Само Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Долно уйно написа:TristaNNN написа:Модераторите, мисля че е време да отваряте тема за трансфери, к'о ще кажете
Толкова ли е трудно да е пусне всеки един фен на Левски?
Относно чужденците които ще дойдат в Левски няма да са нищо по-различни от тези с които отбора разполага в момента.
Имах предвид да се използва някоя от старите, мързеше ме да си довърша мисълтаКолкото до чужденците, как ти, пилинце шарено, прецени че няма да са по-различни от сегашните? Имаш гадателски способности ли
turbogena написа:Херо! Това ще бъде най-добрият трансфер през лятото на Герена!
turbogena написа:Херо! Това ще бъде най-добрият трансфер през лятото на Герена!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Долно уйно написа:Преди секунди по Дрик, Русев отново потвърди индиректно, че Херо няма да акустира на Герена.
Долно уйно написа:Преди секунди по Дрик, Русев отново потвърди индиректно, че Херо няма да акустира на Герена.
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace, Киро Пора и 41 госта