Батковистите от НКП
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синият Болярин
- Контакти:
Батковистите от НКП
Няма да отричам, че съм изключително ядосан от станалото днес. То определено включва загубата, но тя не е водещото в случая. Ако някой се чуди какво тогава може да е, нека да прочете нататък. Много съм разочарован, че сектор Б се обезличава от платените "фенове" от НКП. Днешните самопровъзгласени тартори са най-големият позор в нашата история. От няколко години публиката на Левски бива безмилостно обезличавана от хора, които нямат нищо общо с отбора освен финансовия интерес. Стигна се до там, че София Запад, които добиха популярност с репутацията си на криминални типове, днес колят и бесят в сектор Б. Свидетели сме на безпрецедентен морален упадък и подмяна в ценностите на публиката. Колкото и да ми е болно, публиката на Левски в последните години се изравнява като качество с тези на ЦСКА и Миньор Перник, за които едва ли някой непредубеден може да отрече, че имат най-просташкия манталитет в България. За мое огромно съжаление към тази групичка вече се присъединява и трети отбор - Левски. Момченца, които живеят по-близо до околовръстното отколкото до центъра на София, си позволяват да казват кой бил селянин. Много повече от шокиращо е че на последните 2-3 дербита от мегафона се чу повече пъти "кур" отколкото "Левски". Защо се стигна до тук? Защото уплашеният за бъдещето си като президент на клуба Тодор Батков, изгуби доверието на левскарите след изключително недалновидното прахосване на милионите от ШЛ и некадърните управленски решения в следващите сезони. За да тушира напрежението, Батков плаща по 15 хиляди всеки месец на НКП, а те в замяна на това осуетяват в зародиш кампаниите срещу него. Въпреки че Батков призна за тези 15 хиляди чак наскоро, те се плащани ежемесечно от няколко години насам. С благословията на Бащицата НКП успя да изгради строга организация и да завземе изцяло централния фен-клуб. Внедрявайки системата със стюардите, те реално осигуриха не сигурността по трибуните, а собственото си спокойствие и това на Батков. Ставал съм свидетел, както и всеки редовен на стадиона, на многократни побои над хора, които гледали неуважително, мязали на цигани, не пеели с мегафона... Това никога преди не го е имало в сектор Б. Събличането на Петев няма да го коментирам детайлно, защото то е еманация на целия упадък. Вместо Левски има да има един перспективен млад треньор, който да стабилизира отбора, хора без всякакъв опит се учеха в движение. Мотивът беше, че Петев бил чорбар. Този Петев пое сегашния си отбор в много подобно състояние на нашето. Днес отборът му се бори за титлата и вероятно ще я спечели, а ние поставяме анти-рекорди. Ама щото Тони Здравков и особено Топчо са дали много на отбора, не е чак такъв проблем....... Батков, който е един тумор за развитието на Левски, продължава да се подкрепя от НКП по нереално нагъл начин. Днешното викане от мегафона, когато почваха скандиранията срещу ТКБ, е най-голямото доказателство, че "протестите" срещу него са пълен фалш от страна на НКП. Най-лошото в случая е че всичко това е възможно единствено благодарение на продажния нрав на гугутки, байловци и други подобни. 15 хиляди на месец са 180 хиляди годишно, но само толкова ли струва името на Левски?
- Neron
- Контакти:
Re: Батковистите от НКП
Подкрепям напълно!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
подкрепям написаното напълно!
- rocknrolla
- Контакти:
Първите съблечени още утре трябва да са Тонев ,Батков и подлогите им от НКП начело с Гугутката.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Цели 7 години клубът дълбае дъното. Влязоха в ШЛ и пропиляха шанса да станат приличен европейски отбор. Батков очевидно е абсолютен некадърник, а дилърите от нпк също имат роля в пропадането на клуба. Нали точно те щяха да спрат влизането в ШЛ срещу Сиони през 2006, само за да си получат субсидията.
съгласен съм,но нищо не казвате за журналистите и бфс-то,първите изцяло ви обслужват и при няколко победи ви качват на небето ,всички помним коментарите за митов,после за сухия и сега за бебетата на топчо и т.н глупости,а бфс-то не винаги ви бута чрез съдиите,те направи ви носят на ръце,ами за дългогодишната подкрепа на държавна сигурност към вас,дори и в момента в борда на директорите ви е ченге,милиционер,ченге,милиционер-доносник,
така че не са виновни само качулките
доста дълъг катарзис трябва да претърпите ,за да станете пак нормален клуб
Когато преди два три месеца писах в една тема че Байлов,Майлов,Гугутки,Темерутки заслужават един голям гол к.р,половината форум ми се нахвърли.
Ти знаеш ли колко шала сме откраднали заедно с него,ти знаеш ли колко чорбари сме пребили заедно с него.
Сега същите тези Левскари дума не обелват,не обелват щото и те са на заплатка.
Тоя отбор ако не си намери нов собственик ще затъне ,че ще са ни нужни години докато изплува.
За това всички протежета на Батков ВЪН.
А ако това келеменце Тити Папазов го дзакна някъде ще го потруша повярвайте ми.
Днес не знам дали го слушахте като каза ами с какво Батков пречел на отбора и с какво бил виновен.
Ти знаеш ли колко шала сме откраднали заедно с него,ти знаеш ли колко чорбари сме пребили заедно с него.
Сега същите тези Левскари дума не обелват,не обелват щото и те са на заплатка.
Тоя отбор ако не си намери нов собственик ще затъне ,че ще са ни нужни години докато изплува.
За това всички протежета на Батков ВЪН.
А ако това келеменце Тити Папазов го дзакна някъде ще го потруша повярвайте ми.
Днес не знам дали го слушахте като каза ами с какво Батков пречел на отбора и с какво бил виновен.
LEVSKI_FOREVER
- Stahlgewitter
- Контакти:
джони написа:съгласен съм,но нищо не казвате за журналистите и бфс-то,първите изцяло ви обслужват и при няколко победи ви качват на небето ,всички помним коментарите за митов,после за сухия и сега за бебетата на топчо и т.н глупости,а бфс-то не винаги ви бута чрез съдиите,те направи ви носят на ръце,ами за дългогодишната подкрепа на държавна сигурност към вас,дори и в момента в борда на директорите ви е ченге,милиционер,ченге,милиционер-доносник,
Вие кои бяхте,че даваш акъл тука?
По темата,пак ли са ви виновни качулки,байловци и т.н.Кажи ми ако ги нямаше какво щеше да е различно?Левски щеше да мачка и стадиона да е пълен?Отговори ми на тези въпроси и после плюй.Много е лесно да обвиниш някой,а нямаш грам алтернатива.Ама да се трупат мнения,може и да станеш популярен някой ден.

И в ЦСКА има такива индивиди.В големите агитки е така!някой са на заплатка там!помним цимбиков как биеше наред , щот викали против титан!даже при нас нещата по едно време бяха извън контрол,като си спомня как цимбика продаде знамената за назидание на сектор б и те цъфнаха на 26.02.2011 г
даже и съдействал за засада на 14ките им откраднаха знамето!такаче,мърши продажни колкото щеш!
даже и съдействал за засада на 14ките им откраднаха знамето!такаче,мърши продажни колкото щеш!
CSKA SOFIA ARMY!
Аз пак ще попитам....кога нкп ще съблечат Батков????