... :lol:
Последна промяна от balef на 20 окт 2014 16:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 окт 2014 16:43

Декларации-мекларации. Официална жалба внесли ли са, на мен това ми е по-интересно.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 20 окт 2014 16:45

metodito написа:Декларации-мекларации. Официална жалба внесли ли са, на мен това ми е по-интересно.

И кото има жалба какво от това ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 окт 2014 16:56

Много добра позиция, без женски хленч, просто напомняне, че правилата са, за да се спазват!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 окт 2014 16:57

То на почти всеки мач има осъдени несъществуващи засади, както и немаркиране на такива, особено когато ситуациите са тънки. Това са нормални неща и не виждам за какво нарушаване на феърплея става въпрос, така ги е видял съдията, така е отсъдил. Ако ставаше въпрос за някакво брутално ощетяване съм съгласен да се пускат декларации и да се подават жалби, но ако през целият мач само тези две засади са отсъдени погрешно, струва ми се глупаво да се пускат подобни декларации и да се претендира за нарушаване на феърплея.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 20 окт 2014 17:04

Айде без оплаквания ! ;) А другите колко са ги ощетявали заради тях не е истина

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 20 окт 2014 17:05

[quote="orlando7"]Maй,крадеца вика,дръжте крадеца!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 20 окт 2014 17:08

balef написа:Крайно време беше отговорните фактори в ФК Левски да подсетят СИНЬОТО БФС за феърплея.
Има един старши треньор след всеки мач да вие като куче пред месарница от съдиите ..... :lol:

+1 :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 20 окт 2014 17:11

v.r.s. написа:То на почти всеки мач има осъдени несъществуващи засади, както и немаркиране на такива, особено когато ситуациите са тънки. Това са нормални неща и не виждам за какво нарушаване на феърплея става въпрос, така ги е видял съдията, така е отсъдил. Ако ставаше въпрос за някакво брутално ощетяване съм съгласен да се пускат декларации и да се подават жалби, но ако през целият мач само тези две засади са отсъдени погрешно, струва ми се глупаво да се пускат подобни декларации и да се претендира за нарушаване на феърплея.

Брутално викаш...
При 0:1 двама човека излизат сами срещу вратаря-при шанс 50:50 ( да приемем, че едното положение е пропуск ) това означава 0:2 за Левски и мача отива на съвсем друго ниво.
Дай дефиниция за брутално подпиране, моля!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”