Кои футболисти заслужават да са в отбора ни според вас?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Кои футболисти заслужават да са в отбора ни според вас?

Мнениеот abiati » 20 мар 2014 10:42

Кои футболисти от сегашните заслужават да носят синята фланелка? Говоря за отношение към клуба и раздаване за него, не за чисто футболни качества, Левски винаги е имал играчи със сърце и душа!
Знам, че разочерованието е голямо на всеки в момента му идва да каже "никой", но нека чуем различни мнения.
Моето мнение е, че в момента само двама заслужават това - Влади Гаджев и Пламен Крумов.
Влади е доказан левскар, обича Левски и гори във всеки мач.
Крумов, откакто дойде в отбора показва истинско мъжество, много приятно изненадан съм от него, много сърцат, надмогва болката за да е на терена.
П.С. Най-учтиво и културно моля феновете на другите отбори да не развалят темата, като призовавам модеаторите да не допускат това да се случи.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Кои футболисти заслужават да са в отбора ни според вас?

Мнениеот doktora25 » 20 мар 2014 10:58

Заслужават: Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Даниел Димов, Гаджев ми се иска да остане с оглед на класата му и самочувствието (имаме нужда от такива играчи), но друг е въпросът дали заслужава, близнаците Цоневи и всички други юноши, на които им е гласувано доверие да попаднат в първия отбор.

Иска ми се да бъдат незабавно изгонени: Кевин Бру, Цветан Генков, Димитър Макриев, Станислав Ангелов, Валери Божинов.

За останалите имам противоречиво мнение или нямам достатъчно впечатления от играта им, но принципно на чужденците бих дал много по-малък кредит на доверие.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 20 мар 2014 11:01

Няма абсолютно никакво значение кои футболисти, кое спортно ръководство е начело на тима, докато Батков е там, за да си оправя бизнеса с Левски. Защото Батков не влага пари в Левски, той дава НАЗАЕМ, дълговете на Левски са към него, с една дума неговите пари си стоят. Батков ВЪН !!! Това е !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

ivo7070
Контакти:

Мнениеот ivo7070 » 20 мар 2014 11:02

Според мен, това са: Гаджев, Крумов, Пл. Илиев, Старокин, Белаид и младите момчета от школата, като братя Цоневи, Мики Орачев и другите младежи, рожба на клуба, на които не се дава шанс за изява!!!

Потребителски аватар
kanara1978
Контакти:

Мнениеот kanara1978 » 20 мар 2014 11:03

Гаджев да ама Крумов е най големия селяндур който се е раждал някога

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 мар 2014 11:05

Трябва да бъдат изритани или разстреляни и демонстративно обесени на пъпа на София следните играчи: Даниел Димов, Пламен Димов, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Пелето, Нунеш, Ларсен Туре, Кевин Бру, Макриев, Генков, Бастош.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 20 мар 2014 11:08

Ето това са грешките на ЦСКА и Левски - текучество на играчи. Не може да взимаш седем-осем човека, а след няма и шест месеца да се чудиш, как да ги изгониш. Същото се получава и с треньорите. И това всяка година, въртележка без край. Докато не решът, кой ръководи, няма да има резултати. От сегашния отбор на Левски има много играчи за гонене, но се намират и свестни. Не искам да казвам, че трансферите в синьо са провал, но се взеха играчи, без практика от месеци. Докато наваксат и хоп първенството е свършило и с него и медалите. Световния футбол доказа, че без пари отбор не се прави. Взимането на свободни агенти е добра практика, но не и да обираш трохите от Западна Европа. Отделно българските треньори са слаби и съответно не успяват да си разберът играчите. Един наставник освен футболните качества, трябва да има и психологически способности. Под негово ръководство действат 25 различни характера, всеки със свойте навици и лоши черти. Затова много добри играчи не смогват да се адаптират в новия си клуб, просто различия в характерите между треньор и футболист.

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 20 мар 2014 11:08

abiati написа:Кои футболисти от сегашните заслужават да носят синята фланелка? Говоря за отношение към клуба и раздаване за него, не за чисто футболни качества, Левски винаги е имал играчи със сърце и душа!
Знам, че разочерованието е голямо на всеки в момента му идва да каже "никой", но нека чуем различни мнения.
Моето мнение е, че в момента само двама заслужават това - Влади Гаджев и Пламен Крумов.
Влади е доказан левскар, обича Левски и гори във всеки мач.
Крумов, откакто дойде в отбора показва истинско мъжество, много приятно изненадан съм от него, много сърцат, надмогва болката за да е на терена.
П.С. Най-учтиво и културно моля феновете на другите отбори да не развалят темата, като призовавам модеаторите да не допускат това да се случи.

Пламен, Рамос, Дъстли, Бастош и Гаджев

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 20 мар 2014 11:12

Чепикът стяга на друго място. Един добър ТРЕНЬОР може да преобрази отбора и с наличните футболисти. Иначе излишни са Генков, Макриев, Пл. Димов, Бру, Пеленцето и Блажевич. Но първо треньор! После всичко останало.

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 20 мар 2014 11:13

Според мен заслужават: всички юноши, които тренират с първия отбор плюс Пламен Крумов, Рамос, Мюлдер, Божинов, Генков, Белайд, Блажевич, Ларсен Туре и Нунеш, и може би Старокин защото показва, че има желание да се докаже и се бори, въпреки всичко.

Тези пу3ки Гаджев, Димов, Пелето, Деко и прехваления Пацо Тигъра нямат място в Левски.

И за да застана зад думите си ще кажа няколко думи за тези "ментета".
Гаджев - отдавна само мъти водата на Герена, ту се маха, ту остава. И не е тайна, че е против чужденците, което е меко казано пагубно за една съблекалня.
Даниел Димов... кога този тулуп щеше да играе в по-силен Левски, например преди 5-6 години? Тотално слаб, че и има претенции за новия договор да е за 3 и повече години и с по-високи параметри. Издънва ни доста пъти.
Пелето... било какво било, взел дал е, по-добре да спира с футбола защото само пречи.
Шуменски Деко - същото като при Пелето.
Пацо Тигъра, моите уважения, обаче колкото и да го налагат, вижда се, че не става за Левски. Има качества но недостатъчни за Левски. Плах и неуверен, излиза неразчетено и така и не се научи да реагира на далечните удари.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”